35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhey dziewczyny ,ja tylko na chwileczkę,
Iwcia ,jak ty piękna i zadbana babka jesteśjestem pelna podziwu,z takim maluchem.
Hej Asiula ,ja chce na kebeba (dla mnie w wersji wege) do Sopotu
ale dopiero pod koniec kwietnia:)
Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dzien Dobry.
Najchetniej to rzucilabym to mierzenie tempki w cholere!
Widze, ze glownie o 7.00 mierzysz, to wpisz ta godz jako stałą.
Ale wyglądam że masz za krótką fazę lutealna, ma trwac 14 dni, a wyglada, jakby zaczynala ci się @ a to jest 10dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:50
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Trzeba o jednej porze mierzyc, a ja wiem dlaczego nie lubisz, bo ci tempka spadla
Widze, ze glownie o 7.00 mierzysz, to wpisz ta godz jako stałą.
Ale wyglądam że masz za krótką fazę lutealna, ma trwac 14 dni, a wyglada, jakby zaczynala ci się @ a to jest 10dpo
Dorbie, ale spojrz na poprzedni wykres. Moja srednia dlugosc to 30 dni. Chociaz mam wydruk z lady compa i w ostatnich miesiacach, to wygladalo, ze mialam 27 dni, 31 dni, 27, 30, 27 i znowu dluzszy.
A nie lubie, bo od owulacji strasznie sie tym stresuje. Az sie trzese:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 09:41
Zofia8
-
Dorbie mam jeszcze jedno pytanie do Cie: od ok. tygodnia mam wzdecia (obejmuje nie tylko brzuch i oponka ponad nim robi sie twarda i napieta) . Czy to moze byc efekt brania Chela-Ferr Forte? (dziwi mnie, ze dopiero teraz to sie dzieje, bo biore ten preparat od poczatku stycznia i bylo super). Ostatnio zaczelam zazywac maca i mleczko pszczele, ale nie sadze, ze to od tego.Zofia8
-
Zofia8 wrote:Dorbie mam jeszcze jedno pytanie do Cie: od ok. tygodnia mam wzdecia (obejmuje nie tylko brzuch i oponka ponad nim robi sie twarda i napieta) . Czy to moze byc efekt brania Chela-Ferr Forte? (dziwi mnie, ze dopiero teraz to sie dzieje, bo biore ten preparat od poczatku stycznia i bylo super). Ostatnio zaczelam zazywac maca i mleczko pszczele, ale nie sadze, ze to od tego.
moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dorbie mam jeszcze jedno pytanie do Cie: od ok. tygodnia mam wzdecia (obejmuje nie tylko brzuch i oponka ponad nim robi sie twarda i napieta) . Czy to moze byc efekt brania Chela-Ferr Forte? (dziwi mnie, ze dopiero teraz to sie dzieje, bo biore ten preparat od poczatku stycznia i bylo super). Ostatnio zaczelam zazywac maca i mleczko pszczele, ale nie sadze, ze to od tego.
Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Też mam dziś wzdęcie to znaczy, ze w ciąży jestem? dziewczyny bez jaj
mamatrojki80, macduska, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Szacowne koleżanki, mam wyniki badań zlecone przez ginkę
Różyczka IgG 65,49 IU/mol
Cytomegalia IgG 123,500 U/ml
A te dla przypomnienia, bo wyniki miałam we wtorek
Toksoplazmoza IgG 23,00 IU/ml
Progesteron 29,77 ng/ml (6 dpo)
A progesteron cudny. Aż żal, że teraz nie próbowaliście.Sabina, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77, kapturnica, gosia7122, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Czyli bardzo ładnie i w tym cyklu mozecie startować z tym koksem
A progesteron cudny. Aż żal, że teraz nie próbowaliście.kkisia, iwcia77, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość