35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:wiesz Bisca, n poczatku tylko badania krwi, ewentulanie podgladanie.. czyli czasu niewiele trzeba. Ale juz punkcja to nie pikus- u was tyz na zywca (przy znieczuleniu miejscowym robia) czy pod narkoza? tak czy inaczej dzionek jest w plecy, bo to trwa..
Transfer mialam w piatek, potem dali 3 dni wolnego (pon-sroda), bo siedzisz jak na szpilkach i czekasz, czy Cie wezwa 3-go dnia po punkcji, czy 5-go (w zaleznosci jak zarodki sie rozwijaja). Jak dzwonia musisz jechac, wiec praca znowu lezy. Po tranferze polazlam do pracy, nie widzialam potrzeby siedzenia w domu, ale niektore babki siedza w domu az do testu..
Takze jakby nie bylo grafik jest napiety.
Dzieki Paszcza za te wszystkie informacje. Nie wiem nawet czy do punkcji narkoza czy znieczulenie miejscowe. Pamietam, ze Ciebie bardzo bolalo. Dowiem sie szczegolow w piatek 13- tego (?!?!?!) bo mam ostatnia wizyte przed IVF. O co mam sie jezcze zapytac ?moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka widzę, ze Reni i Heretyczka zaś do tablicy wzywają
Ehh będzie się działo
Doczytam potem - beta 243,26 - chyba ładna co nie? Jeszcze chyba nie do końca wierzę
Reni, Heretyczka, gretka, Sabina, Bozia3, Zofia8, kkisia, kapturnica, Iwone, gosia7122, moremi, Aasiula, SolarPolar, Mega, Arwena, malgos741, Simba, Parka, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
no no ładna
możesz się powoli cieszyćagp wrote:Hejka widzę, ze Reni i Heretyczka zaś do tablicy wzywająEhh będzie się działo
Doczytam potem - beta 243,26 - chyba ładna co nie? Jeszcze chyba nie do końca wierzę
Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagp wrote:Hejka widzę, ze Reni i Heretyczka zaś do tablicy wzywają
Ehh będzie się działo
Iwone, moremi, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie robię, bo nie umiem..ale kupuję, nie lubię z automatu
i też łykam, no bo jak? jeść i wypluwać? tak pod sklepem? bez sensu
BISCA wrote:ja robie i polykam jakby coNatka_79, megan8, Sabina, Bozia3, paszczakin, BISCA, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Iwone, gosia7122, moremi, Aasiula, Mega, Arwena, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A to która beta? pierwsza? Musisz sobie zrobic po 48 godzinach i ma się mininmum podwoić
dorbie, Sabina, gretka, Reni, kapturnica, kkisia, paszczakin, malgos741, Iwone, gosia7122, moremi, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Juz mnie mdli. Że takie zamieszanie wyszło. A ja tylko zdjęcie wrzuciłam.
o ja pierdolę
hehehehehe
asie Tymoremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny