35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry
Sobota dzień kota. Znowu mnie skutecznie do łóżka przyciskają
Iwcia, wyglądasz fantastyczniedorbie, Aasiula, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja plamię od listopada, z krótkimi przerwami. Już mi miał brać materiał na posiew czy coś się tam nie wykluło. Ale nie poszłam na ten posiew bo byłam chora w zeszłym tygodniu, a w tym mi prawie przeszło. Dzięki za nazwę, jak coś to sobie kupię, ale dzięki za ofertę
Cafee głupot Ci nagadałam?!!!!!! Ten lek nazywa się inaczej Cyklonamina czy jakoś tak. Przepraszam. Jakiś kisiel mam zamiast mózgu po tym wszystkim.dorbie, Sabina, mamatrojki80, caffe, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Aaaa...
Na plamienia kup sobie Cytotec. Mi to gin napisał na wsiaki słuczaj.
mamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:zapisał ci na receptę? To jest lek, który m.in wywołuje poronienie. Tez stosuje sie lecz wrzodów żołądka, tzn stosowalo sie. Kosztuje 650zl, nie wiem jak w realu, ale wg indexu leków. To jego podaja w szpitalu w missed abortion- puste jajo plodowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 07:58
Sabina, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co?
Wczoraj mówiłam że żadnego sexu na dłuugo a dzisiaj rano.....
Nie, nie, tak dobrze to nie manic jeszcze nie było, ale poczułam, że mi się CHCE.
I zrozum tu kobietę kiedy mnie samej za sobą ciężko nadążyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:07
Aasiula, Sabina, dorbie, Zofia8, gretka, kkisia, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Wiecie co?
Wczoraj mówiłam że żadnego sexu na dłuugo a dzisiaj rano.....
Nie, nie, tak dobrze to nie manic jeszcze nie było, ale poczułam, że mi się CHCE.
I zrozum tu kobietę kiedy mnie samej za sobą ciężko nadążyć.hyhyhy
macduska, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Asiula- kask gotowy?
Szkoda go obklejac
Ale Tak sobie mysle moze lepiej jakies poroze jelonka albo losia jebne i wtedy trzymac łeb prosto to bedzie wyzwanie hyhy
Tylko bez skojarzen proszez tymi rogami Hyhyhy
macduska, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dorbie pytanie mam do Ciebie jako do lekarza ,jezeli mojej Helence ropieje oczko to mam sobie z nia jutro basen odpuscic?
Jakby co, to piszcie na priv albo tu i tu, bo nie zawsze na bieżąco czytammoremi, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość