35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj dziewczyny jestescie niemozliwe
Samirka, trzymam kciuki, wykres piekny, ja niestety nie moge pod wykresami nic wpisywac z telefonu.
siedze co jakis czas w oknie, bo tylko tam mam jakotaki zasieg i czytam co u Was, moj maz patrzy juz na mnie jak na debila ...ale ja nie potrafie bez Was zyc i tyle
Samirka, nie chce Cie nakrecac ale mi w ciazy z corcia testy owulacyjne wychodzily pozytywnie
jesli chodzi o starania, moj maz zawsze jest w gotowosci
no to tyle doniesien z zadupia, ktore jest cudownym miejscem, zero cywilizacjiBursztyn, samira, angela, caffe, megan8, polarmiś, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:oj dziewczyny jestescie niemozliwe
Samirka, trzymam kciuki, wykres piekny, ja niestety nie moge pod wykresami nic wpisywac z telefonu.
siedze co jakis czas w oknie, bo tylko tam mam jakotaki zasieg i czytam co u Was, moj maz patrzy juz na mnie jak na debila ...ale ja nie potrafie bez Was zyc i tyle
Samirka, nie chce Cie nakrecac ale mi w ciazy z corcia testy owulacyjne wychodzily pozytywnie
no to tyle doniesien z zadupia, ktore jest cudownym miejscem, zero cywilizacjicaffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:oj dziewczyny jestescie niemozliwe
no to tyle doniesien z zadupia, ktore jest cudownym miejscem, zero cywilizacji
a jak zdrówko córci ??
Aga córcia spać a wy z mężem gdzieś w szuwary i hejacaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:tez tak słyszałam
ze owulacyjne zawsze wychodzą pozytywne w ciąży a może tak jak myślę jutro owulka ale tempki,a jacie zwariuje a przed chwila pisałam o nienakręcaniu się
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:dzieki Samirka, corcia odpukac lepiej, ma jeszcze stan podgoraczkowy ale 38 nie przekracza, zobaczymy jak bedzie w nocy.
ja za to mam glos jak stary zulcaffe, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyagafbh wrote:dzieki Samirka, corcia odpukac lepiej, ma jeszcze stan podgoraczkowy ale 38 nie przekracza, zobaczymy jak bedzie w nocy.
ja za to mam glos jak stary zulcaffe, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość