35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę, że gratulujecie agp
musiałam doczytać jej archiwum, bo przeoczyłam wiadomość o II
Agp brawo Ty!
p.s. przeglądam podania o ciążę i nie widzę Twojego? bez kolejeczki?
aaa pewnie za szafkę wpadło
anna maria, Sabina, moremi, dorbie, BISCA, kkisia, gosia7122, Aasiula, Mega, Arwena, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wyjdzie, że jest pani zdrowa i powinna się bzykać
A z bzykaniem niech trochę odczeka, ma dopiero 4 latamoremi, gretka, dorbie, kkisia, Iwone, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina jezeli mozna co to za wada,bo moja Helcia ma za mala dziurke do sikania,w tej chwili musze jej smarowac kremem z hormonami,jezeli to nie pomoze to gin.dzieciecy.Sabina wrote:Nie ja! To były badania córki! Młoda ma wadę układu moczowego
A z bzykaniem niech trochę odczeka, ma dopiero 4 lata -
Reni wrote:Boże dysplazja piersi???
coś takiego istnieje??
A poważnie - bywają takie "guzkowate" w badaniu. Na zewnątrz małe i jędrne
I z blizną po prawą piersią, ciągnie się aż do pachy. Kiedyś spędzała mi sen z powiek, teraz mówię, że miałam operację zmniejszenia piersiminy ludzi bezcenne
Nie żebym się wszystkim chwaliła, ale jak zakładam bikini na plażę to widać kawałek i trudno uniknąć pytań. Musiałabym chyba zakładać bikini z rękawkami, żeby ukryć ją całkowicie.Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Nie ja! To były badania córki! Młoda ma wadę układu moczowego
A z bzykaniem niech trochę odczeka, ma dopiero 4 latagretka, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a ja mam dylemat
czy zmieniać pracę czy nie
czy składać cv ale czy jest sens skoro w kiwetniu IV
z drugiej strony jak się nie uda
ja pierdzielę nie wiem co robić
paszczakin, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a ja mam dylemat
czy zmieniać pracę czy nie
czy składać cv ale czy jest sens skoro w kiwetniu IV
z drugiej strony jak się nie uda
ja pierdzielę nie wiem co robić
a duzo lepsza? Bo wiesz Reni- pomysl, czy to nie bedzie za duzo na raz.. po pierwsze na IVF masz duzo wizyt- bedziesz sie zwalniac co drugi dzien w nowej pracy? Dostaniesz urlop? Potem po punkcji w PL czesto wysylaja na zwolnienie, a moze i bedziesz chciala po transferze- nowa pracka i pol miecha na zwolnieniu?
Od kiedy na nowa by byla?
No i co to za 'jak sie nie uda'- mamy dobry trynd, czy nie? Nawet jesli- jak jedno sie nie uda to sie startuje z mrozakami dalej w nastepnym cyklu od razu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:17
mamatrojki80, Reni, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Próbuję od czerwca 2014 , badań na razie żadnych nie robiłam, na razie lekarz nie kazał-chociaż to może błąd. A jakie bys w moim prrzypadku proponowała? Idę 6 marca na kolejny trzeci monitoring. W pierwszym monitoringu w 13dc pęcherzyk 19,3 endo 9,7, 16dc ciałko żółte -więc chyba było ok, tylko @ przyszła za szybko bo już 25dc. lekarz stwierdził ze może być niewydolność ciałka żółtego. Chciał zaobserwować drogi cykl , a tutaj jeszcze inaczej w 12dc pęcherzyk 19,2 endo 9,4, w 15 dc ciałko żółte krwotoczne(chyba nie pekł). @ przyszła w 28dc ale w 23dc było już plamienie. Nie wiem jakie badania w moim przypadku nalezało by zrobić? Niestety mam taka nature , że się już poważnie podłamałam.
-
dopiero mam złożyć cv
ta nowa praca to moja stara praca ale do innego departamentu
rozpoczęcie (jeśli już by mnie przyjeli to jeszcze nie tak od razu, testy, rozmowy itd)
ale może masz rację
z tej starej mam blisko do szpitala
i niekt mnie nie kontroluje w wyjściach
paszczakin wrote:a duzo lepsza? Bo wiesz Reni- pomysl, czy to nie bedzie za duzo na raz.. po pierwsze na IVF masz duzo wizyt- bedziesz sie zwalniac co drugi dzien w nowej pracy? Dostaniesz urlop? Potem po punkcji w PL czesto wysylaja na zwolnienie, a moze i bedziesz chciala po transferze- nowa pracka i pol miecha na zwolnieniu?
Od kiedy na nowa by byla?
No i co to za 'jak sie nie uda'- mamy dobry trynd, czy nie? Nawet jesli- jak jedno sie nie uda to sie startuje z mrozakami dalej w nastepnym cyklu od razu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:20
Sabina, moremi, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość