35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bry w ogole i w ogole nic nie widzialam wczoraj- cos mnie wczoraj powalilo, najpierw telep kolo 18 ale temp 36,7 zakopalam sie pod kołdra, usnelam, obudziłam sie taka slaba,ze szok- ale 39,6 zbijanie ekspresowe
dzisiaj 37,2 a i ttak czuje sie jak detka....gretka -
gretka wrote:bry w ogole i w ogole nic nie widzialam wczoraj- cos mnie wczoraj powalilo, najpierw telep kolo 18 ale temp 36,7 zakopalam sie pod kołdra, usnelam, obudziłam sie taka slaba,ze szok- ale 39,6 zbijanie ekspresowe
dzisiaj 37,2 a i ttak czuje sie jak detka....
-
Parka wrote:Aasiula, zalapalam sie! Pieknie! I taka szczupla zaraz po ciazy!
on ciagle na cycku wisial i wyciagal ze mnie wszystko,nie wspomne o tym ze caly czas darł jape
Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:o kurcze kuruj sie
nawet to ujowe samopoczucie zwalilam najpierw na cukier ale ok i się zdziwilam.....gretka -
Aasiula wrote:mlody dawal niezle w kosc i tak jakos wyszlo
on ciagle na cycku wisial i wyciagal ze mnie wszystko,nie wspomne o tym ze caly czas darł jape
Aasiu ale pięknie wygladałas. Ja byłam widmem człowieka po urodzeniu tak mi dawała, jadła w nocy co 1,5 godz i tez się non stop darła. Tak jak sobie pomyślę to poród i ciąża to był pikus w porównaniu z tym co się działo później. Później się dziwią czemu człowiek decyduje się tak późno na drugie! Bo dopiero trochę odsapnąć dało mu to pierwsze, jasli nadal dało. Mam codziennie pobutke o 6 rano i od rana córka zachowuje się jakby miała motorek w d.... i magnetofon w buzi:)Aasiula, Magda*, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:tak tylko nie wiem dlaczego taki suprajs- tylko lekko boli gardlo, a ja raczej z tych niskotemperaturowych- raz w wieku 19 lat mialam 40,2 a tak max 38- normalnie jestem w szoku
nawet to ujowe samopoczucie zwalilam najpierw na cukier ale ok i się zdziwilam.....
Jak mozesz to wygrzewaj sie i gardło
-
ola_35 wrote:Aasiu ale pięknie wygladałas. Ja byłam widmem człowieka po urodzeniu tak mi dawała, jadła w nocy co 1,5 godz i tez się non stop darła. Tak jak sobie pomyślę to poród i ciąża to był pikus w porównaniu z tym co się działo później. Później się dziwią czemu człowiek decyduje się tak późno na drugie! Bo dopiero trochę odsapnąć dało mu to pierwsze, jasli nadal dało. Mam codziennie pobutke o 6 rano i od rana córka zachowuje się jakby miała motorek w d.... i magnetofon w buzi:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z Gdańska!
Myślicie o wiosennej metamorfozie? Chcecie obciąć i ufarbować włosy? Zgłoście się jako modelki na nasze szkolenie, a nasi styliści ZA DARMO zajmą się Waszymi włosami!
Poszukujemy chętnych na niedzielę 8.03 (godz. 12) na koloryzację i strzyżenie oraz na poniedziałek 9.03 (godz.12) na samą koloryzację do Gdańska. ...
Zobacz więcej
https://www.facebook.com/passionforhair?fref=nf
Aasiula, moremi, kkisia, megan8, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnydzieńńdobry dziewczynki
Asiula,na zdjecie sie nie załapała.....uuuu...
my wczoraj byli w goscinie u mojej ex tesciowej :)w koncu to babcia dla mojej córki,
do domu na jedenasta zajechali,ale fajnie bylo a ona spoko babka nawet mojego E chyba lubi
hej gratulacje dla AGP :)SPOKOJNEJ CIĄŻY
Dorbie,a co u ciebie?idzie do przodu?
a ja wiecie troszke taka niespokojna jestem bo 17 lutego test wyszedl pozytywny ale pierwsza wizyta u położnej dopiero 18 marca....
nie wiem co moge zrobic sama na własna reke,chyba tylko extra czuły test ciazowy co by pokazywał tydzien ciazy.
Co myslicie dziewczyny??
Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:dzieńńdobry dziewczynki
Asiula,na zdjecie sie nie załapała.....uuuu...
my wczoraj byli w goscinie u mojej ex tesciowej :)w koncu to babcia dla mojej córki,
do domu na jedenasta zajechali,ale fajnie bylo a ona spoko babka nawet mojego E chyba lubi
hej gratulacje dla AGP :)SPOKOJNEJ CIĄŻY
Dorbie,a co u ciebie?idzie do przodu?
a ja wiecie troszke taka niespokojna jestem bo 17 lutego test wyszedl pozytywny ale pierwsza wizyta u położnej dopiero 18 marca....
nie wiem co moge zrobic sama na własna reke,chyba tylko extra czuły test ciazowy co by pokazywał tydzien ciazy.
Co myslicie dziewczyny??Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny