WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dzisiaj też idziesz po kebaby? :)

nie
    mąż mnie nie puści

mamatrojki80, moremi, peppapig, caffe, Aasiula, macduska, SolarPolar, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Obrabiam teksty literackie. Całą pracę dostaję do domu. Ale w przeciweiństwie do Ciebie, muszę wyjechać z domu na wieś, żeby się skupić:) Zobaczysz sama za niedługo:) Czego Ci życzę z całego serca:)

Nie muszę na to czekać... Moje życie rodzinne jest dość skomplikowane. Mąż mieszka na wsi, a ja w mieście. Na weekendy lub inne wolne wyjeżdżam do niego, albo on przyjeżdża do mnie. Rzeczywiście odpoczywam na wsi - szczególnie podczas wakacji (pracuję w szkole) - tam włączam reset i na nowo ładuję akumulatory.

macduska, Aasiula, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jakby nie spojrzeć, to forum chyba właśnie jest od takiego biadolenia. To prawdopodobnie jedno z niewielu miejsc, gdzie można sobie ponarzekać na coś, o czym zwykle w towarzystwie się nie rozmawia. I pewnie tez jedno z niewielu, gdzie można otrzymać szczere wsparcie osób, które dobrze rozumieją te problemy i emocje, jakie powodują.
    Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnych odczuć, ale takie prawo kończy się tam, gdzie zaczyna się naruszać prawa do odczuwania innego człowieka. Miło by było wziąć to po prostu pod uwagę i czasem zmilczeć, nawet, jeśli coś nas denerwuje.

Masz rację czasem wypada milczeć... polecam bez jaj :-)

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Masz rację, ale zdrowy rozsądek nikomu nie zaszkodził, caffe nie chce się kłócić, zażartowałam w ten sposób, nie pierwszy raz zresztą. Kilka osob więcej mnie "znielubi" i tyle, piszę to co myślę. Pozdrawiam

Czasami warto też myśleć co się pisze.

Krakonka, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina, malgos741, Zofia8, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduśka, nie jesteśmy w szkole... nie pouczaj mnie proszę.

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jakby nie spojrzeć, to forum chyba właśnie jest od takiego biadolenia. To prawdopodobnie jedno z niewielu miejsc, gdzie można sobie ponarzekać na coś, o czym zwykle w towarzystwie się nie rozmawia. I pewnie tez jedno z niewielu, gdzie można otrzymać szczere wsparcie osób, które dobrze rozumieją te problemy i emocje, jakie powodują.
    Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnych odczuć, ale takie prawo kończy się tam, gdzie zaczyna się naruszać prawa do odczuwania innego człowieka. Miło by było wziąć to po prostu pod uwagę i czasem zmilczeć, nawet, jeśli coś nas denerwuje.
    No chcialam to napisac , że WLASNIE Od tego jest to forum ;)

macduska, gretka, Krakonka, kkisia, Mega, malgos741, Zofia8, iwcia77, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Macduśka, nie jesteśmy w szkole... nie pouczaj mnie proszę.

Przecież robię to co Ty- piszę co mi się podoba. O co chodzi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:59

gretka, Krakonka, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeeee
    Miałam poczekać do poniedziałku, ale jak widzę te szalejące wkurwy, to śmiać mi się chce.
    Jestem w ciąży i idę spać.
    Wykres udostępniam. Wieczorem może fotki wrzucę. Jutro poinformuję o becie (robiłam dzisiaj, a jutro wynik) i w poniedziałek robię przyrost.

Aasiula, macduska, SolarPolar, Krakonka, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, Margolcia88, Sabina, Niuta, Iwone, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, inessa, caffe, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, paszczakin, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Masz rację, ale zdrowy rozsądek nikomu nie zaszkodził, caffe nie chce się kłócić, zażartowałam w ten sposób, nie pierwszy raz zresztą. Kilka osob więcej mnie "znielubi" i tyle, piszę to co myślę. Pozdrawiam
    ale rozumiem, że możesz mieć inne zdanie w pewnych kwestiach, zresztą jak czytam Twoje wypowiedzi, to nie zawsze podzielam Twoją rację, ale akceptuję Twój punkt widzenia :)
    I oczywiście zgadzam się z tym, ze zdrowy rozsądek to podstawa. Pewnie nie znasz mnie na tyle i może źle mnie odebrałaś, ale ja jestem daleka od bezsensownego nakręcania siebie i innych :) No może bardziej jestem skłonna siebie nakręcić niz robić taką krzywdę innym :)
    I oczywiście też się nie chcę kłócić i przyjmuję Twoją wypowiedź jako żart :)

ale ja wzdęcia naprawdę miałam jako objaw ciązy ;)hahahahaha ;) dobra już dobra, zmieńmy temat ;)

gosia7122, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie
    mąż mnie nie puści
    hahahahaha, szlaban masz? :)

Aasiula, macduska, kkisia, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeeeee
    Miałam poczekać do poniedziałku, ale jak widzę te szalejące wkurwy, to śmiać mi się chce.
    Wykres udostępniam. Wieczorem może fotki wrzucę. Jutro poinformuję o becie (robiłam dzisiaj, a jutro wynik) i w poniedziałek robię przyrost.
    Wiedzialam ;)
    Powodzenia ;)

moremi, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeeeee

MORKA- jeśli to jest żart, to przyjadę do Ciebie i osobiście skopię Ci tyłek!!!

Jeśli nie- to :

picgifs-clapping-123379.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:47

Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie
    mąż mnie nie puści
    Ma racje ..... Znowu bys z jakas murzynka zabalowala:-)

caffe, Aasiula, Heretyczka, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żartuję tym razem.
    Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęście ;-)

macduska, Aasiula, Heretyczka, gretka, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, Parka, Sabina, Iwone, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, inessa, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, Arwena, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie żartuję tym razem.
    Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęście ;-)
    Spoko, podobnie zrobiłam jak zaszłam, a jeszcze o tym nie wiedziałam :)

moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie żartuję tym razem.

To nic, kupisz drugie, te będą na potem. :-)

Ja normalnie przeczuwałam, że coś z tego spisanego na straty cyklu będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:54

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie żartuję tym razem.
    a ja miałam byc z Toba w parze :(

gratuluję

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeeeee
    BedoM myszy ;)

Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hahahahaha, szlaban masz? :)
    tak, do piątku
    w piatek przyjezdża w odwiedziny kolezanka z Monachium

moremi, caffe, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie żartuję tym razem.

Fantastycznie:) Wlewasz nadzieję w moje serce:) Gratuluję i cieszę się, że zmarnowałaś tyle kasy na za małe niedługo ciuchy:)

Mam nadzieję, że zacviążone nie przenoszą się stąd? Dobrze mieć na miejscu babeczki, którym się udało:) To dodaje sił do starań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:58

moremi, macduska, caffe, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 7780 7781 7782 7783 7784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ