X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie, kawa ;) musze zapodać

A potem umówiłam sie na rundę po sklepach z siorka wiec bede miała lepszy humor :) musze sie rozejrzeć za piżama, na razie z tych co oglądałam to mnie ceny powaliły.

A mam głupie pytanie, do laparo przebierają w szpitalne ciuszki?

Sabina, macduska, kkisia, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie widziałam Twixow, choć.moja córka wciąż na forum wisi :-(
    Solar Ty weź, jaki ładny chłopiec <3 koniecznie musisz machnąć rodzeństwo koniecznie :-)
    Witam :-) dziś czwartek życie staje się do zniesienia ;-)

Aasiula, Mega, kkisia, gretka, SolarPolar, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Foty były a ja się nie załapałam :( lipa do kwadratu.
    Miłego dnia dla Was :)

malgos741, Aasiula, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtarzam moje pytanie : czy fsh i lh trzeba zrobić na czczo? Odpowiedzcie bo muszę zrobić dziś albo jutro. W necie sprzeczne informacje wiec pytam autorytety tego forum.
    Milego dnia.
    PS AGP wielkie gratulacje :)
    Dorka1979 gratuluję ogromnie córci dobrze że wszystko dobrze. I będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki za malutką :)

Mega, Sabina, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    O właśnie, kawa ;) musze zapodać

A potem umówiłam sie na rundę po sklepach z siorka wiec bede miała lepszy humor :) musze sie rozejrzeć za piżama, na razie z tych co oglądałam to mnie ceny powaliły.

A mam głupie pytanie, do laparo przebierają w szpitalne ciuszki?

Wcale nie głupie. Przebierają. Za pierwszym razem dali mi szpitalnæ koszulę do pępka z białego płótna taką jak do porodu. Teraz nowocześniej- ubranko,ala szlafroczek z niebieskiej flizeliny, jednorazowe. Beznadziejne, śliskie, nieprzepuszczajæce powietrza wiëc niedługo po zabiegu położne przebrały mnie w tę szpitalną.

Nie ma sië co bronić przed szpitalną koszulą, człowiek jest od cyckòw do kolan wymazany środkiem odkażającym, koszula szeroka, naturalna, rany majæ dostęp powietrza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:39

Mega, Sabina, Aasiula, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar, mały przystojniak :)

Mega, kkisia, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzień dobry Paniom. :-)

Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

potem z żaby wyrosl sliczny calusny paź. Znalazlam zdjecie na kompie to jeszcze zapodam. Nie chce mi sie do roboty isc.

Simba nie widzialam fotek. mozecie czasami zostawic na kilka godzin.[/QUOTE]

Bedzie z Niego lamacz kobiecych serc:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:40

Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega ale weź sobie jakieś koszule jednak. Ja miałam 3 piżamdresy a używałam koszul bo ciægnęły się za mną dreny...
    Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze ale przezorny....

Wiesz jak to u Ciebie będzie? Wypisują zaraz po czy dadzą trochę odpocząć?

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na sale jechalam w swojej koszuli , tam jak przelazilam na lozko to musialam sie rozebrac do rosolu i dali mi takie zielone przescieradlo , na sali pooperacyjnej tez lezalam przykryta na golasa , a pozniej juz ubralam swoja koszule

I dzien dobry :)

Mega, moremi, gretka, Arwena lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega ale weź sobie jakieś koszule jednak. Ja miałam 3 piżamdresy a używałam koszul bo ciægnęły się za mną dreny...
    Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze ale przezorny....

Wiesz jak to u Ciebie będzie? Wypisują zaraz po czy dadzą trochę odpocząć?
    Ja mam zaplanowane tak: 6/03 mam sie zgłosić na 8 rano na czczo, zabieg mam miec w tym samym dniu. Jeżeli sie nic niespodziewanego nie wydarzy to jak sie uda do 14 to zrobi mi to moj gin, po 14 jego najlepszy kolega, zostaje na noc w szpitalu i na drugi dzien wychodzę. I tego scenariusza sie trzymam, mam nadzieje ze obejdzie sie bez niemiłych niespodzianek :)

malgos741, moremi, kkisia, Sabina, gretka, Aasiula, kapturnica, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja mam zaplanowane tak: 6/03 mam sie zgłosić na 8 rano na czczo, zabieg mam miec w tym samym dniu. Jeżeli sie nic niespodziewanego nie wydarzy to jak sie uda do 14 to zrobi mi to moj gin, po 14 jego najlepszy kolega, zostaje na noc w szpitalu i na drugi dzien wychodzę. I tego scenariusza sie trzymam, mam nadzieje ze obejdzie sie bez niemiłych niespodzianek :)
    będzie dobrze <3

Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

I niech tak będzie.

Jakoś ekspresowo was załatwiają. U nas tak nie ma. I dobrze, bo naprawdę nie wyobrazam sobie, że mogłabym wrócić tego samego dnia do domu.
    Pisałam już że nam- zabiegowym pacjentkom pozwolili wstać z łóżka do piero o 22 w dniu zabiegu.

kkisia, Mega, Sabina, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Powtarzam moje pytanie : czy fsh i lh trzeba zrobić na czczo? Odpowiedzcie bo muszę zrobić dziś albo jutro. W necie sprzeczne informacje wiec pytam autorytety tego forum.
    Milego dnia.
    PS AGP wielkie gratulacje :)
    Dorka1979 gratuluję ogromnie córci dobrze że wszystko dobrze. I będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki za malutką :)
    Nie musisz być na czczo, ale ja zazwyczaj śniadania nie jem, a kawę do kubka termicznego przygotowuję. Jakoś tak wolę na czczo.

Parka, Mega, Sabina, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Mega zobacz jeszcze w biedronce :) ja kupilam 2 po 35 zl i gatunkowo fajne
    tylko nie wszedzie jeszcze sa bo byly w promo na poczatku lutego

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A ja na sale jechalam w swojej koszuli , tam jak przelazilam na lozko to musialam sie rozebrac do rosolu i dali mi takie zielone przescieradlo , na sali pooperacyjnej tez lezalam przykryta na golasa , a pozniej juz ubralam swoja koszule

I dzien dobry :)

No widzisz a ja pełen luz.
    Człowiek się sam przebrał, jechałam juz w tej operacyjnej, Przed salą pomogli przejść na łóżko do zabiegu, zwracali uwagę żeby wszystko było zakryte. Jak leżałam już na tym stoło-fotelu to też cała pod zielonym prześcieradłem. Nawet jak przyczepiali elektrody na klatkę piersiową to dyskretnie- ani grama ciała mi nie odsłonili. Anastezjolog wywalił cześć studentów za drzwi, żeby się nie gapili bez sensu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 09:06

Mega, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega a coś takiego jak Textil Market u was jest?
    Tam są fajne koszule, pidżamy i szlafroki. Ceny też przystępne.

Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, dziękuję dobra kobieto :)
    Bo ja kawę już piłam .
    No to jadę się pokłuć a jutro gin.

malgos741, Mega, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja też już odpływam. Dobrej nocy dziewczyny :-)
    Wczoraj odpłynęłam zaraz po przyłożeniu głowy do poduszki.
    Wszystkich fotek nie widziałam.
    Miśka gówniary nie widziałam, ale jej synek słodziak :-)

Mama, dziękuję za pamięć :-) też gówniara.

Dorbie, lubię brunetki :-) faktycznie nie wyglądasz na matkę tego przystojniaka ;-)

Na resztę się nie załapałam :'(

Iwcia, Ivutek w stopce super :-)
    Podobnie księżniczka Megan :-)

malgos741, Mega, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry, dołączam się już do przedpołudniowej dyskusji, oczywiście w chwilach pomiędzy pracą:)Niestety po południu już obowiązki wzywają i tak do wieczora. Zdjęć też nie udało mi się zobaczyć, tymbardziej że na razie jeszcze mi się myli niestety kto jest kto:)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
‹‹ 7723 7724 7725 7726 7727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ