Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie, kawa ;) musze zapodać

A potem umówiłam sie na rundę po sklepach z siorka wiec bede miała lepszy humor :) musze sie rozejrzeć za piżama, na razie z tych co oglądałam to mnie ceny powaliły.

A mam głupie pytanie, do laparo przebierają w szpitalne ciuszki?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie widziałam Twixow, choć.moja córka wciąż na forum wisi :-(
    Solar Ty weź, jaki ładny chłopiec <3 koniecznie musisz machnąć rodzeństwo koniecznie :-)
    Witam :-) dziś czwartek życie staje się do zniesienia ;-)

Aasiula, Mega, nick nieaktualny, gretka, SolarPolar, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Foty były a ja się nie załapałam :( lipa do kwadratu.
    Miłego dnia dla Was :)

malgos741, Aasiula, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtarzam moje pytanie : czy fsh i lh trzeba zrobić na czczo? Odpowiedzcie bo muszę zrobić dziś albo jutro. W necie sprzeczne informacje wiec pytam autorytety tego forum.
    Milego dnia.
    PS AGP wielkie gratulacje :)
    Dorka1979 gratuluję ogromnie córci dobrze że wszystko dobrze. I będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki za malutką :)

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    O właśnie, kawa ;) musze zapodać

A potem umówiłam sie na rundę po sklepach z siorka wiec bede miała lepszy humor :) musze sie rozejrzeć za piżama, na razie z tych co oglądałam to mnie ceny powaliły.

A mam głupie pytanie, do laparo przebierają w szpitalne ciuszki?

Wcale nie głupie. Przebierają. Za pierwszym razem dali mi szpitalnæ koszulę do pępka z białego płótna taką jak do porodu. Teraz nowocześniej- ubranko,ala szlafroczek z niebieskiej flizeliny, jednorazowe. Beznadziejne, śliskie, nieprzepuszczajæce powietrza wiëc niedługo po zabiegu położne przebrały mnie w tę szpitalną.

Nie ma sië co bronić przed szpitalną koszulą, człowiek jest od cyckòw do kolan wymazany środkiem odkażającym, koszula szeroka, naturalna, rany majæ dostęp powietrza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:39

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar, mały przystojniak :)

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzień dobry Paniom. :-)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

potem z żaby wyrosl sliczny calusny paź. Znalazlam zdjecie na kompie to jeszcze zapodam. Nie chce mi sie do roboty isc.

Simba nie widzialam fotek. mozecie czasami zostawic na kilka godzin.[/QUOTE]

Bedzie z Niego lamacz kobiecych serc:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:40

nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega ale weź sobie jakieś koszule jednak. Ja miałam 3 piżamdresy a używałam koszul bo ciægnęły się za mną dreny...
    Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze ale przezorny....

Wiesz jak to u Ciebie będzie? Wypisują zaraz po czy dadzą trochę odpocząć?

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na sale jechalam w swojej koszuli , tam jak przelazilam na lozko to musialam sie rozebrac do rosolu i dali mi takie zielone przescieradlo , na sali pooperacyjnej tez lezalam przykryta na golasa , a pozniej juz ubralam swoja koszule

I dzien dobry :)

Mega, moremi, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega ale weź sobie jakieś koszule jednak. Ja miałam 3 piżamdresy a używałam koszul bo ciægnęły się za mną dreny...
    Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze ale przezorny....

Wiesz jak to u Ciebie będzie? Wypisują zaraz po czy dadzą trochę odpocząć?
    Ja mam zaplanowane tak: 6/03 mam sie zgłosić na 8 rano na czczo, zabieg mam miec w tym samym dniu. Jeżeli sie nic niespodziewanego nie wydarzy to jak sie uda do 14 to zrobi mi to moj gin, po 14 jego najlepszy kolega, zostaje na noc w szpitalu i na drugi dzien wychodzę. I tego scenariusza sie trzymam, mam nadzieje ze obejdzie sie bez niemiłych niespodzianek :)

malgos741, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, kapturnica, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja mam zaplanowane tak: 6/03 mam sie zgłosić na 8 rano na czczo, zabieg mam miec w tym samym dniu. Jeżeli sie nic niespodziewanego nie wydarzy to jak sie uda do 14 to zrobi mi to moj gin, po 14 jego najlepszy kolega, zostaje na noc w szpitalu i na drugi dzien wychodzę. I tego scenariusza sie trzymam, mam nadzieje ze obejdzie sie bez niemiłych niespodzianek :)
    będzie dobrze <3

Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

I niech tak będzie.

Jakoś ekspresowo was załatwiają. U nas tak nie ma. I dobrze, bo naprawdę nie wyobrazam sobie, że mogłabym wrócić tego samego dnia do domu.
    Pisałam już że nam- zabiegowym pacjentkom pozwolili wstać z łóżka do piero o 22 w dniu zabiegu.

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Powtarzam moje pytanie : czy fsh i lh trzeba zrobić na czczo? Odpowiedzcie bo muszę zrobić dziś albo jutro. W necie sprzeczne informacje wiec pytam autorytety tego forum.
    Milego dnia.
    PS AGP wielkie gratulacje :)
    Dorka1979 gratuluję ogromnie córci dobrze że wszystko dobrze. I będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki za malutką :)
    Nie musisz być na czczo, ale ja zazwyczaj śniadania nie jem, a kawę do kubka termicznego przygotowuję. Jakoś tak wolę na czczo.

Parka, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Mega zobacz jeszcze w biedronce :) ja kupilam 2 po 35 zl i gatunkowo fajne
    tylko nie wszedzie jeszcze sa bo byly w promo na poczatku lutego

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A ja na sale jechalam w swojej koszuli , tam jak przelazilam na lozko to musialam sie rozebrac do rosolu i dali mi takie zielone przescieradlo , na sali pooperacyjnej tez lezalam przykryta na golasa , a pozniej juz ubralam swoja koszule

I dzien dobry :)

No widzisz a ja pełen luz.
    Człowiek się sam przebrał, jechałam juz w tej operacyjnej, Przed salą pomogli przejść na łóżko do zabiegu, zwracali uwagę żeby wszystko było zakryte. Jak leżałam już na tym stoło-fotelu to też cała pod zielonym prześcieradłem. Nawet jak przyczepiali elektrody na klatkę piersiową to dyskretnie- ani grama ciała mi nie odsłonili. Anastezjolog wywalił cześć studentów za drzwi, żeby się nie gapili bez sensu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 09:06

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega a coś takiego jak Textil Market u was jest?
    Tam są fajne koszule, pidżamy i szlafroki. Ceny też przystępne.

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, dziękuję dobra kobieto :)
    Bo ja kawę już piłam .
    No to jadę się pokłuć a jutro gin.

malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja też już odpływam. Dobrej nocy dziewczyny :-)
    Wczoraj odpłynęłam zaraz po przyłożeniu głowy do poduszki.
    Wszystkich fotek nie widziałam.
    Miśka gówniary nie widziałam, ale jej synek słodziak :-)

Mama, dziękuję za pamięć :-) też gówniara.

Dorbie, lubię brunetki :-) faktycznie nie wyglądasz na matkę tego przystojniaka ;-)

Na resztę się nie załapałam :'(

Iwcia, Ivutek w stopce super :-)
    Podobnie księżniczka Megan :-)

malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry, dołączam się już do przedpołudniowej dyskusji, oczywiście w chwilach pomiędzy pracą:)Niestety po południu już obowiązki wzywają i tak do wieczora. Zdjęć też nie udało mi się zobaczyć, tymbardziej że na razie jeszcze mi się myli niestety kto jest kto:)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
‹‹ 7723 7724 7725 7726 7727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ