35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sluchajcie ,jak u mnie zacznie sie nowy cykl ,to chce to wszystko monitorowac tym razem.I mam pytania
1. kiedy pierwszy raz do gina na sprawdzenie czy sa pecherzyki?
2. kiedy i jakie badania hormonow ?
3.i nie wiem co jeszcze sprawdzic
4.Chlop tez idzie na badania znow.iwcia77, macduska, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sluchajcie ,jak u mnie zacznie sie nowy cykl ,to chce to wszystko monitorowac tym razem.I mam pytania
1. kiedy pierwszy raz do gina na sprawdzenie czy sa pecherzyki?
2. kiedy i jakie badania hormonow ?
3.i nie wiem co jeszcze sprawdzic
4.Chlop tez idzie na badania znow.
Ad.1 Asia ja jak miałam stymualcje (czyli clo), to do gina musiałam iśc 2 dc. Jeśli tylko monitoring, to zaczynał się u mnie ok 10dc, ale ja mam wczesną owulację.
Ad.2 Kiedy jakie badania to masz rozpisane (jak otworzysz 35+ to zobaczysz, że jest taki wątek). Ale z tego co pamiętam, badania robi się od 3 do 5 dnia cyklu.
Ad.3 Ja też nie wiem.Myślę, że ja to jestem taki przypadek, operacja się udała, pacjent zmarł
Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Młody jednak sie rozłożył, takze dluugi dzien przede mną.
Cos mi ten inofem dziwnie namieszał i ten cykl to raczej spisuje na straty, pierdole i nie mierze juz temp, testy owu tez se podaruje. Wyglada mi to na bezowulacyjny.
Dorbie, mam nadzieje ze dzis sie ruszy, kurczę długo to trwa, zeby tylko jakieś dziadostwo ci sie nie przyplątało
Miłej sobotySabina, Aasiula, macduska, kkisia, gretka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Asiula widzialm ze test zrobilas,wykres ladny ,moze za wczesnie?szykujemy sie na basen,dzisiaj polozna bedzie robic dziecia zdjecia pod woda:-)
Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, gosia7122, malgos741, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ad.1 Asia ja jak miałam stymualcje (czyli clo), to do gina musiałam iśc 2 dc. Jeśli tylko monitoring, to zaczynał się u mnie ok 10dc, ale ja mam wczesną owulację.
Ad.2 Kiedy jakie badania to masz rozpisane (jak otworzysz 35+ to zobaczysz, że jest taki wątek). Ale z tego co pamiętam, badania robi się od 3 do 5 dnia cyklu.
Ad.3 Ja też nie wiem.Myślę, że ja to jestem taki przypadek, operacja się udała, pacjent zmarł
Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Niestety nie:-( Spojrz na moj wykres:-(
Ale był też raz taki wykres, ze tempka spadła poniżej poziomu, a potem odbiła i okazało się, ze była ciąża.
Ja Cię oczywiście nie nakręcam. Ale wykresy są różne i do momentu @ lub "+" żaden nie jest wyznacznikiem ciąży lub jej braku. Taka jest prawda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 11:26
Sabina, Zofia8, Aasiula, kkisia, iwcia77, kapturnica, gosia7122, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Też mam dziś wzdęcie to znaczy, ze w ciąży jestem? dziewczyny bez jaj
Aasiula, anna maria, kapturnica, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Asiula widzialm ze test zrobilas,wykres ladny ,moze za wczesnie?szykujemy sie na basen,dzisiaj polozna bedzie robic dziecia zdjecia pod woda:-)
Sabina, caffe, kkisia, anna maria, moremi, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Wiesz, ja Ci tylko powiedziałam jaki był u mnie pierwszy objaw, bo nigdy wcześniej ani potem takiego problemu nie miałam. I można się z tego śmiać, ale tak było.
Ale był też raz taki wykres, ze tempka spadła poniżej poziomu, a potem odbiła i okazało się, ze była ciąża.
Ja Cię oczywiście nie nakręcam. Ale wykresy są różne i do momentu @ lub "+" żaden nie jest wyznacznikiem ciąży lub jej braku. Taka jest prawda.
Wiem, wiem. Znalazlam szalone wykresy dziewczyn w ciazy ale to naprawde wyjatki. MUSZE JEDNAK ZMIENIC SWOJE PODEJSCIE i nie nakrecac sie, bo przez to moj nastroj wariuje.
Wrocilam od lekarza. Oczywiscie nie skierowala mnie do kliniki, czekala az ja sie odezwe. Wysle prosbe i zobaczymy kiedy sie odezwa.
moremi lubi tę wiadomość
Zofia8
-
hellol
Polar- ja w nocy strozuje na forum z Ivo , ktory ryczy badz marudzi , bo boli go brzucha ze jeczy strasznie to nie moge spac
i gonie was
annamaria- mialam permanentny brwi zrobiony 2,5 lata temu..teraz mi zaczyna schodzic ( bo nie bylam na poprawce) i kredka manewruje, ale powinnam sobie zafundowac znowu
szkoda, ze to tyle kosztuje
we wloszech 200 euro w polsce chyba z 600 zl ) a ja robilam Bbangkoku na wakacjach za 35 euro- zajebiscie mi zrobila tylko, ze juz na poprawke nie poszlam , bo w Bangkoku juz pozniej nie bylismy
..no ale 2,5 roku to i tak sie nawet niezle trzyma
Sabina, Aasiula, macduska, kkisia, anna maria, moremi, gosia7122, Mega, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Witam:)
Wstałam o 11, w nerwach, bo od 5 godzin powinnam pracować. I nie ma w domu obiadu. Bez sensu ten łikend. Wygląda na to, że zawalę tę robotę.
Ale syn przynajmniej gary zmywa, to już sukces wychowaczy:)
Ech, wypiję kawę, mam zapas energetyków, może jednak coś zdziałam.Sabina, kkisia, iwcia77, SolarPolar, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Witam:)
Wstałam o 11, w nerwach, bo od 5 godzin powinnam pracować. I nie ma w domu obiadu. Bez sensu ten łikend. Wygląda na to, że zawalę tę robotę.
Ale syn przynajmniej gary zmywa, to już sukces wychowaczy:)
Ech, wypiję kawę, mam zapas energetyków, może jednak coś zdziałam.
Oj pospalo sie Krakonce:-) A teraz do roboty:-) Jak sie zmobilizujesz, to dasz rade.
Krakonka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny