X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dzisiaj też idziesz po kebaby? :)

nie
    mąż mnie nie puści

mamatrojki80, moremi, peppapig, caffe, Aasiula, macduska, SolarPolar, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Obrabiam teksty literackie. Całą pracę dostaję do domu. Ale w przeciweiństwie do Ciebie, muszę wyjechać z domu na wieś, żeby się skupić:) Zobaczysz sama za niedługo:) Czego Ci życzę z całego serca:)

Nie muszę na to czekać... Moje życie rodzinne jest dość skomplikowane. Mąż mieszka na wsi, a ja w mieście. Na weekendy lub inne wolne wyjeżdżam do niego, albo on przyjeżdża do mnie. Rzeczywiście odpoczywam na wsi - szczególnie podczas wakacji (pracuję w szkole) - tam włączam reset i na nowo ładuję akumulatory.

macduska, Aasiula, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jakby nie spojrzeć, to forum chyba właśnie jest od takiego biadolenia. To prawdopodobnie jedno z niewielu miejsc, gdzie można sobie ponarzekać na coś, o czym zwykle w towarzystwie się nie rozmawia. I pewnie tez jedno z niewielu, gdzie można otrzymać szczere wsparcie osób, które dobrze rozumieją te problemy i emocje, jakie powodują.
    Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnych odczuć, ale takie prawo kończy się tam, gdzie zaczyna się naruszać prawa do odczuwania innego człowieka. Miło by było wziąć to po prostu pod uwagę i czasem zmilczeć, nawet, jeśli coś nas denerwuje.

Masz rację czasem wypada milczeć... polecam bez jaj :-)

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Masz rację, ale zdrowy rozsądek nikomu nie zaszkodził, caffe nie chce się kłócić, zażartowałam w ten sposób, nie pierwszy raz zresztą. Kilka osob więcej mnie "znielubi" i tyle, piszę to co myślę. Pozdrawiam

Czasami warto też myśleć co się pisze.

Krakonka, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina, malgos741, Zofia8, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduśka, nie jesteśmy w szkole... nie pouczaj mnie proszę.

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jakby nie spojrzeć, to forum chyba właśnie jest od takiego biadolenia. To prawdopodobnie jedno z niewielu miejsc, gdzie można sobie ponarzekać na coś, o czym zwykle w towarzystwie się nie rozmawia. I pewnie tez jedno z niewielu, gdzie można otrzymać szczere wsparcie osób, które dobrze rozumieją te problemy i emocje, jakie powodują.
    Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnych odczuć, ale takie prawo kończy się tam, gdzie zaczyna się naruszać prawa do odczuwania innego człowieka. Miło by było wziąć to po prostu pod uwagę i czasem zmilczeć, nawet, jeśli coś nas denerwuje.
    No chcialam to napisac , że WLASNIE Od tego jest to forum ;)

macduska, gretka, Krakonka, kkisia, Mega, malgos741, Zofia8, iwcia77, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Macduśka, nie jesteśmy w szkole... nie pouczaj mnie proszę.

Przecież robię to co Ty- piszę co mi się podoba. O co chodzi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:59

gretka, Krakonka, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeeee
    Miałam poczekać do poniedziałku, ale jak widzę te szalejące wkurwy, to śmiać mi się chce.
    Jestem w ciąży i idę spać.
    Wykres udostępniam. Wieczorem może fotki wrzucę. Jutro poinformuję o becie (robiłam dzisiaj, a jutro wynik) i w poniedziałek robię przyrost.

Aasiula, macduska, SolarPolar, Krakonka, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, Margolcia88, Sabina, Niuta, Iwone, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, inessa, caffe, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, paszczakin, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Masz rację, ale zdrowy rozsądek nikomu nie zaszkodził, caffe nie chce się kłócić, zażartowałam w ten sposób, nie pierwszy raz zresztą. Kilka osob więcej mnie "znielubi" i tyle, piszę to co myślę. Pozdrawiam
    ale rozumiem, że możesz mieć inne zdanie w pewnych kwestiach, zresztą jak czytam Twoje wypowiedzi, to nie zawsze podzielam Twoją rację, ale akceptuję Twój punkt widzenia :)
    I oczywiście zgadzam się z tym, ze zdrowy rozsądek to podstawa. Pewnie nie znasz mnie na tyle i może źle mnie odebrałaś, ale ja jestem daleka od bezsensownego nakręcania siebie i innych :) No może bardziej jestem skłonna siebie nakręcić niz robić taką krzywdę innym :)
    I oczywiście też się nie chcę kłócić i przyjmuję Twoją wypowiedź jako żart :)

ale ja wzdęcia naprawdę miałam jako objaw ciązy ;)hahahahaha ;) dobra już dobra, zmieńmy temat ;)

gosia7122, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie
    mąż mnie nie puści
    hahahahaha, szlaban masz? :)

Aasiula, macduska, kkisia, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeeeee
    Miałam poczekać do poniedziałku, ale jak widzę te szalejące wkurwy, to śmiać mi się chce.
    Wykres udostępniam. Wieczorem może fotki wrzucę. Jutro poinformuję o becie (robiłam dzisiaj, a jutro wynik) i w poniedziałek robię przyrost.
    Wiedzialam ;)
    Powodzenia ;)

moremi, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeeeee

MORKA- jeśli to jest żart, to przyjadę do Ciebie i osobiście skopię Ci tyłek!!!

Jeśli nie- to :

picgifs-clapping-123379.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:47

Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie
    mąż mnie nie puści
    Ma racje ..... Znowu bys z jakas murzynka zabalowala:-)

caffe, Aasiula, Heretyczka, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żartuję tym razem.
    Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęście ;-)

macduska, Aasiula, Heretyczka, gretka, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, Parka, Sabina, Iwone, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, inessa, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, Arwena, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie żartuję tym razem.
    Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęście ;-)
    Spoko, podobnie zrobiłam jak zaszłam, a jeszcze o tym nie wiedziałam :)

moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie żartuję tym razem.

To nic, kupisz drugie, te będą na potem. :-)

Ja normalnie przeczuwałam, że coś z tego spisanego na straty cyklu będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:54

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie żartuję tym razem.
    a ja miałam byc z Toba w parze :(

gratuluję

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeeeee
    BedoM myszy ;)

Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hahahahaha, szlaban masz? :)
    tak, do piątku
    w piatek przyjezdża w odwiedziny kolezanka z Monachium

moremi, caffe, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie żartuję tym razem.

Fantastycznie:) Wlewasz nadzieję w moje serce:) Gratuluję i cieszę się, że zmarnowałaś tyle kasy na za małe niedługo ciuchy:)

Mam nadzieję, że zacviążone nie przenoszą się stąd? Dobrze mieć na miejscu babeczki, którym się udało:) To dodaje sił do starań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:58

moremi, macduska, caffe, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 7780 7781 7782 7783 7784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ