35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
laski czy ja dobrze przeczytałam, że rząd pracuję nad zmianami w programie i ma nie być ograniczenia wiekowego?
paszczakin, Aasiula, moremi, BISCA, kkisia, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:wiesz Ola mój E to juz dwoje dzieci ma,ale nie ze mną.Ja jedno tez,ale jedno to tak mało jak dla mnie
Ja walcze z moim już jakiś czas , trochę już mi się udało, bo widzi że moje samopoczucie to dołek i trochę się nagiął, ale to jeszcze nie to! Ja z jednym tez nie mam zamiaru zostać.Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:wiesz Ola mój E to juz dwoje dzieci ma,ale nie ze mną.Ja jedno tez,ale jedno to tak mało jak dla mnie
Piękny paczłork:) To będziecie mieć wspólnie co najmniej czwóreczkę!
U mnie trochę prościej, bo tylko dwóch mężów-ojców i ja:) Razem tylko dwójka dzieci. Przekonywałam mojego Exa, że mógłby się postarać - dziewczynę ma młodziutką, ale odnoszę wrażenie, że faceci jakoś dużo starzej się czują od kobiet.Magda*, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dorbie wrote:No ja to się wybieram do fryzjera, ale żeby tylko ściąc 10cm tych moich za długaśnych włosów
I ybrac się nie mogę
dorbie, poczekaj na 25cm!
https://www.facebook.com/FundacjaRaknRoll/app_250572895079800?ref=page_internal
piekne wlosy masz i taki dobry gest mozna zrobic.. ja w zeszym roku sciachalam 30 i oddalam, teraz przed koncem ciazy tez chcialam, ale jakbym miala sciachac 25 to bedzie na krotko, a moj luby prosil, zeby nie.. wiec jak mi wszytkie po porodzie nie wypadna to oddam w wakacje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:40
Aasiula, moremi, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:laski czy ja dobrze przeczytałam, że rząd pracuję nad zmianami w programie i ma nie być ograniczenia wiekowego?
Moze malgos juz zadzialalaAasiula, Reni, BISCA, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:dokładnioe tak Paszcza,a ty kiedy mialas pierwszą wizyte i co ci robili ?
Magda, u mnie bylo inaczej, bo klinika robila badania po IVF, ale gin mnie nie chcial prze 8 tygodniem ogladac
przy normalnych ciazach to tyz standard, wspomagane wiadomo, troche inaczej, bo leki sie bierze..
zaswiadczenie o ciazy po 3 miechu sie dostaje..Magda*, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dorbie, poczekaj na 25cm!
https://www.facebook.com/FundacjaRaknRoll/app_250572895079800?ref=page_internal
piekne wlosy masz i taki dobry gest mozna zrobic.. ja w zeszym roku sciachalam 30 i oddalam, teraz przed koncem ciazy tez chcialam, ale jakbym miala sciachac 25 to bedzie na krotko, a moj luby prosil, zeby nie.. wiec jak mi wszytkie po porodzie nie wypadna to oddam w wakacje..
Czad!Mam taki kuc ze 35 cm, gruby, jasny, NIEFARBOWANY!
Po moim synu, co zakuszczał parę lat, a w wakacje obciął na króciusieńko. Chciałam sprzedać i dać mu kasę, ale pogadam z nim, pewnie się zgodzi:)
Aasiula, anna maria, moremi, Mega, Sabina, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
o jejuśku! taki prawdziwy, żywy?! cudnie
szkoda, że jestem zajęta i nie mogę wyjść z pracyBozia3 wrote:a do mnie za chwilę na kawę przychodzi BursztynWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:30
kapturnica, paszczakin, mamatrojki80, moremi, Aasiula, gosia7122, Mega, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Piękny paczłork:) To będziecie mieć wspólnie co najmniej czwóreczkę!
U mnie trochę prościej, bo tylko dwóch mężów-ojców i ja:) Razem tylko dwójka dzieci. Przekonywałam mojego Exa, że mógłby się postarać - dziewczynę ma młodziutką, ale odnoszę wrażenie, że faceci jakoś dużo starzej się czują od kobiet.
Starzej?, to są lenie wygodne! Masz rację samej ciężko, a tym bardziej jak idzie pod górkę. Ja chodzę też dlatego na monitoring, bo jak udaje mi się przekonać to musze trafic dokładnie w 100% w ten dzień
-
Krakonka wrote:Czad!
Mam taki kuc ze 35 cm, gruby, jasny, NIEFARBOWANY!
Po moim synu, co zakuszczał parę lat, a w wakacje obciął na króciusieńko. Chciałam sprzedać i dać mu kasę, ale pogadam z nim, pewnie się zgodzi:)
Super.. Mozna do nich listem to wyslac, jak sie nie ma pod reka salonu wspolpracujacego. potem Ci dyplom przysla
Moja fryzjerka w PL smiala sie, ze nastepnym razem jak bede oddawac charytatywnie to jej, bo to co oddawalam to 800PLN by ja kosztowalo, a tak sobie przedluzy za darmotakze moze nie mow mlodemu ile moglby za nie dostac
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A propos włosów, to moja córka wreszcie przestała uciekać, jak jej robię antygrzywkową kitkę, w związku z czym zakupiłam jej wczoraj na allegro jakieś cztery tysiące gumek, spinek, koralików i innych ozdóbek. Połowa z tego w półproduktach, więc sama jej zrobię, żeby miała oryginalne.
Dwa dni temu udało mi się nawet jej dwa kucyki zrobić
Aasiula, ania.g, moremi, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
no bo jak to prawda to...Małgoś szacun..szybka jesteś
Reni wrote:laski czy ja dobrze przeczytałam, że rząd pracuję nad zmianami w programie i ma nie być ograniczenia wiekowego?moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Moja fryzjerka w PL smiala sie, ze nastepnym razem jak bede oddawac charytatywnie to jej, bo to co oddawalam to 800PLN by ja kosztowalo, a tak sobie przedluzy za darmo
takze moze nie mow mlodemu ile moglby za nie dostac
E tam, nie mówić, dobrze, żeby poczuł, że pomaga. W końcu nie kasa się liczy, tylko to, ile to warte dla obdarowanego. Niech się uczy. Nie chcę na starośc żyć w kraju pełnym kasorobów i kasoszarpów:)
Za to ja się bogata poczułam:P Jak nie będę miała na chleb, to sprzedam włosy, jak ta z Hugo:) Zębów nie, bo uzupełnienie za drogo by mi wyszło:)Aasiula, paszczakin, gretka, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
czesc kobitki,ale sie tu dzieje....u mnie tez ostatnio wrocilam do pracy juz po tescie oficjalnym, pozytywnym w klinice,no i niestety tylko na jeden dzien,zaczelam plamic wiec poszlam do domu i do lekarza,dostalam dwa tyg zwolnienia i zalecenie zeby odpoczywac.plamienie ustalo,mam tylko jakies skurcze ale to podobno normalne,czekam i odliczam dni do p[ierwszego usg zeby zobaczyc serduszko i byc bardziej spokojna,o ile to mozliwe.zaczynaja sie pierwsze objawy,wszystko czuje na kilometr,przewaznie wszystko smierdzi,nawet moj najlepszy perfum...mdlosci,czesto i gesto (cale szczescie nie wymioty jeszcze),ciagle zmeczona i siku co chwile...a i jeszcze od wczoraj przestala mi smakowac moja ukochana kawka ,ale to wszystko nic,zycze wam kochane tego samego wszystkiego,bo jestem taka szczesliwa
buziaki
gosia7122, Mega, kapturnica, mamatrojki80, Krakonka, Magda*, paszczakin, Reni, gretka, BISCA, kkisia, malgos741, Aasiula, Zofia8, dorbie, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3, peppapig, Arwena, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:czesc kobitki,ale sie tu dzieje....u mnie tez ostatnio wrocilam do pracy juz po tescie oficjalnym, pozytywnym w klinice,no i niestety tylko na jeden dzien,zaczelam plamic wiec poszlam do domu i do lekarza,dostalam dwa tyg zwolnienia i zalecenie zeby odpoczywac.plamienie ustalo,mam tylko jakies skurcze ale to podobno normalne,czekam i odliczam dni do p[ierwszego usg zeby zobaczyc serduszko i byc bardziej spokojna,o ile to mozliwe.zaczynaja sie pierwsze objawy,wszystko czuje na kilometr,przewaznie wszystko smierdzi,nawet moj najlepszy perfum...mdlosci,czesto i gesto (cale szczescie nie wymioty jeszcze),ciagle zmeczona i siku co chwile...a i jeszcze od wczoraj przestala mi smakowac moja ukochana kawka ,ale to wszystko nic,zycze wam kochane tego samego wszystkiego,bo jestem taka szczesliwa
buziaki
Krakonka, AsiaPoli, kkisia, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość