35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już jestem po kwalifikacyjnej teraz czekam na rejestrację tylko muszę przepisane badania dostarczyć i podpisany regulaminmamatrojki80 wrote:Masz na to ogromną szansę, a ta wizyta w marcu po wynikach to już ta kwalifikacyjna?
mamatrojki80, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:dorbie jaki szampon ,odżywki używasz?????
Spróbuj produkty Goldwell, w sklepie się ich nie kupi, ale np. na allegro są. Są świetne . Ja używam akurat tej serii reach repair, bo mam włosy suche i prostuje. Ale żaden z produktów ddetaliznych nie dorównuje im.megan8, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:aaa no to w takim razie w ciągu roku 4 cięcia po 10 cm
wychodzi u mnie ok 40 cm rocznie
ale nie podcinasz końcówek? w ogóle??kkisia, iwcia77, mamatrojki80, Mega, Aasiula, moremi, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
Uff, dzis mi lepiej tylko katar sie nasilił. Grunt to ze nie ma gorączki. Jajnik zaczął mnir rwać wiec chyba owu za pasem.
Gretka, mam nadzieje ze sie nie rozłożysz. W Pl szaleje grypa.
Dowiedziałam sie dzis ze mojej dalekiej kuzynce drugi transfer zarodka sie nie udałkibicuje jej po cichu
-
tak?
fakt szybko mi rosną, czasami za szybko, bo odrost mnie zabijaSabina wrote:Reni to Ty jesteś jakiś gigant! Normalnie włosy rosną ok 1 cm na miesiac. Jakbym ja co 3 msc obcnala 10 cm to szybkiutko byłabym łysamoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z wodorostami nie próbowałam
a włosy po nich bardzo śmierdzą?
Aasiula wrote:Znam ten bolco miesiac do Fryzjera bo wodorosty na pol glowy
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Uff, dzis mi lepiej tylko katar sie nasilił. Grunt to ze nie ma gorączki. Jajnik zaczął mnir rwać wiec chyba owu za pasem.
Gretka, mam nadzieje ze sie nie rozłożysz. W Pl szaleje grypa.
Dowiedziałam sie dzis ze mojej dalekiej kuzynce drugi transfer zarodka sie nie udałkibicuje jej po cichu
Może wyślij ją do nas, to kolejny transfer się uda
Aaaa Niuta, a Ty podchodzisz jeszcze do ivf?Reni, kkisia, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wyskoczyłam dzisiaj z pracy na 5 minut, nie było mnie godzinę, ale kupiłam sobie nowy gajerek i kilka koszul
i jeszcze skorzystałam z promocji na sukienki - 3 za 180
mamatrojki80, Magda*, ola_35, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, SolarPolar, iwcia77, Mega, dorbie, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dobra,jako ze nie miałam zleconej bety ani innych badań na teraz a pierwsza wizyta 18 marca dla pewności zrobiłam dzis test elektroniczny ,wynik;ciążą 3 +,co znacza 5 tydzien ciąży lub więcej.Przyznam uspokoiło mnie to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 15:40
kapturnica, Reni, kkisia, gosia7122, Zofia8, Aasiula, Sabina, moremi, macduska, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Arwena, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kometa, wróciłaś
pusto tu bez Ciebie było
jak mi się miło zrobiło...
balsam na moją wkurwioną duszę.
heh.Magda*, Aasiula, moremi, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to tak:
nadrobiłam.
szału nie ma- nie załapałam się na większość zdjęć. to ja tak jak Reni- też wam kurdę nie pokażę żadnego poporodowego. Nie i chu. I nie macie nawet co prosić.
A, nie pamiętam czy gratulowałam nowo zaciążonym- gratuluję
P.S. Nie dotyczy Morki.Aasiula, moremi, kkisia, BISCA, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość