X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz perelka :) wyklady dla studentow medycyny :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1b0b8a17c57.jpg

:D

Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 03:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Iwcia, jak sie na tego twojego mlodziaka-slodziaka na zdjeciu patrzy, to geba sie sama usmiecha!
    dzieki :) juz niedlugo sama takiego przytulisz <3 i bedziesz mu sie przygladac 24/24 a jak usmiechnie sie 1 raz - rozsypiesz sie jak krysztal :)

Aasiula, Mega, malgos741, moremi, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 03:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A ja z pierwszej ciazy nie mam ani jednego zdjecia brzucha ;(

Jak tak pokazujecie te zdjecia to ja jutro zeskanuje moje i tez wam wrzuce
    o ktorej godzinie mam sie pojawic przed monitorem ??????? :D

kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja zdjęcia do jutra ostawię.
    akurat!!! ja nadrabiam forum i zadnego twojego nie widzialam !!! :P

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jestem ...

Agp- gratuluje ciazy :)i pomyslnego jej donoszenia zycze <3

Polar, Sabcia, Iwone, Dorbie - hurra!! widzialam fotki :).

Polar ty to jestes nie STARA tylko STARA SCIEMNIARA- juz kiedys pisalam ze wygladasz jak licealistka :)..a co do zaby to jakas prawidlowosc musi byc ...z kijanki powstaje zaba a z brzydkiego kaczatka -piekny £abadz :)

Sabcia- cora superowa juz ze zdjecia widac ze wysoka bedzie :)

Iw- chlopaki jak malowane :)

Dorbie- tak jak laski napisaly- wygladasz jak starsza siostra :) a urode masz taka egzotyczna jakbys miala cyganskie korzenie ( mam nadzieje , ze nie urazilam Cie tym porownaniem a jezeli tak to przepraszam )

Paszczak- ciesz sie, ze masz te cwiczenia macicy z Toni Braxton...ja nie mialam i ponoc tez dlatego tyle trwal moj porod :(

Wacia <3 nie smutaj...tulasy sle :)

Malgos- dobra decyzja <3

Renek- absolutnie to nie jest dobry moment na zmiane roboty! zaraz bedziesz w ciazy a z nowa robota nie bedzie ci z ciaza "po drodze " :)

kkisia- uwazaj na siebie <3

no to napisalam co wiedzialam i czym predzej odlecialam :) dobranoc :) kolorowych snow :*

kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, BISCA, Mega, moremi, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moja "zabcia" - godzine po porodzie :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5315f785b467.jpg

a tak wyglada dzis :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1698cd978cd0.jpg

kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, BISCA, kapturnica, mamatrojki80, malgos741, Mega, caffe, Parka, Zofia8, Niuta, moremi, Simba, gretka, dorbie, Magda*, gosia7122, paszczakin, megan8, ComeToMeBaby, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz sie pochwale :) taki stanik do karmienia se zafundolilam :P karmiacej matce tez sie nalezy jakis luxus :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/892985f946b7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 04:36

kkisia, Sabina, Aasiula, BISCA, mamatrojki80, malgos741, Mega, Reni, moremi, Simba, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

potem z żaby wyrosl sliczny calusny paź. Znalazlam zdjecie na kompie to jeszcze zapodam. Nie chce mi sie do roboty isc.

Simba nie widzialam fotek. mozecie czasami zostawic na kilka godzin.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:02

Aasiula, BISCA, mamatrojki80, malgos741, Mega, Sabina, caffe, Parka, Zofia8, kkisia, Niuta, moremi, Simba, dorbie, Bozia3, Magda*, gosia7122, paszczakin, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry w czwartek. Tez mi sie nie chce do pracy ale trzeba
    Dobrego dnia wszystkim zycze

Aasiula, mamatrojki80, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;D
    Milego dnia ;)

Ps Simba nie widzialam fotek :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 07:18

mamatrojki80, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia coz moge napisac Ivo cudny ;) jak on rosnie :)
    A ty laska znow ;D
    Ech zazdraszczam pozytywnie oczywiscie :)

mamatrojki80, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar a mlody to do ciebie podobny co?
    Ladniutki I te oczy ciemne po mamusi ;D
    Pięknie ;)

mamatrojki80, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Pięknie ;)[/QUOTE i jak tu nie chciec ich wiecej? Nie dziwie sie mamietrojki!

Aasiula, mamatrojki80, Mega, Sabina, Iwone, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się witam z rana, urlop mam a spać nie mogę - masakra :-( Śliczne te Wasze słodziasy są :-). Ja jakieś antytalencie jetem, bo nawet jakbym chciała wrzucić jakąś fotkę to coś mi ni wychodzi - można prosić o jakąś instrukcję?
    Dzięki Wam za gratulacje, ale jak usłyszę serducho to wtedy będę się już cieszyć może nie pełną gębą jeszcze, ale już półgębkiem na pewno.
    - Asiuula - ja nie bez kolejki :-(, jak już Reni napisałam mówiłyście jak stawałam do kolejki, że czasem coś spod lady wypada - więc chyba padło na mnie ;-),
    Kapta - czy Ty mierzyłaś tempkę po tym jak Ci test wyszedł pozytywny? - nie chce się zbytnio nakręcać w jedną albo w druga stronę i tak mam schiza przed powtórka jutrzejszej bety :-( - i jeszcze jedn pytanie robić progesteon? jakaś zielona w tym jestem - kurka nic już chyba nie pamiętam z badań z zeszłej ciąży;
    - Iwcia piękny kubraczek sobie zapodałaś - w końcu być matką to nie znaczy nie być kobietą ;-)
    - Mega życzę dobrego nastroju;
    - Sabina, nie martw się komentarzami ludzi na temat córci, nawet gdyby miała 10 lat, to znajdą się tacy, którym zachowanie, czy cokolwiek innego u dziecia nie pasuje :-)
    Miłego dziewczyny, ja postaram się nie zwariować, chociaż nie będzie to łatwe niestety :-(

Aasiula, Mega, malgos741, Sabina, ania.g, kkisia, macduska, moremi, BISCA, gosia7122, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Aasiula wrote:
    Pięknie ;)[/QUOTE i jak tu nie chciec ich wiecej? Nie dziwie sie mamietrojki!
    No wlasnie
    Ja jak bym miala tak z 5 lat mniej to bym jeszcze dwojke machnela ;D
    A teraz to nawet w jedna cionze nie potrafie zajsc :/

SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Ja tez się witam z rana, urlop mam a spać nie mogę - masakra :-( Śliczne te Wasze słodziasy są :-). Ja jakieś antytalencie jetem, bo nawet jakbym chciała wrzucić jakąś fotkę to coś mi ni wychodzi - można prosić o jakąś instrukcję?
    Dzięki Wam za gratulacje, ale jak usłyszę serducho to wtedy będę się już cieszyć może nie pełną gębą jeszcze, ale już półgębkiem na pewno.
    - Asiuula - ja nie bez kolejki :-(, jak już Reni napisałam mówiłyście jak stawałam do kolejki, że czasem coś spod lady wypada - więc chyba padło na mnie ;-),
    Kapta - czy Ty mierzyłaś tempkę po tym jak Ci test wyszedł pozytywny? - nie chce się zbytnio nakręcać w jedną albo w druga stronę i tak mam schiza przed powtórka jutrzejszej bety :-( - i jeszcze jedn pytanie robić progesteon? jakaś zielona w tym jestem - kurka nic już chyba nie pamiętam z badań z zeszłej ciąży;
    - Iwcia piękny kubraczek sobie zapodałaś - w końcu być matką to nie znaczy nie być kobietą ;-)
    - Mega życzę dobrego nastroju;
    - Sabina, nie martw się komentarzami ludzi na temat córci, nawet gdyby miała 10 lat, to znajdą się tacy, którym zachowanie, czy cokolwiek innego u dziecia nie pasuje :-)
    Miłego dziewczyny, ja postaram się nie zwariować, chociaż nie będzie to łatwe niestety :-(
    No co Ty to zart był :)
    Widocznie masz chody Hyhyhyhy
    Rosnijcie pięknie
    Gratulowac bede jak uslyszysz serducho ;)

Mega, Sabina, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=agp

Termometr do kosza po pozytywnym tescie polecam ;) A progesteron jak najbardziej zbadaj bo to najwazniejsze co teraz utrzymuje ciaze.Ja badalam w sumie 3 lub 4razy ale caly czas jestem na luteinie mimo ,ze poziom nie byl najnizszy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 07:40

ania.g, Aasiula, macduska, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to dzien bry ;)

mamatrojki80, Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry ;)
    Kawka zrobiona... kiedy ten katar przejdzie... cholera

Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, gdzie słońce jest?

Simba maluchy widziałam - mozna sie rozpłynąć <3
    Iwcia twój okruszek <3
    W ogóle wszystkie dzieciaki cudne
    Polar a twój to niezły przystojniak, rośnie łamacz damskich serc ;)
    Miłego kochane :-*

Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, gretka, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 7722 7723 7724 7725 7726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ