35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli wrote:a i jeszcze od wczoraj przestala mi smakowac moja ukochana kawka ,ale to wszystko nic,zycze wam kochane tego samego wszystkiego,bo jestem taka szczesliwa
buziaki
Heh, to gratuluje. Oby ci ta kawa nadal nie smakowała:) Nawet przez prawie rok:)
Ja to liczę, że wchłonę tu dość horminów i fluidów, żeby mi też przestały szybko smakować ulubione rzeczy.
AsiaPoli, BISCA, kkisia, Aasiula, Zofia8, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
AsiaPoli wrote:czesc kobitki,ale sie tu dzieje....u mnie tez ostatnio wrocilam do pracy juz po tescie oficjalnym, pozytywnym w klinice,no i niestety tylko na jeden dzien,zaczelam plamic wiec poszlam do domu i do lekarza,dostalam dwa tyg zwolnienia i zalecenie zeby odpoczywac.plamienie ustalo,mam tylko jakies skurcze ale to podobno normalne,czekam i odliczam dni do p[ierwszego usg zeby zobaczyc serduszko i byc bardziej spokojna,o ile to mozliwe.zaczynaja sie pierwsze objawy,wszystko czuje na kilometr,przewaznie wszystko smierdzi,nawet moj najlepszy perfum...mdlosci,czesto i gesto (cale szczescie nie wymioty jeszcze),ciagle zmeczona i siku co chwile...a i jeszcze od wczoraj przestala mi smakowac moja ukochana kawka ,ale to wszystko nic,zycze wam kochane tego samego wszystkiego,bo jestem taka szczesliwa
buziaki
AsiaPoli, trzymaj sie i uwazaj na siebie. Ja plamilam 3 dni, wszytsko wygladalo na te bedzie dupa, az mnie tu dziewczyny musialy z deprechy wyciagacopowiadaly o Angeli, ktora po IVF miala normalne krwawienie, a teraz ma slicznego dzieciaka
Ale wszytko sie skonczylo dobrze, po "przewidzianym" terminie @ wszystko-(bole, plamienia) przeszlo.
Sabina, kkisia, Krakonka, Aasiula, dorbie, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Uwazam, ze to o wiele zdrowszy system niz w PL- nie lazi sie do lekarza jak babcie na NFZ bez powodu i nie blokuje kolejek niczym, bo wspolplacisz za wizyty.
Popieram co piszesz w stu procentach ,pracuję w przychodni i widzę ile jest wizyt moim zdaniem nie potrzebnych a kto naprawdę potrzebuje nie może się dostać.Jak by trzeba zapłacić nawet złotówkę to połowy pacjentów by nie było a tak po 60 ludzi przyjmuje jeden lekarz.I nie żebym ich broniła ( bo swoje za uszami maja) ale bywa ciężko i tłumy ludzi się w przychodni przelewają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:30
paszczakin, gretka, kkisia, dorbie, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no bo jak to prawda to...Małgoś szacun..szybka jesteś
Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:laski czy ja dobrze przeczytałam, że rząd pracuję nad zmianami w programie i ma nie być ograniczenia wiekowego?
i pojadę na wakacje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:49
kkisia, Sabina, Mega, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
myślałam, że już tak szybko zadziałałaś i rząd tak szybko tym się zajął
malgos741 wrote:Ja?malgos741 wrote:ja jedna nic nie zdziałam ...
malgos741 wrote:przydało by się petycję napisać do rządumamatrojki80 wrote:Jak można ludziom tak szansę odbierać, przecież dziś jest mnóstwo babek po 40 co dzieci chcą rodzić, czasem 40 latka jest zdrowsza i w lepszej formie od 35 latki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:32
kkisia, Sabina, dorbie, gretka, Mega, BISCA, Aasiula, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dorbie, poczekaj na 25cm!
https://www.facebook.com/FundacjaRaknRoll/app_250572895079800?ref=page_internal
piekne wlosy masz i taki dobry gest mozna zrobic.. ja w zeszym roku sciachalam 30 i oddalam, teraz przed koncem ciazy tez chcialam, ale jakbym miala sciachac 25 to bedzie na krotko, a moj luby prosil, zeby nie.. wiec jak mi wszytkie po porodzie nie wypadna to oddam w wakacje.. -
że ma bab zdrowie decydować a nie wiek
http://wyborcza.pl/1,75478,17485102,In_vitro_bez_slubu.html
kkisia wrote:Reni i co tam dokladnie wyczytalas ?
Nie chce mi sie isc do sklepu po wyborczakkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, SolarPolar, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dwa laaaaata?
ja podcinam co 3 msce 10-12 cm
dorbie wrote:Mi w zasadzie takie jak teraz pasuja, można dobrze jedna gumka spiąc w koka, ale końcówki przez to są postrzepione i 2 lata nie scinane, to muszę te 10cm ciachnąciwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wyobrażacie sobie, że adoptujecie zarodek, który powstał 50 lat wcześniej?
"Wśród nowych propozycji jest też dopuszczenie przekazania zarodków do dawstwa anonimowego po śmierci obojga dawców lub po 50 latach od dnia, w którym zarodki zostały przekazane do banku komórek rozrodczych i zarodków w celu ich przechowywania.
"mamatrojki80, moremi, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
może tak być, dlatego chciałabym jeszcze w pierwsze połowie roku startować
mamatrojki80 wrote:Obawiam się, że po wyborach zmieni się rozkład sił w parlamencie i żadna ustawa o in vitro nie przejdzie, niestety nie wierzę w to. To co się nagle dzieje teraz to chyba już taka kiełbasa wyborcza POWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:03
Mega, moremi, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
aaa no to w takim razie w ciągu roku 4 cięcia po 10 cm
wychodzi u mnie ok 40 cm rocznie
ale nie podcinasz końcówek? w ogóle??
dorbie wrote:No tak, przez te 2 lata urosły mi z takich do ramion do takich 10cm nad pasem, ale ich nie ścinałam -
nick nieaktualny