35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zawsze można udać, że się zemdlało i to akurat na progu kliniki, że fatalnie się czujesz i takie tampaszczakin wrote:u nas nie robia, musisz miec skierowanie..
ale od internisty zawsze da sie wydebicWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:14
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
i dzien dobry! bardzo dobry, bo pol etatu
jakos nawet bardziej mi sie chce pracowac. szefo przyjal wniosek bardzo pozytywnie, ustalilismy prace rano, ale jak bede potzrebna po poludniu to moge ze zmieniac. Fajowo
Iwcia, te skurcze sa oki, gin mi powiedzial, ale jak przychodza i dosyc szybko znikaja.. mnie tak porafi na 3 godzinki spiac
kapturnica, kkisia, anna maria, dorbie, Aasiula, moremi, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja sie wczoraj pochwaliłam ,ze mdłości odpuszczaja to od rana daja sie we znaki..W dodatku chUop mi demoluje salon.. Ehhh boje sie tam wchodzic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:15
anna maria, Magda*, moremi, dorbie, Aasiula, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Ola
u nas labolatoia przy szpitalach są,tak ze zawsze gdy wybierasz się do specjalisty czy na badanie to jest to szpital.
No zobaczymy E mnie uspokaja ,mowie ze wszytko dobrze bedzie
a jesli (odpukac) cos nie tak by poszło to on jest gotów swoje nasienie badac i wszystkie procedury przechodzic łącznie z IVF.
Tak czy inaczej oboje wierzymy ze wszystko bedzie dobrze z ta ciaza:)anna maria, Reni, dorbie, Aasiula, kapturnica, moremi, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Dziewczyny z Gdańska!
Myślicie o wiosennej metamorfozie? Chcecie obciąć i ufarbować włosy? Zgłoście się jako modelki na nasze szkolenie, a nasi styliści ZA DARMO zajmą się Waszymi włosami!
Poszukujemy chętnych na niedzielę 8.03 (godz. 12) na koloryzację i strzyżenie oraz na poniedziałek 9.03 (godz.12) na samą koloryzację do Gdańska. ...
Zobacz więcej
https://www.facebook.com/passionforhair?fref=nfI ybrac się nie mogę
Aasiula, Magda*, kapturnica, gosia7122, moremi, kkisia, malgos741, megan8, iwcia77, Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Paszczak ,pewnie jak bym sie uparła to bym od połoznej wydębiła,ale jeszcze jej na oczy nie widziałam,tylko telefonicznie mój E nas zapisywał
Dziwny tamten kraj, inny. Ale pewnie i u nas tak niedługo będzie, bo zawsze nasi kopiują, co zagraniczne.
Magda, bardzo się cieszę, już Ci pisałam, ale nie tylko z Twojej ciąży, też się ciesze, że masz takiego fajnego faceta:)
Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:To super mąż, mój cały czas twierdzi, że nie chce drugiego i jedno mu w zupełności wystarczy, ale mi nie wystarczy! Także gdyby miało dojść do jakiś badań to na pewno by nie poszedł!
Mój też się nie angażuje. Bardzo to deprymujące jest. Już samo staranie się w tym wieku, w każdym razie w moim, to droga pod górę, a jak się idzie samemu, albo co gorsza trzeba jeszcze wlec drugą osobę to kicha.
Zofia8 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
a do mnie za chwilę na kawę przychodzi Bursztyn
mamatrojki80, anna maria, Krakonka, gretka, Aasiula, Reni, kapturnica, moremi, Mega, gosia7122, Sabina, BISCA, kkisia, malgos741, Zofia8, SolarPolar, megan8, iwcia77, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Paszczak ,pewnie jak bym sie uparła to bym od połoznej wydębiła,ale jeszcze jej na oczy nie widziałam,tylko telefonicznie mój E nas zapisywał
Nie wiem jak w Holandii, ale wiem, czemu u nas tak jest- u nas nie ma takiego czegos jak badania prywatne za wlasna kase. Kazdy placi za swoje badania, owszem, ale potem wysyla sie to do ubezpieczyciela i on zwraca okreslona stawke- u mnie np 85%. Dlatego nie ma tak, ze sobie zaordynujesz badania, bo tak.. ja wiem, ze beta to nie zadne wielkie badanie, ale chodzi o zasade- rownie dobrze mozna by bylo "blokowac" wizyte u neurologa, bo mnie cmi w malym palcu..
Do tego jak nie stawisz sie na umowiona wizyte to i tak Cie skasuja, wiec kolejny powod niezawracania dupy jak nie trzeba jest.
Uwazam, ze to o wiele zdrowszy system niz w PL- nie lazi sie do lekarza jak babcie na NFZ bez powodu i nie blokuje kolejek niczym, bo wspolplacisz za wizyty. Wielu rzeczy w tym kraju nie chwale, ale poziom opieki i administracja z tym zwiazana jest bardzo dobrze zorganizowana..
W Polce wkurza mnie to, ze kazdy musi placic haracz do ZUS'u, nie ma zmiluj, a potem i tak korzystaja z prywatnej, platnej opieki. Albo z dodatkowych ubezpieczen w pracy. moja matke ostatnio cos w karku przygielo, dostala skierowanie na rehabilitacje.. na pazdziernik! To jakis zart jest po prostu. No i co- pojdzie prywatnie i zaplaci..anna maria, Magda*, gretka, Aasiula, kapturnica, Sabina, gosia7122, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny