35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:dzieńńdobry dziewczynki
Asiula,na zdjecie sie nie załapała.....uuuu...
my wczoraj byli w goscinie u mojej ex tesciowej :)w koncu to babcia dla mojej córki,
do domu na jedenasta zajechali,ale fajnie bylo a ona spoko babka nawet mojego E chyba lubi
hej gratulacje dla AGP :)SPOKOJNEJ CIĄŻY
Dorbie,a co u ciebie?idzie do przodu?
a ja wiecie troszke taka niespokojna jestem bo 17 lutego test wyszedl pozytywny ale pierwsza wizyta u położnej dopiero 18 marca....
nie wiem co moge zrobic sama na własna reke,chyba tylko extra czuły test ciazowy co by pokazywał tydzien ciazy.
Co myslicie dziewczyny??
A nie mozesz gdzies odplatnie zrobic bety?
Zofia8
-
Aasiula wrote:Morus speszyl for ju
koniec
Jak akurat pracuję, to ta fotę wrzuca i od razu zabiera. Nie bawię się tak!Aasiula, Mega, kapturnica, gosia7122, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,7850.html
Masz, tu jest i moja i Frycek z mamąale z Miśka yo tam tylko brzuch jest
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie przejmuj się
ja notorycznie nie łapię się
za karę nie pokaże Wam moich fotek z porodu! http://emoticoner.com/files/emoticons/blacko/blacko-emoticon-13.gif aa przecież ja jeszcze nie rodziłam ..no to co i tak Wam nie pokażęmoremi wrote:Fuck!
Jak akurat pracuję, to ta fotę wrzuca i od razu zabiera. Nie bawię się tak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 10:54
Aasiula, Mega, moremi, kapturnica, gosia7122, kkisia, BISCA, megan8, iwcia77, ComeToMeBaby, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Mam nadzieję, że wszystkie zaszłyście, jak mnie nie było:) Te, które chcą
Dzisiaj pracuję w domu, czyli mam jeszcze 3 godziny, zanim pójdę po córkę do ochronki.
Od dwóch dni ma biedactwo kryzys:/ Ale mam nadzieję, że w ciągu miesiąca wszystko się poukłada.Aasiula, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Fotki wstwie jeszcze raz wieczorem
Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda a nie ma gdzieś u Ciebie laboratorium żadnego, od razu do szpitala musisz lecieć? A zresztą czy to takie ważne który tydzień? najważniejsze ze jesteś w ciąży. Potwierdź drugim testem ciążowym i trzeba się cieszyć!
Magda*, paszczakin, kkisia, moremi, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to co
myślisz, że za granicą nie lecą na kasę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:10
gretka, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
aaaaa rozumiem
dr Quinn tam nie przyjmuje? co za biedny kraj
kapturnica wrote:Ale nie chodzi o lecenie zakase..Nie ma miejsc gdzie mozesz sobie z ulicy pojsc na badania do lab..W UK jest to niemozliwe chyba ze trafisz na polska klinikeBISCA, Aasiula, moremi, Mega, Sabina, inessa, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość