35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Iwcia, jak sie na tego twojego mlodziaka-slodziaka na zdjeciu patrzy, to geba sie sama usmiecha!
juz niedlugo sama takiego przytulisz
i bedziesz mu sie przygladac 24/24 a jak usmiechnie sie 1 raz - rozsypiesz sie jak krysztal
Aasiula, Mega, malgos741, moremi, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość
-
no jestem ...
Agp- gratuluje ciazy :)i pomyslnego jej donoszenia zycze
Polar, Sabcia, Iwone, Dorbie - hurra!! widzialam fotki.
Polar ty to jestes nie STARA tylko STARA SCIEMNIARA- juz kiedys pisalam ze wygladasz jak licealistka..a co do zaby to jakas prawidlowosc musi byc ...z kijanki powstaje zaba a z brzydkiego kaczatka -piekny £abadz
Sabcia- cora superowa juz ze zdjecia widac ze wysoka bedzie
Iw- chlopaki jak malowane
Dorbie- tak jak laski napisaly- wygladasz jak starsza siostraa urode masz taka egzotyczna jakbys miala cyganskie korzenie ( mam nadzieje , ze nie urazilam Cie tym porownaniem a jezeli tak to przepraszam )
Paszczak- ciesz sie, ze masz te cwiczenia macicy z Toni Braxton...ja nie mialam i ponoc tez dlatego tyle trwal moj porod
Wacianie smutaj...tulasy sle
Malgos- dobra decyzja
Renek- absolutnie to nie jest dobry moment na zmiane roboty! zaraz bedziesz w ciazy a z nowa robota nie bedzie ci z ciaza "po drodze "
kkisia- uwazaj na siebie
no to napisalam co wiedzialam i czym predzej odlecialamdobranoc
kolorowych snow :*
kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, BISCA, Mega, moremi, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
-
A to moja "zabcia" - godzine po porodzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5315f785b467.jpg
a tak wyglada dzis
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1698cd978cd0.jpgkkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, BISCA, kapturnica, mamatrojki80, malgos741, Mega, caffe, Parka, Zofia8, Niuta, moremi, Simba, gretka, dorbie, Magda*, gosia7122, paszczakin, megan8, ComeToMeBaby, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość
-
a teraz sie pochwale
taki stanik do karmienia se zafundolilam
karmiacej matce tez sie nalezy jakis luxus
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/892985f946b7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 04:36
kkisia, Sabina, Aasiula, BISCA, mamatrojki80, malgos741, Mega, Reni, moremi, Simba, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
-
potem z żaby wyrosl sliczny calusny paź. Znalazlam zdjecie na kompie to jeszcze zapodam. Nie chce mi sie do roboty isc.
Simba nie widzialam fotek. mozecie czasami zostawic na kilka godzin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:02
Aasiula, BISCA, mamatrojki80, malgos741, Mega, Sabina, caffe, Parka, Zofia8, kkisia, Niuta, moremi, Simba, dorbie, Bozia3, Magda*, gosia7122, paszczakin, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez się witam z rana, urlop mam a spać nie mogę - masakra
Śliczne te Wasze słodziasy są
. Ja jakieś antytalencie jetem, bo nawet jakbym chciała wrzucić jakąś fotkę to coś mi ni wychodzi - można prosić o jakąś instrukcję?
Dzięki Wam za gratulacje, ale jak usłyszę serducho to wtedy będę się już cieszyć może nie pełną gębą jeszcze, ale już półgębkiem na pewno.
- Asiuula - ja nie bez kolejki, jak już Reni napisałam mówiłyście jak stawałam do kolejki, że czasem coś spod lady wypada - więc chyba padło na mnie
,
Kapta - czy Ty mierzyłaś tempkę po tym jak Ci test wyszedł pozytywny? - nie chce się zbytnio nakręcać w jedną albo w druga stronę i tak mam schiza przed powtórka jutrzejszej bety- i jeszcze jedn pytanie robić progesteon? jakaś zielona w tym jestem - kurka nic już chyba nie pamiętam z badań z zeszłej ciąży;
- Iwcia piękny kubraczek sobie zapodałaś - w końcu być matką to nie znaczy nie być kobietą
- Mega życzę dobrego nastroju;
- Sabina, nie martw się komentarzami ludzi na temat córci, nawet gdyby miała 10 lat, to znajdą się tacy, którym zachowanie, czy cokolwiek innego u dziecia nie pasuje
Miłego dziewczyny, ja postaram się nie zwariować, chociaż nie będzie to łatwe niestetyAasiula, Mega, malgos741, Sabina, ania.g, kkisia, macduska, moremi, BISCA, gosia7122, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Aasiula wrote:Polar a mlody to do ciebie podobny co?
Ladniutki I te oczy ciemne po mamusi
Pięknie[/QUOTE i jak tu nie chciec ich wiecej? Nie dziwie sie mamietrojki!
Ja jak bym miala tak z 5 lat mniej to bym jeszcze dwojke machnela
A teraz to nawet w jedna cionze nie potrafie zajscSolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Ja tez się witam z rana, urlop mam a spać nie mogę - masakra
Śliczne te Wasze słodziasy są
. Ja jakieś antytalencie jetem, bo nawet jakbym chciała wrzucić jakąś fotkę to coś mi ni wychodzi - można prosić o jakąś instrukcję?
Dzięki Wam za gratulacje, ale jak usłyszę serducho to wtedy będę się już cieszyć może nie pełną gębą jeszcze, ale już półgębkiem na pewno.
- Asiuula - ja nie bez kolejki, jak już Reni napisałam mówiłyście jak stawałam do kolejki, że czasem coś spod lady wypada - więc chyba padło na mnie
,
Kapta - czy Ty mierzyłaś tempkę po tym jak Ci test wyszedł pozytywny? - nie chce się zbytnio nakręcać w jedną albo w druga stronę i tak mam schiza przed powtórka jutrzejszej bety- i jeszcze jedn pytanie robić progesteon? jakaś zielona w tym jestem - kurka nic już chyba nie pamiętam z badań z zeszłej ciąży;
- Iwcia piękny kubraczek sobie zapodałaś - w końcu być matką to nie znaczy nie być kobietą
- Mega życzę dobrego nastroju;
- Sabina, nie martw się komentarzami ludzi na temat córci, nawet gdyby miała 10 lat, to znajdą się tacy, którym zachowanie, czy cokolwiek innego u dziecia nie pasuje
Miłego dziewczyny, ja postaram się nie zwariować, chociaż nie będzie to łatwe niestety
Widocznie masz chody Hyhyhyhy
Rosnijcie pięknie
Gratulowac bede jak uslyszysz serduchoMega, Sabina, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=agp
Termometr do kosza po pozytywnym tescie polecamA progesteron jak najbardziej zbadaj bo to najwazniejsze co teraz utrzymuje ciaze.Ja badalam w sumie 3 lub 4razy ale caly czas jestem na luteinie mimo ,ze poziom nie byl najnizszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 07:40
ania.g, Aasiula, macduska, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dzień bry
Kawka zrobiona... kiedy ten katar przejdzie... choleraSabina, Aasiula, kkisia, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzien dobry, gdzie słońce jest?
Simba maluchy widziałam - mozna sie rozpłynąć
Iwcia twój okruszek
W ogóle wszystkie dzieciaki cudne
Polar a twój to niezły przystojniak, rośnie łamacz damskich serc
Miłego kochane :-*Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, gretka, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość