X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Piszę w połowie z zaświatów- ciśnienie- 45/80... :-\

Czy to jest możliwe takie coś...

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja mam działkę 3800 m i obrobić to, żeby nie zarosło... harówa od marca, koszenie trawnika trwa 4-5 godzin, są tez zalety oczywiście :-)
    Kup koze albo oddam Ci swoja Danke! Trawnik wyrownany, krzewy przyciete!

Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, Bozia3, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Czy to jest możliwe takie coś...

No dobra 80\45

mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kup koze albo oddam Ci swoja Danke! Trawnik wyrownany, krzewy przyciete!

Sąsiedzi mają kozy, może z nimi zagadam...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny!!
    chciałam się podzielić nie wiem jak to nazwać ,niektórzy mogliby powiedziec ''zabobon'' który całkiem możliwe ,ze u mnie zadzialał.Ale jestem bardzo sklonna uwierzyc w taka zależność.
    No to sluchajcie ,wyczytałam ze przybywający księżyc a szczególnie pełnia księżyca doskonale wplywa na płodność,no i u mnie się zgrało,bo owulacje miałam 2 lutego a prawdopodobnie 3 lutego zaszłam w ciążę,no a pełnia była 4 lutego.
    Także dziewczyny ,może warto to sobie prześledzić :)

wiecie ,skoro kalendarz ksiezycowy uzywany jest w ogrodnictwie na przykład,to może księżyc ma wpływ na nasze ciała również

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka 12 letnia mi w prezencie z ferii "Idę" przywiozła, jeszcze nie oglądałam wiec dziś obejrzę.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Sąsiedzi mają kozy, może z nimi zagadam...
    Po co Ci koza oddam Danke - na tydzien!

• gretka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Rozglądamy się - to trochę trwa - bo albo nam ciężko z czasem, albo sprzedający go nie ma... Ta wielka w lesie, o której pisałam - odpada i to nie ze względu na drogę leśną - bo ona jest bardzo fajna - tylko chodzi o brak dojazdu do samej działki - trzeba by było zrobić drogę - około 60 m - a stromizna jest ogromna - w zimie zwykłym autem nie ma szans....tak więc takie safari sobie odpuszczam..:)
    Jestem zauroczona jednym miejscem bardzo - ale ono jest w strefie osuwiskowej - wprawdzie od dawna nieaktywne i na pogórzu wielickim co 500 m są takie strefy - no ale na razie się zastanawiamy - właściciel ma nam ją dokładnie pokazać w przyszłym tygodniu....miałabym kawałek własnego lasu - obok strumyk, stawy, widoki piękne na Kraków - do rynku w Wieliczce 1500 m, do busa 50 m. i kilka domów z rodzinami z dziećmi po sąsiedzku. Ona ma 26 arów, więc też nie mało...zobaczymy :)

ja mam do osuwiskowego chyba ok 200m , chyba mniej,robi sie solidne fundamenty i ok

macduska, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Danka to kto? teściowa? ;-)

moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Córka 12 letnia mi w prezencie z ferii "Idę" przywiozła, jeszcze nie oglądałam wiec dziś obejrzę.
    Dlugo sie zabieralam do Idy. Warto ale chujowy nastroj ... Smuntny dosc film, nic sie nie dzieje jak to na polskich filmach - malo dialogu, duzo oczu szczegolnie Idy. Jak masz dola to odloz na potem!

mamatrojki80, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Troche romatyzmu i sado- maso! Po co tyle realizmu, Wacia!
    A bo sama mam w cholerę działki i dom i mnie wkurwia to wszystko. Ciągle mam poczucie niezrobienia czegoś... A to drzewka nie przyciete, a to w huj trawy do koszenia, a to chwasty w ogródku lub w warzywniku, a to płot się psuje, a ostatnio zobaczyłam że nowa piękna kostka brukowa jest ujebana błotem...
    Marzę o małym domku na 5 arowej działce lub zgoła o mieszkaniu w wieżowcu....:-\

mamatrojki80, kapturnica, moremi, Aasiula, Krakonka, kkisia, Bozia3, Sabina, gosia7122, dorbie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis w sumie fajny obiad zrobiłam,pieczone bataty ze świezym tymiankiem do tego dip jogurtowy,sałatka z buraków,wszystko pyszne,dobrze przyprawione,lekko kwaskowate
    a mnie zemdliło po tym wszystkim,no cóz uroki 1 trymestru ;)

moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ja mam do osuwiskowego chyba ok 200m , chyba mniej,robi sie solidne fundamenty i ok

No chyba, że tak.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A Danka to kto? teściowa? ;-)
    To ty nie wiesz kto to danka - to domowy -10 miesieczny niszczyciel wszystkiego od dwoch dni z pierwsza cieczka!

Voila:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:41

moremi, malgos741, iwcia77, kkisia, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dlugo sie zabieralam do Idy. Warto ale chujowy nastroj ... Smuntny dosc film, nic sie nie dzieje jak to na polskich filmach - malo dialogu, duzo oczu szczegolnie Idy. Jak masz dola to odloz na potem!

A wiecie, że Ida była krecona 10 km ode mnie? W dawnym pałacu Zamoyskich.
    Dużo ludzi tam statystowało.

mamatrojki80, kapturnica, SolarPolar, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna :-) moje dzieciaki by oszalały z radości.

SolarPolar, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To ty nie wiesz kto to danka - to domowy -10 miesieczny niszczyciel wszystkiego od dwoch dni z pierwsza cieczka!

Voila: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9d74a83f252.jpg
    Dorasta Ci panna! :-)

BISCA lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia ja mam
    Malutka dzialeczke pracy w nij malo w i taj chuj nic nie ma bo ta Danka wszystko zrowna z ziemia!

macduska, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:59

moremi, iwcia77, kkisia, Krakonka, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od 2 tygodni mam golebia Marka ktorego upolowala Danka. Ma sie juz dobrze. Garaz zasrany . Czekamy az mu lotki odrosna.

moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, iwcia77, kkisia, Sabina, caffe, Mega, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 7733 7734 7735 7736 7737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ