35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:dzisiaj też idziesz po kebaby?
nie
mąż mnie nie puścimamatrojki80, moremi, peppapig, caffe, Aasiula, macduska, SolarPolar, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Obrabiam teksty literackie. Całą pracę dostaję do domu. Ale w przeciweiństwie do Ciebie, muszę wyjechać z domu na wieś, żeby się skupić
Zobaczysz sama za niedługo:) Czego Ci życzę z całego serca:)
Nie muszę na to czekać... Moje życie rodzinne jest dość skomplikowane. Mąż mieszka na wsi, a ja w mieście. Na weekendy lub inne wolne wyjeżdżam do niego, albo on przyjeżdża do mnie. Rzeczywiście odpoczywam na wsi - szczególnie podczas wakacji (pracuję w szkole) - tam włączam reset i na nowo ładuję akumulatory.macduska, Aasiula, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Jakby nie spojrzeć, to forum chyba właśnie jest od takiego biadolenia. To prawdopodobnie jedno z niewielu miejsc, gdzie można sobie ponarzekać na coś, o czym zwykle w towarzystwie się nie rozmawia. I pewnie tez jedno z niewielu, gdzie można otrzymać szczere wsparcie osób, które dobrze rozumieją te problemy i emocje, jakie powodują.
Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnych odczuć, ale takie prawo kończy się tam, gdzie zaczyna się naruszać prawa do odczuwania innego człowieka. Miło by było wziąć to po prostu pod uwagę i czasem zmilczeć, nawet, jeśli coś nas denerwuje.
Masz rację czasem wypada milczeć... polecam bez jajcaffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Masz rację, ale zdrowy rozsądek nikomu nie zaszkodził, caffe nie chce się kłócić, zażartowałam w ten sposób, nie pierwszy raz zresztą. Kilka osob więcej mnie "znielubi" i tyle, piszę to co myślę. Pozdrawiam
Czasami warto też myśleć co się pisze.Krakonka, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina, malgos741, Zofia8, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Jakby nie spojrzeć, to forum chyba właśnie jest od takiego biadolenia. To prawdopodobnie jedno z niewielu miejsc, gdzie można sobie ponarzekać na coś, o czym zwykle w towarzystwie się nie rozmawia. I pewnie tez jedno z niewielu, gdzie można otrzymać szczere wsparcie osób, które dobrze rozumieją te problemy i emocje, jakie powodują.
Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnych odczuć, ale takie prawo kończy się tam, gdzie zaczyna się naruszać prawa do odczuwania innego człowieka. Miło by było wziąć to po prostu pod uwagę i czasem zmilczeć, nawet, jeśli coś nas denerwuje.macduska, gretka, Krakonka, kkisia, Mega, malgos741, Zofia8, iwcia77, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Macduśka, nie jesteśmy w szkole... nie pouczaj mnie proszę.
Przecież robię to co Ty- piszę co mi się podoba. O co chodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:59
gretka, Krakonka, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Eeeeee
Miałam poczekać do poniedziałku, ale jak widzę te szalejące wkurwy, to śmiać mi się chce.
Jestem w ciąży i idę spać.
Wykres udostępniam. Wieczorem może fotki wrzucę. Jutro poinformuję o becie (robiłam dzisiaj, a jutro wynik) i w poniedziałek robię przyrost.Aasiula, macduska, SolarPolar, Krakonka, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, Margolcia88, Sabina, Niuta, Iwone, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, inessa, caffe, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, paszczakin, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Masz rację, ale zdrowy rozsądek nikomu nie zaszkodził, caffe nie chce się kłócić, zażartowałam w ten sposób, nie pierwszy raz zresztą. Kilka osob więcej mnie "znielubi" i tyle, piszę to co myślę. Pozdrawiam
I oczywiście zgadzam się z tym, ze zdrowy rozsądek to podstawa. Pewnie nie znasz mnie na tyle i może źle mnie odebrałaś, ale ja jestem daleka od bezsensownego nakręcania siebie i innychNo może bardziej jestem skłonna siebie nakręcić niz robić taką krzywdę innym
I oczywiście też się nie chcę kłócić i przyjmuję Twoją wypowiedź jako żart
ale ja wzdęcia naprawdę miałam jako objaw ciązy ;)hahahahahadobra już dobra, zmieńmy temat
gosia7122, Reni lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeeeee
Miałam poczekać do poniedziałku, ale jak widzę te szalejące wkurwy, to śmiać mi się chce.
Wykres udostępniam. Wieczorem może fotki wrzucę. Jutro poinformuję o becie (robiłam dzisiaj, a jutro wynik) i w poniedziałek robię przyrost.
Powodzeniamoremi, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Eeeeee
Wykres udostępniam. Wieczorem może fotki wrzucę. Jutro poinformuję o becie (robiłam dzisiaj, a jutro wynik) i w poniedziałek robię przyrost.
MORKA- jeśli to jest żart, to przyjadę do Ciebie i osobiście skopię Ci tyłek!!!
Jeśli nie- to :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:47
Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Nie żartuję tym razem.
Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęściemacduska, Aasiula, Heretyczka, gretka, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, Parka, Sabina, Iwone, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, inessa, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie żartuję tym razem.
Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęściemoremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie żartuję tym razem.
Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęście
To nic, kupisz drugie, te będą na potem.
Ja normalnie przeczuwałam, że coś z tego spisanego na straty cyklu będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:54
moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie żartuję tym razem.
Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęście
gratulujęmoremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeeeee
Wykres udostępniam. Wieczorem może fotki wrzucę. Jutro poinformuję o becie (robiłam dzisiaj, a jutro wynik) i w poniedziałek robię przyrost.Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nie żartuję tym razem.
Fantastycznie:) Wlewasz nadzieję w moje serce:) Gratuluję i cieszę się, że zmarnowałaś tyle kasy na za małe niedługo ciuchy:)
Mam nadzieję, że zacviążone nie przenoszą się stąd? Dobrze mieć na miejscu babeczki, którym się udało:) To dodaje sił do starań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:58
moremi, macduska, caffe, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013