35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja mam działkę 3800 m i obrobić to, żeby nie zarosło... harówa od marca, koszenie trawnika trwa 4-5 godzin, są tez zalety oczywiście
Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, Bozia3, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny!!
chciałam się podzielić nie wiem jak to nazwać ,niektórzy mogliby powiedziec ''zabobon'' który całkiem możliwe ,ze u mnie zadzialał.Ale jestem bardzo sklonna uwierzyc w taka zależność.
No to sluchajcie ,wyczytałam ze przybywający księżyc a szczególnie pełnia księżyca doskonale wplywa na płodność,no i u mnie się zgrało,bo owulacje miałam 2 lutego a prawdopodobnie 3 lutego zaszłam w ciążę,no a pełnia była 4 lutego.
Także dziewczyny ,może warto to sobie prześledzić
wiecie ,skoro kalendarz ksiezycowy uzywany jest w ogrodnictwie na przykład,to może księżyc ma wpływ na nasze ciała również -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Rozglądamy się - to trochę trwa - bo albo nam ciężko z czasem, albo sprzedający go nie ma... Ta wielka w lesie, o której pisałam - odpada i to nie ze względu na drogę leśną - bo ona jest bardzo fajna - tylko chodzi o brak dojazdu do samej działki - trzeba by było zrobić drogę - około 60 m - a stromizna jest ogromna - w zimie zwykłym autem nie ma szans....tak więc takie safari sobie odpuszczam..
Jestem zauroczona jednym miejscem bardzo - ale ono jest w strefie osuwiskowej - wprawdzie od dawna nieaktywne i na pogórzu wielickim co 500 m są takie strefy - no ale na razie się zastanawiamy - właściciel ma nam ją dokładnie pokazać w przyszłym tygodniu....miałabym kawałek własnego lasu - obok strumyk, stawy, widoki piękne na Kraków - do rynku w Wieliczce 1500 m, do busa 50 m. i kilka domów z rodzinami z dziećmi po sąsiedzku. Ona ma 26 arów, więc też nie mało...zobaczymy
ja mam do osuwiskowego chyba ok 200m , chyba mniej,robi sie solidne fundamenty i okmacduska, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Córka 12 letnia mi w prezencie z ferii "Idę" przywiozła, jeszcze nie oglądałam wiec dziś obejrzę.
mamatrojki80, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Troche romatyzmu i sado- maso! Po co tyle realizmu, Wacia!
Marzę o małym domku na 5 arowej działce lub zgoła o mieszkaniu w wieżowcu....mamatrojki80, kapturnica, moremi, Aasiula, Krakonka, kkisia, Bozia3, Sabina, gosia7122, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja dzis w sumie fajny obiad zrobiłam,pieczone bataty ze świezym tymiankiem do tego dip jogurtowy,sałatka z buraków,wszystko pyszne,dobrze przyprawione,lekko kwaskowate
a mnie zemdliło po tym wszystkim,no cóz uroki 1 trymestrumoremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:A Danka to kto? teściowa?
Voila:Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:41
moremi, malgos741, iwcia77, kkisia, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dlugo sie zabieralam do Idy. Warto ale chujowy nastroj ... Smuntny dosc film, nic sie nie dzieje jak to na polskich filmach - malo dialogu, duzo oczu szczegolnie Idy. Jak masz dola to odloz na potem!
A wiecie, że Ida była krecona 10 km ode mnie? W dawnym pałacu Zamoyskich.
Dużo ludzi tam statystowało.mamatrojki80, kapturnica, SolarPolar, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny