35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już jestem po kwalifikacyjnej teraz czekam na rejestrację tylko muszę przepisane badania dostarczyć i podpisany regulamin
mamatrojki80 wrote:Masz na to ogromną szansę, a ta wizyta w marcu po wynikach to już ta kwalifikacyjna?
mamatrojki80, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:dorbie jaki szampon ,odżywki używasz?????
Spróbuj produkty Goldwell, w sklepie się ich nie kupi, ale np. na allegro są. Są świetne . Ja używam akurat tej serii reach repair, bo mam włosy suche i prostuje. Ale żaden z produktów ddetaliznych nie dorównuje im.
megan8, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyReni to Ty jesteś jakiś gigant! Normalnie włosy rosną ok 1 cm na miesiac. Jakbym ja co 3 msc obcnala 10 cm to szybkiutko byłabym łysaReni wrote:aaa no to w takim razie w ciągu roku 4 cięcia po 10 cm
wychodzi u mnie ok 40 cm rocznie
ale nie podcinasz końcówek? w ogóle??
kkisia, iwcia77, mamatrojki80, Mega, Aasiula, moremi, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
Uff, dzis mi lepiej tylko katar sie nasilił. Grunt to ze nie ma gorączki. Jajnik zaczął mnir rwać wiec chyba owu za pasem.
Gretka, mam nadzieje ze sie nie rozłożysz. W Pl szaleje grypa.
Dowiedziałam sie dzis ze mojej dalekiej kuzynce drugi transfer zarodka sie nie udał
kibicuje jej po cichu
-
tak?
fakt szybko mi rosną, czasami za szybko, bo odrost mnie zabijaSabina wrote:Reni to Ty jesteś jakiś gigant! Normalnie włosy rosną ok 1 cm na miesiac. Jakbym ja co 3 msc obcnala 10 cm to szybkiutko byłabym łysa
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z wodorostami nie próbowałam
a włosy po nich bardzo śmierdzą?
Aasiula wrote:Znam ten bol
co miesiac do Fryzjera bo wodorosty na pol glowy 
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Zawód jest.Natka_79 wrote:Uff, dzis mi lepiej tylko katar sie nasilił. Grunt to ze nie ma gorączki. Jajnik zaczął mnir rwać wiec chyba owu za pasem.
Gretka, mam nadzieje ze sie nie rozłożysz. W Pl szaleje grypa.
Dowiedziałam sie dzis ze mojej dalekiej kuzynce drugi transfer zarodka sie nie udał
kibicuje jej po cichu
Może wyślij ją do nas, to kolejny transfer się uda
Aaaa Niuta, a Ty podchodzisz jeszcze do ivf?
Reni, kkisia, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wyskoczyłam dzisiaj z pracy na 5 minut, nie było mnie godzinę, ale kupiłam sobie nowy gajerek i kilka koszul
i jeszcze skorzystałam z promocji na sukienki - 3 za 180
mamatrojki80, Magda*, ola_35, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, SolarPolar, iwcia77, Mega, dorbie, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dobra,jako ze nie miałam zleconej bety ani innych badań na teraz a pierwsza wizyta 18 marca dla pewności zrobiłam dzis test elektroniczny ,wynik;ciążą 3 +,co znacza 5 tydzien ciąży lub więcej.Przyznam uspokoiło mnie to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 15:40
kapturnica, Reni, kkisia, gosia7122, Zofia8, Aasiula, Sabina, moremi, macduska, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Arwena, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
ooo jejjjku.....mamatrojki80 wrote:Kometa, wróciłaś
pusto tu bez Ciebie było 
jak mi się miło zrobiło...
balsam na moją wkurwioną duszę.
heh.
Magda*, Aasiula, moremi, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to tak:
nadrobiłam.
szału nie ma- nie załapałam się na większość zdjęć. to ja tak jak Reni- też wam kurdę nie pokażę żadnego poporodowego. Nie i chu. I nie macie nawet co prosić.
A, nie pamiętam czy gratulowałam nowo zaciążonym- gratuluję
P.S. Nie dotyczy Morki.
Aasiula, moremi, kkisia, BISCA, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

bedzie miala z czego szybko spadac hyhyhy