35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O właśnie, kawa
musze zapodać
A potem umówiłam sie na rundę po sklepach z siorka wiec bede miała lepszy humormusze sie rozejrzeć za piżama, na razie z tych co oglądałam to mnie ceny powaliły.
A mam głupie pytanie, do laparo przebierają w szpitalne ciuszki?Sabina, macduska, kkisia, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nie widziałam Twixow, choć.moja córka wciąż na forum wisi
Solar Ty weź, jaki ładny chłopieckoniecznie musisz machnąć rodzeństwo koniecznie
Witamdziś czwartek życie staje się do zniesienia
Aasiula, Mega, kkisia, gretka, SolarPolar, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Powtarzam moje pytanie : czy fsh i lh trzeba zrobić na czczo? Odpowiedzcie bo muszę zrobić dziś albo jutro. W necie sprzeczne informacje wiec pytam autorytety tego forum.
Milego dnia.
PS AGP wielkie gratulacje
Dorka1979 gratuluję ogromnie córci dobrze że wszystko dobrze. I będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki za malutkąMega, Sabina, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:O właśnie, kawa
musze zapodać
A potem umówiłam sie na rundę po sklepach z siorka wiec bede miała lepszy humormusze sie rozejrzeć za piżama, na razie z tych co oglądałam to mnie ceny powaliły.
A mam głupie pytanie, do laparo przebierają w szpitalne ciuszki?
Wcale nie głupie. Przebierają. Za pierwszym razem dali mi szpitalnæ koszulę do pępka z białego płótna taką jak do porodu. Teraz nowocześniej- ubranko,ala szlafroczek z niebieskiej flizeliny, jednorazowe. Beznadziejne, śliskie, nieprzepuszczajæce powietrza wiëc niedługo po zabiegu położne przebrały mnie w tę szpitalną.
Nie ma sië co bronić przed szpitalną koszulą, człowiek jest od cyckòw do kolan wymazany środkiem odkażającym, koszula szeroka, naturalna, rany majæ dostęp powietrza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:39
Mega, Sabina, Aasiula, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
potem z żaby wyrosl sliczny calusny paź. Znalazlam zdjecie na kompie to jeszcze zapodam. Nie chce mi sie do roboty isc.
Simba nie widzialam fotek. mozecie czasami zostawic na kilka godzin.[/QUOTE]
Bedzie z Niego lamacz kobiecych serc:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:40
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyMega ale weź sobie jakieś koszule jednak. Ja miałam 3 piżamdresy a używałam koszul bo ciægnęły się za mną dreny...
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze ale przezorny....
Wiesz jak to u Ciebie będzie? Wypisują zaraz po czy dadzą trochę odpocząć?Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja na sale jechalam w swojej koszuli , tam jak przelazilam na lozko to musialam sie rozebrac do rosolu i dali mi takie zielone przescieradlo , na sali pooperacyjnej tez lezalam przykryta na golasa , a pozniej juz ubralam swoja koszule
I dzien dobryMega, moremi, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mega ale weź sobie jakieś koszule jednak. Ja miałam 3 piżamdresy a używałam koszul bo ciægnęły się za mną dreny...
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze ale przezorny....
Wiesz jak to u Ciebie będzie? Wypisują zaraz po czy dadzą trochę odpocząć?malgos741, moremi, kkisia, Sabina, gretka, Aasiula, kapturnica, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja mam zaplanowane tak: 6/03 mam sie zgłosić na 8 rano na czczo, zabieg mam miec w tym samym dniu. Jeżeli sie nic niespodziewanego nie wydarzy to jak sie uda do 14 to zrobi mi to moj gin, po 14 jego najlepszy kolega, zostaje na noc w szpitalu i na drugi dzien wychodzę. I tego scenariusza sie trzymam, mam nadzieje ze obejdzie sie bez niemiłych niespodzianek
Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMega wrote:Ja mam zaplanowane tak: 6/03 mam sie zgłosić na 8 rano na czczo, zabieg mam miec w tym samym dniu. Jeżeli sie nic niespodziewanego nie wydarzy to jak sie uda do 14 to zrobi mi to moj gin, po 14 jego najlepszy kolega, zostaje na noc w szpitalu i na drugi dzien wychodzę. I tego scenariusza sie trzymam, mam nadzieje ze obejdzie sie bez niemiłych niespodzianek
I niech tak będzie.
Jakoś ekspresowo was załatwiają. U nas tak nie ma. I dobrze, bo naprawdę nie wyobrazam sobie, że mogłabym wrócić tego samego dnia do domu.
Pisałam już że nam- zabiegowym pacjentkom pozwolili wstać z łóżka do piero o 22 w dniu zabiegu.kkisia, Mega, Sabina, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Powtarzam moje pytanie : czy fsh i lh trzeba zrobić na czczo? Odpowiedzcie bo muszę zrobić dziś albo jutro. W necie sprzeczne informacje wiec pytam autorytety tego forum.
Milego dnia.
PS AGP wielkie gratulacje
Dorka1979 gratuluję ogromnie córci dobrze że wszystko dobrze. I będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki za malutkąParka, Mega, Sabina, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:A ja na sale jechalam w swojej koszuli , tam jak przelazilam na lozko to musialam sie rozebrac do rosolu i dali mi takie zielone przescieradlo , na sali pooperacyjnej tez lezalam przykryta na golasa , a pozniej juz ubralam swoja koszule
I dzien dobry
No widzisz a ja pełen luz.
Człowiek się sam przebrał, jechałam juz w tej operacyjnej, Przed salą pomogli przejść na łóżko do zabiegu, zwracali uwagę żeby wszystko było zakryte. Jak leżałam już na tym stoło-fotelu to też cała pod zielonym prześcieradłem. Nawet jak przyczepiali elektrody na klatkę piersiową to dyskretnie- ani grama ciała mi nie odsłonili. Anastezjolog wywalił cześć studentów za drzwi, żeby się nie gapili bez sensu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 09:06
Mega, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja też już odpływam. Dobrej nocy dziewczyny
Wszystkich fotek nie widziałam.
Miśka gówniary nie widziałam, ale jej synek słodziak
Mama, dziękuję za pamięćteż gówniara.
Dorbie, lubię brunetkifaktycznie nie wyglądasz na matkę tego przystojniaka
Na resztę się nie załapałam :'(
Iwcia, Ivutek w stopce super
Podobnie księżniczka Meganmalgos741, Mega, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień Dobry, dołączam się już do przedpołudniowej dyskusji, oczywiście w chwilach pomiędzy pracą:)Niestety po południu już obowiązki wzywają i tak do wieczora. Zdjęć też nie udało mi się zobaczyć, tymbardziej że na razie jeszcze mi się myli niestety kto jest kto:)
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość