X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze można udać, że się zemdlało i to akurat na progu kliniki, że fatalnie się czujesz i takie tam
    paszczakin wrote:
    u nas nie robia, musisz miec skierowanie..

ale od internisty zawsze da sie wydebic ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:14

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja znow nic nie widziałam buuu
    i ja też to o której te foty co bym nie przegapiła
    Dzień dobry

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaaaa rozumiem
    dr Quinn tam nie przyjmuje? co za biedny kraj ;-)
    Moze nie bidny ale kurna jesli chodzi o samowolke badaniowa to jak Etiopia XD

Reni, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzien dobry! bardzo dobry, bo pol etatu ;)
    jakos nawet bardziej mi sie chce pracowac. szefo przyjal wniosek bardzo pozytywnie, ustalilismy prace rano, ale jak bede potzrebna po poludniu to moge ze zmieniac. Fajowo ;)

Iwcia, te skurcze sa oki, gin mi powiedzial, ale jak przychodza i dosyc szybko znikaja.. mnie tak porafi na 3 godzinki spiac ;)

kapturnica, kkisia, anna maria, dorbie, Aasiula, moremi, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wczoraj pochwaliłam ,ze mdłości odpuszczaja to od rana daja sie we znaki..W dodatku chUop mi demoluje salon.. Ehhh boje sie tam wchodzic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:15

anna maria, Magda*, moremi, dorbie, Aasiula, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Ola :)
    u nas labolatoia przy szpitalach są,tak ze zawsze gdy wybierasz się do specjalisty czy na badanie to jest to szpital.
    No zobaczymy E mnie uspokaja ,mowie ze wszytko dobrze bedzie
    a jesli (odpukac) cos nie tak by poszło to on jest gotów swoje nasienie badac i wszystkie procedury przechodzic łącznie z IVF.
    Tak czy inaczej oboje wierzymy ze wszystko bedzie dobrze z ta ciaza:)

anna maria, Reni, dorbie, Aasiula, kapturnica, moremi, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pieknie jest duzo slonca,malo wiatru;-)8stp.wykonalam juz pewne prace w ogrodzie razem z Helka oczywiscie:-)

kkisia, gretka, dorbie, Aasiula, moremi, gosia7122, paszczakin, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak ,pewnie jak bym sie uparła to bym od połoznej wydębiła,ale jeszcze jej na oczy nie widziałam,tylko telefonicznie mój E nas zapisywał

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dzwoniłam do rodzinnego to mnie od razu do połoznej wysłali

dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super mąż, mój cały czas twierdzi, że nie chce drugiego i jedno mu w zupełności wystarczy, ale mi nie wystarczy! Także gdyby miało dojść do jakiś badań to na pewno by nie poszedł!

dorbie, Magda*, Krakonka, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dziewczyny z Gdańska!

Myślicie o wiosennej metamorfozie? Chcecie obciąć i ufarbować włosy? Zgłoście się jako modelki na nasze szkolenie, a nasi styliści ZA DARMO zajmą się Waszymi włosami!

Poszukujemy chętnych na niedzielę 8.03 (godz. 12) na koloryzację i strzyżenie oraz na poniedziałek 9.03 (godz.12) na samą koloryzację do Gdańska. ...
    Zobacz więcej

https://www.facebook.com/passionforhair?fref=nf
    No ja to się wybieram do fryzjera, ale żeby tylko ściąc 10cm tych moich za długaśnych włosów ;-) I ybrac się nie mogę :-)

Aasiula, Magda*, kapturnica, gosia7122, moremi, kkisia, malgos741, megan8, iwcia77, Iwone, Arwena lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam właśnie w sobotę, u mnie fryzjer trwa 5 godzin, wiec to już wyprawa. Zresztą do Gdanska mam 315km!

dorbie, Aasiula, Magda*, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Paszczak ,pewnie jak bym sie uparła to bym od połoznej wydębiła,ale jeszcze jej na oczy nie widziałam,tylko telefonicznie mój E nas zapisywał

Dziwny tamten kraj, inny. Ale pewnie i u nas tak niedługo będzie, bo zawsze nasi kopiują, co zagraniczne.
    Magda, bardzo się cieszę, już Ci pisałam, ale nie tylko z Twojej ciąży, też się ciesze, że masz takiego fajnego faceta:)

Magda*, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Ola mój E to juz dwoje dzieci ma,ale nie ze mną.Ja jedno tez,ale jedno to tak mało jak dla mnie :)

ola_35, Aasiula, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cmok w bok Krakonka :***

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    To super mąż, mój cały czas twierdzi, że nie chce drugiego i jedno mu w zupełności wystarczy, ale mi nie wystarczy! Także gdyby miało dojść do jakiś badań to na pewno by nie poszedł!

Mój też się nie angażuje. Bardzo to deprymujące jest. Już samo staranie się w tym wieku, w każdym razie w moim, to droga pod górę, a jak się idzie samemu, albo co gorsza trzeba jeszcze wlec drugą osobę to kicha.

Zofia8 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do mnie za chwilę na kawę przychodzi Bursztyn :)

mamatrojki80, anna maria, Krakonka, gretka, Aasiula, Reni, kapturnica, moremi, Mega, gosia7122, Sabina, BISCA, kkisia, malgos741, Zofia8, SolarPolar, megan8, iwcia77, Arwena, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:

Nie wiem jak w Holandii, ale wiem, czemu u nas tak jest- u nas nie ma takiego czegos jak badania prywatne za wlasna kase. Kazdy placi za swoje badania, owszem, ale potem wysyla sie to do ubezpieczyciela i on zwraca okreslona stawke- u mnie np 85%. Dlatego nie ma tak, ze sobie zaordynujesz badania, bo tak.. ja wiem, ze beta to nie zadne wielkie badanie, ale chodzi o zasade- rownie dobrze mozna by bylo "blokowac" wizyte u neurologa, bo mnie cmi w malym palcu..
    Do tego jak nie stawisz sie na umowiona wizyte to i tak Cie skasuja, wiec kolejny powod niezawracania dupy jak nie trzeba jest.

Uwazam, ze to o wiele zdrowszy system niz w PL- nie lazi sie do lekarza jak babcie na NFZ bez powodu i nie blokuje kolejek niczym, bo wspolplacisz za wizyty. Wielu rzeczy w tym kraju nie chwale, ale poziom opieki i administracja z tym zwiazana jest bardzo dobrze zorganizowana..
    W Polce wkurza mnie to, ze kazdy musi placic haracz do ZUS'u, nie ma zmiluj, a potem i tak korzystaja z prywatnej, platnej opieki. Albo z dodatkowych ubezpieczen w pracy. moja matke ostatnio cos w karku przygielo, dostala skierowanie na rehabilitacje.. na pazdziernik! To jakis zart jest po prostu. No i co- pojdzie prywatnie i zaplaci..

anna maria, Magda*, gretka, Aasiula, kapturnica, Sabina, gosia7122, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece dziwczyny,bo ciagle z łózka pisze,wstyd :P

fajnego dzionka zycze :)

anna maria, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a do mnie za chwilę na kawę przychodzi Bursztyn :)

I to jest jakiś news :-) bo te ciąże to już nudne som.

paszczakin, gretka, Niuta, moremi, Mega, Sabina, BISCA, kkisia, malgos741, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 7727 7728 7729 7730 7731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ