35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Kurde na razie tylko na motorcykl mam
Szkoda go obklejac
Ale Tak sobie mysle moze lepiej jakies poroze jelonka albo losia jebne i wtedy trzymac łeb prosto to bedzie wyzwanie hyhy
Tylko bez skojarzen proszez tymi rogami Hyhyhy
przez te uszy kask ci nie wejdzie. musiałabyś wywiercać otwory na uszy.
heheheheheeAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Oj pospalo sie Krakonce:-) A teraz do roboty:-) Jak sie zmobilizujesz, to dasz rade.
Dzięki:)Jak szybko skończę tę część, nad którą się zawiesiłam i wyślę, to się lepiej poczuję i pewnie reszta mi szybciej pójdzie.
Już sobie marzę, co zrobię, jak bedę to miała z glowy:) Pojadę na wieś, zaplanuję co gdzie posadzić, zrobię chrust na tłusty czwartek, poukładam ciuszki Małgosi, zrobię sobie tipsy:) Może zajdę...))
Kurcze, ależ to głupie, że można zaciązyć tylko co miesiąc... Tyyyyle czekania. A ja potwornie niecierpliwa jestem, jak już sobie coś postanowięMega lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:Gretka jak się miewasz???
Czytałam o Twoich przejściach medycznych i o tym, ze czujesz się lepiej. Bardzo się cieszęŻyczę Ci, żeby teraz już poszło wszystko jak po maśle:)
macduska, Aasiula, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Wacia a jak Ty?
A dziękuję, w miarę dobrze, o niebo lepiej niz wczoraj. Trochę mnie boli brzuch ale wzięłam ketonal i jakoś idzie. Chęci do pracy mnóstwo, gorzej z siłami.
SolarPolar, kkisia, kapturnica, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Dzięki:)Jak szybko skończę tę część, nad którą się zawiesiłam i wyślę, to się lepiej poczuję i pewnie reszta mi szybciej pójdzie.
Już sobie marzę, co zrobię, jak bedę to miała z glowy:) Pojadę na wieś, zaplanuję co gdzie posadzić, zrobię chrust na tłusty czwartek, poukładam ciuszki Małgosi, zrobię sobie tipsy:) Może zajdę...))
Kurcze, ależ to głupie, że można zaciązyć tylko co miesiąc... Tyyyyle czekania. A ja potwornie niecierpliwa jestem, jak już sobie coś postanowię
Krakonka tłusty czwartek już był
Owocnej pracy życzę.Aasiula, Zofia8, Krakonka, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sluchajcie ,jak u mnie zacznie sie nowy cykl ,to chce to wszystko monitorowac tym razem.I mam pytania
1. kiedy pierwszy raz do gina na sprawdzenie czy sa pecherzyki?
2. kiedy i jakie badania hormonow ?
3.i nie wiem co jeszcze sprawdzic
4.Chlop tez idzie na badania znow.Aasiula, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hellol
Polar- ja w nocy strozuje na forum z Ivo , ktory ryczy badz marudzi , bo boli go brzucha ze jeczy strasznie to nie moge spac
i gonie was
annamaria- mialam permanentny brwi zrobiony 2,5 lata temu..teraz mi zaczyna schodzic ( bo nie bylam na poprawce) i kredka manewruje, ale powinnam sobie zafundowac znowu
szkoda, ze to tyle kosztuje
we wloszech 200 euro w polsce chyba z 600 zl ) a ja robilam Bbangkoku na wakacjach za 35 euro- zajebiscie mi zrobila tylko, ze juz na poprawke nie poszlam , bo w Bangkoku juz pozniej nie bylismy
..no ale 2,5 roku to i tak sie nawet niezle trzyma
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:to, że Ty tak masz codziennie nie oznacza, że u kogoś to nie mógł być pierwszy symptom ciąży. Sorry, nie uogólniaj wszystkich wg swojej miary.
Nie mam tak codziennie, nie można też każdego odstępstwa od normy w zachowaniu swojego organizmu traktować jako symptomu ciąży... bo wtedy faktycznie można być w ciąży co miesiąc. Zdrowy rozsądek jeszcze nikomu nie zaszkodził.
Edit. wzdęcie jest jednym z charakterystycznych objawów raka jajnika... to co idąc tym tropem to też by można podejrzewać.... no raczej nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 12:40
moremi lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nie mam tak codziennie, nie można też każdego odstępstwa od normy w zachowaniu swojego organizmu traktować jako symptomu ciąży... bo wtedy faktycznie można być w ciąży co miesiąc. Zdrowy rozsądek jeszcze nikomu nie zaszkodził.
Edit. wzdęcie jest jednym z charakterystycznych objawów raka jajnika... to co idąc tym tropem to też by można podejrzewać.... no raczej nie.
weź doczytaj moją wypowiedź i dopiero komentuj ze swoimi wywodami. Napisałam tylko i wyłącznie o sobie, a nie że objawem jednoznacznym ciąży mogą być zaparcia.
Może jednak się przebadaj skoro masz te wzdęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 12:43
Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
Witam w południe.
Wyprawiłam moich facetów na spacer i powinnam brać się za sprzątanie, ale mi się nie chce.
Iwcia macierzyństwo Ci służy!
Wojtek trochę lepiej. Zakrapiamy mu nos roztworem soli morskiej, a za jakieś 10 minut mój M działa fridą. Nawet nie wiecie co może się w takim małym nosku pomieścić.
A ja to chuj nie matka jestem. Jak nie miałam odwagi pielęgnować pepka, tak teraz nie mam odwagi ściągać małemu kataru. Muszę przyzanac, że przynajmniej w tych dwóch zadaniach mój M sprawdza się idealnie.peppapig, macduska, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja po prostu pracuję w domu, biorę zlecenia i zasuwam przy kompie.
Dlatego żyję według innego kalendarza i jeszcze nie miałam tłustego czwartku:)
Na pewno nie chciałabym pracować na etat, bo dojazdy by mnie denerwowały i nie tylko, ale czasami sobie myślę, że to fajnie wychodzić z domu, mieć jakiś rytm, stabilizację, kontakt z żywymi, dorosłymi ludźmi i szacunek, że się "normalnie i ciężko" pracuje.
Każdy medal ma dwie strony:)
Co najmniej;)Aasiula, macduska, kkisia, moremi, Mega, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnycaffe wrote:a gdzie ja napisałam, żeby to traktować jako objaw ciąży????????
weź doczytaj moją wypowiedź i dopiero komentuj ze swoimi wywodami. Napisałam tylko i wyłącznie o sobie, a nie że objawem ciąży mogą być zaparcia.
Może jednak się przebadaj skoro masz te wzdęcia.
Dzięki za rady... nie skorzystam. A ten tekst ze wzdęciem to był taki żart... to tak dla wyjaśnienia.
-
nick nieaktualnyCześć,ja pierwszy dzień w pracy od dawna. Wstałam,wzięłam lokomotiw do ssania,pojechałam na zakupy,odwiozłam zakupy do domu,co by mi obiadek zrobili. Więc ja na stanowisku,czuje się nieźle,musiałam dołożyć ten cudowny wynalazek- torecan ;)bo sam imbir nie daje rady.
Wracam do domu o 15,będę miała posprzatane, ciepło i obiadek( na zamówienie udziec z indyka z ziemniakami i marchewką z jabłkiem).
Wszystkim dziewczynom miłego łikenduAasiula, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Zofia8, iwcia77, anna maria, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Wojtek trochę lepiej. Zakrapiamy mu nos roztworem soli morskiej, a za jakieś 10 minut mój M działa fridą. Nawet nie wiecie co może się w takim małym nosku pomieścić.
A ja to chuj nie matka jestem. Jak nie miałam odwagi pielęgnować pepka, tak teraz nie mam odwagi ściągać małemu kataru. Muszę przyzanac, że przynajmniej w tych dwóch zadaniach mój M sprawdza się idealnie.
Ja miałam też stresa na początku z odciąganiem napletka. Też zostawiałam to mężowi:)
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
mamatrojki80 wrote:Dzięki za rady... nie skorzystam. A ten tekst ze wzdęciem to był taki żart... to tak dla wyjaśnienia.mamatrojki80 wrote:
Edit. wzdęcie jest jednym z charakterystycznych objawów raka jajnika... to co idąc tym tropem to też by można podejrzewać.... no raczej nie.
baaaardzo czytelny żart, tak jak i ten powyżej, pewnie się wszystkie uśmiałySabina, Simba, Arwena lubią tę wiadomość