35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:A Mega zobacz jeszcze w biedronce
ja kupilam 2 po 35 zl i gatunkowo fajne
tylko nie wszedzie jeszcze sa bo byly w promo na poczatku lutego
Mnie sie podobały w cubusie, ale sory 99 zł za piżamę nie dam, w Chińczyku były po 32-35 zł, ale gatunek no comentskkisia, moremi, Aasiula, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
W domu to ja śpię albo w dresie albo w koszulce i majtkach, no przeciez tak do szpitala nie pójdę
malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:No widzisz a ja pełen luz.
Człowiek się sam przebrał, jechałam juz w tej operacyjnej, Przed salą pomogli przejść na łóżko do zabiegu, zwracali uwagę żeby wszystko było zakryte. Jak leżałam już na tym stoło-fotelu to też cała pod zielonym prześcieradłem. Nawet jak przyczepiali elektrody na klatkę piersiową to dyskretnie- ani grama ciała mi nie odsłonili. Anastezjolog wywalił cześć studentów za drzwi, żeby się nie gapili bez sensu.macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mega a coś takiego jak Textil Market u was jest?
Tam są fajne koszule, pidżamy i szlafroki. Ceny też przystępne. -
nick nieaktualnymoremi wrote:Wczoraj odpłynęłam zaraz po przyłożeniu głowy do poduszki.
Wszystkich fotek nie widziałam.
Miśka gówniary nie widziałam, ale jej synek słodziak
Mama, dziękuję za pamięćteż gówniara.
Dorbie, lubię brunetkifaktycznie nie wyglądasz na matkę tego przystojniaka
Na resztę się nie załapałam :'(
Iwcia, Ivutek w stopce super
Podobnie księżniczka Megan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Powtarzam moje pytanie : czy fsh i lh trzeba zrobić na czczo? Odpowiedzcie bo muszę zrobić dziś albo jutro. W necie sprzeczne informacje wiec pytam autorytety tego forum.
Milego dnia.
PS AGP wielkie gratulacje
Dorka1979 gratuluję ogromnie córci dobrze że wszystko dobrze. I będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki za malutkąParka lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Ale, że co nie bardzo?
Za koszulę nocną z bawełny dałam 25 zeta a byłu też po 19.moze akurat nie zwróciłam wcześniej uwagi
macduska lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Morus speszyl for ju
]
Asiula, WOW. Ale piekna para:-)
Nadal masz takie piekne wlosy? Podobno ciaza im nie sluzy, ale u Ciebie bylo chyba wrecz przeciwnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 09:52
Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Aasiula wrote:Morus speszyl for ju
]
Asiula, WOW. Ale piekna para:-)
Nadal masz takie piekne wlosy? Podobno ciaza im nie sluzy, ale u Ciebie bylo chyba wrecz przeciwnie.,teraz moze troszke dluzsze ale w pistek ide do fryzjera podciac
-
nick nieaktualny