X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski czy ja dobrze przeczytałam, że rząd pracuję nad zmianami w programie i ma nie być ograniczenia wiekowego?

paszczakin, Aasiula, moremi, BISCA, kkisia, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    wiesz Ola mój E to juz dwoje dzieci ma,ale nie ze mną.Ja jedno tez,ale jedno to tak mało jak dla mnie :)

Ja walcze z moim już jakiś czas , trochę już mi się udało, bo widzi że moje samopoczucie to dołek i trochę się nagiął, ale to jeszcze nie to! Ja z jednym tez nie mam zamiaru zostać.

Magda* lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski czy ja dobrze przeczytałam, że rząd pracuję nad zmianami w programie i ma nie być ograniczenia wiekowego?

W Wyborczej jest artykuł.

malgos741 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie nazekam na System zdrowotny w DE,a nawet powiem ze jetem bardzo zadowolona:-)

paszczakin, mamatrojki80, Aasiula, Magda*, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnioe tak Paszcza,a ty kiedy mialas pierwszą wizyte i co ci robili ?

paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    wiesz Ola mój E to juz dwoje dzieci ma,ale nie ze mną.Ja jedno tez,ale jedno to tak mało jak dla mnie :)

Piękny paczłork:) To będziecie mieć wspólnie co najmniej czwóreczkę!:)
    U mnie trochę prościej, bo tylko dwóch mężów-ojców i ja:) Razem tylko dwójka dzieci. Przekonywałam mojego Exa, że mógłby się postarać - dziewczynę ma młodziutką, ale odnoszę wrażenie, że faceci jakoś dużo starzej się czują od kobiet.

Magda*, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No ja to się wybieram do fryzjera, ale żeby tylko ściąc 10cm tych moich za długaśnych włosów ;-) I ybrac się nie mogę :-)

dorbie, poczekaj na 25cm!
    https://www.facebook.com/FundacjaRaknRoll/app_250572895079800?ref=page_internal
    piekne wlosy masz i taki dobry gest mozna zrobic.. ja w zeszym roku sciachalam 30 i oddalam, teraz przed koncem ciazy tez chcialam, ale jakbym miala sciachac 25 to bedzie na krotko, a moj luby prosil, zeby nie.. wiec jak mi wszytkie po porodzie nie wypadna to oddam w wakacje..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:40

Aasiula, moremi, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Moze malgos juz zadzialala ;)

Aasiula, Reni, BISCA, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu już się kilka razu w język dziś ugryzłam... ale zaraz wybuchnę :-)

Witam :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dokładnioe tak Paszcza,a ty kiedy mialas pierwszą wizyte i co ci robili ?

Magda, u mnie bylo inaczej, bo klinika robila badania po IVF, ale gin mnie nie chcial prze 8 tygodniem ogladac ;)

przy normalnych ciazach to tyz standard, wspomagane wiadomo, troche inaczej, bo leki sie bierze..

zaswiadczenie o ciazy po 3 miechu sie dostaje..

Magda*, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dorbie, poczekaj na 25cm!
    https://www.facebook.com/FundacjaRaknRoll/app_250572895079800?ref=page_internal
    piekne wlosy masz i taki dobry gest mozna zrobic.. ja w zeszym roku sciachalam 30 i oddalam, teraz przed koncem ciazy tez chcialam, ale jakbym miala sciachac 25 to bedzie na krotko, a moj luby prosil, zeby nie.. wiec jak mi wszytkie po porodzie nie wypadna to oddam w wakacje..

Czad!:) Mam taki kuc ze 35 cm, gruby, jasny, NIEFARBOWANY!:) Po moim synu, co zakuszczał parę lat, a w wakacje obciął na króciusieńko. Chciałam sprzedać i dać mu kasę, ale pogadam z nim, pewnie się zgodzi:)

Aasiula, anna maria, moremi, Mega, Sabina, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejuśku! taki prawdziwy, żywy?! cudnie
    szkoda, że jestem zajęta i nie mogę wyjść z pracy ;-)
    Bozia3 wrote:
    a do mnie za chwilę na kawę przychodzi Bursztyn :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:30

kapturnica, paszczakin, mamatrojki80, moremi, Aasiula, gosia7122, Mega, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Piękny paczłork:) To będziecie mieć wspólnie co najmniej czwóreczkę!:)
    U mnie trochę prościej, bo tylko dwóch mężów-ojców i ja:) Razem tylko dwójka dzieci. Przekonywałam mojego Exa, że mógłby się postarać - dziewczynę ma młodziutką, ale odnoszę wrażenie, że faceci jakoś dużo starzej się czują od kobiet.

Starzej?, to są lenie wygodne! Masz rację samej ciężko, a tym bardziej jak idzie pod górkę. Ja chodzę też dlatego na monitoring, bo jak udaje mi się przekonać to musze trafic dokładnie w 100% w ten dzień:)

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Czad!:) Mam taki kuc ze 35 cm, gruby, jasny, NIEFARBOWANY!:) Po moim synu, co zakuszczał parę lat, a w wakacje obciął na króciusieńko. Chciałam sprzedać i dać mu kasę, ale pogadam z nim, pewnie się zgodzi:)

Super.. Mozna do nich listem to wyslac, jak sie nie ma pod reka salonu wspolpracujacego. potem Ci dyplom przysla ;)

Moja fryzjerka w PL smiala sie, ze nastepnym razem jak bede oddawac charytatywnie to jej, bo to co oddawalam to 800PLN by ja kosztowalo, a tak sobie przedluzy za darmo ;) takze moze nie mow mlodemu ile moglby za nie dostac ;)

moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos włosów, to moja córka wreszcie przestała uciekać, jak jej robię antygrzywkową kitkę, w związku z czym zakupiłam jej wczoraj na allegro jakieś cztery tysiące gumek, spinek, koralików i innych ozdóbek. Połowa z tego w półproduktach, więc sama jej zrobię, żeby miała oryginalne.
    Dwa dni temu udało mi się nawet jej dwa kucyki zrobić :)

Aasiula, ania.g, moremi, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo jak to prawda to...Małgoś szacun..szybka jesteś ;-)
    Reni wrote:

moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Moja fryzjerka w PL smiala sie, ze nastepnym razem jak bede oddawac charytatywnie to jej, bo to co oddawalam to 800PLN by ja kosztowalo, a tak sobie przedluzy za darmo ;) takze moze nie mow mlodemu ile moglby za nie dostac ;)

E tam, nie mówić, dobrze, żeby poczuł, że pomaga. W końcu nie kasa się liczy, tylko to, ile to warte dla obdarowanego. Niech się uczy. Nie chcę na starośc żyć w kraju pełnym kasorobów i kasoszarpów:)
    Za to ja się bogata poczułam:P Jak nie będę miała na chleb, to sprzedam włosy, jak ta z Hugo:) Zębów nie, bo uzupełnienie za drogo by mi wyszło:)

Aasiula, paszczakin, gretka, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie go czytam i nie wiem czy ze zrozumieniem
    mamatrojki80 wrote:
    W Wyborczej jest artykuł.

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobitki,ale sie tu dzieje....u mnie tez ostatnio wrocilam do pracy juz po tescie oficjalnym, pozytywnym w klinice,no i niestety tylko na jeden dzien,zaczelam plamic wiec poszlam do domu i do lekarza,dostalam dwa tyg zwolnienia i zalecenie zeby odpoczywac.plamienie ustalo,mam tylko jakies skurcze ale to podobno normalne,czekam i odliczam dni do p[ierwszego usg zeby zobaczyc serduszko i byc bardziej spokojna,o ile to mozliwe.zaczynaja sie pierwsze objawy,wszystko czuje na kilometr,przewaznie wszystko smierdzi,nawet moj najlepszy perfum...mdlosci,czesto i gesto (cale szczescie nie wymioty jeszcze),ciagle zmeczona i siku co chwile...a i jeszcze od wczoraj przestala mi smakowac moja ukochana kawka ,ale to wszystko nic,zycze wam kochane tego samego wszystkiego,bo jestem taka szczesliwa :) buziaki

gosia7122, Mega, kapturnica, mamatrojki80, Krakonka, Magda*, paszczakin, Reni, gretka, BISCA, kkisia, malgos741, Aasiula, Zofia8, dorbie, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3, peppapig, Arwena, Simba, Parka lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    czesc kobitki,ale sie tu dzieje....u mnie tez ostatnio wrocilam do pracy juz po tescie oficjalnym, pozytywnym w klinice,no i niestety tylko na jeden dzien,zaczelam plamic wiec poszlam do domu i do lekarza,dostalam dwa tyg zwolnienia i zalecenie zeby odpoczywac.plamienie ustalo,mam tylko jakies skurcze ale to podobno normalne,czekam i odliczam dni do p[ierwszego usg zeby zobaczyc serduszko i byc bardziej spokojna,o ile to mozliwe.zaczynaja sie pierwsze objawy,wszystko czuje na kilometr,przewaznie wszystko smierdzi,nawet moj najlepszy perfum...mdlosci,czesto i gesto (cale szczescie nie wymioty jeszcze),ciagle zmeczona i siku co chwile...a i jeszcze od wczoraj przestala mi smakowac moja ukochana kawka ,ale to wszystko nic,zycze wam kochane tego samego wszystkiego,bo jestem taka szczesliwa :) buziaki
    trzymam kciuki,odpoczywaj i myśl pozytywnie

Krakonka, AsiaPoli, kkisia, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 7728 7729 7730 7731 7732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ