35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Mega a co tam ? wygadaj się będzie lepiej... mi czasem pomaga...
Potem musze pomysleć o zmianie gina bo kończy mi sie prywatne ubezpieczenie, no chyba ze stanie sie jakis cud... Wpadłam w dołek ale sie z niego wygrzebie, maz mnie tez troche podbudowałkochany jest, bedzie dobrze
malgos741, Heretyczka, Iwone, iwcia77, kkisia, Sabina, Aasiula, kapturnica, Parka, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A miałam nadzieje ze uda mi sie szybko zajść i dupa, czekam do 6 marca i zobaczymy jaki wyrok usłyszę...
Potem musze pomysleć o zmianie gina bo kończy mi sie prywatne ubezpieczenie, no chyba ze stanie sie jakis cud... Wpadłam w dołek ale sie z niego wygrzebie, maz mnie tez troche podbudowałkochany jest, bedzie dobrze
zmieniaj, zmieniaj nie czekaj tak jak ja, dwa lata mi lekarz zmarnował... a teraz nawet naIVF refundowane się nie załapię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 23:02
Mega, Arwena, BISCA, Iwone, iwcia77, kkisia, Sabina, Aasiula, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja tez mam już dość, zrobiłam krok do przodu a teraz muszę uzbroić się w kasę i będzie następny... eh ciężkie te życie...
zmieniaj, zmieniaj nie czekaj tak jak ja, dwa lata mi lekarz zmarnował...
Właśnie...niestety ja tez już za duzo czasu straciłam -
Mega wrote:Właśnie...niestety ja tez już za duzo czasu straciłam
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Serca nie macie zeby tyle pisac.
Oczywiscie ze zdjec zalapalam sie tylko na Mame (no no, niezla laska z ciebie)
Za kare wrzuce Wam na chwile zdjecie twixow zaraz po porodzieJak Max caluje placzacego Leosia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 23:24
inessa, macduska, Mega, Zofia8, mamatrojki80, iwcia77, kkisia, Aasiula, BISCA, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Serca nie macie zeby tyle pisac.
Oczywiscie ze zdjec zalapalam sie tylko na Mame (no no, niezla laska z ciebie)
Za kare wrzuce Wam na chwile zdjecie twixow zaraz po porodzieJak Max caluje placzacego Leosia
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny