35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U Sabinki też wysokoNatka_79 wrote:Wiem, ale pamietam twój wynik progesteronu i sobie pomyslałam ze coś z tego może być
takie przeczucie mnie złapało i proszę
no i fajnie ze kolejka sie ruszyła 

Dobra, idę już spać.
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Lubie te dni w ktorym ktoras z dziewczyn wrzuca sensacje o ciazy! Ten klimacik radosci i gratulacji! Tak dodatnio forum ozywa!
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, anna maria, Bozia3, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja po wizycie młodziezy ma juz 5cm stało se na głowie i za hu hu nie dało sie obrócic Wstepnie zrobił mi prenatalne ale z racji ułozenia sie nie mogł zrobic rpzeziernosci..Ledwo udało sie zastawke trojdzielna i inne przepływy.Młode juz jak dzieć wygląda Jak sie moj aparat odbrazi i da naładowac to wrzuce fote.
Super, że wszystko ok:)
Też robiłam podwójne pierwsze prenatalne. Zaciążyłam pod koniec września, tzn zapłodnienie wtedy było, a po świętach, w grudniu zrobiłam sobie w prezencie 3d (albo 4d?) i facet mi płeć powiedział. Na ileśtam procent, ale się sprawdziło:)
BISCA lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnydziewczyny, czy mogłabym Was prosic o przekazanie 1% podatku na moje dziecko?
no chyba że ktos juz przeznacza na inne dziecko...
szczegóły podam zainteresowanym
nick nieaktualny, Mega, Aasiula, Iwone, iwcia77, anna maria, Bozia3, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Dam Ci mojego maila, ale nie wiem, jak to zrobić niepublicznie.
piszcie jakby co na:
[email protected]
nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok. Spokojnie jeszcze sie nie rozliczam.Heretyczka wrote:w poniedziałek bede jeszcze dzwonic do fundacji żeby sie upewnić co do nr ewidencyjnego który tam trzenba wpisać i wtedy juz moge podać szczegóły

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Zapisalam maila. Teraz jade sie pindrzyc . Jak wrace to wysle maila z mojego konta.
Daj znać, jak wrócisz, co Ci poradziła. Jestem ciekawa, bo sama kiedyś się tym interesowałam.
No i z racji zmiany zainteresowań dawno wypadłam z obiegu urodowego, może sama coś podłapię
Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
u mnie zawsze w granicach 150 było a jest kobitka to nie wiem czy to się sprawdzakapturnica wrote:AA jak to było z tetnem, ze wysokie na kobitki ????Bo dzis było wysoko 170raz i 179 drugi raz. Może na cipencje ?

Moremi gratulacje ,trzymam kciuki.
Heretyczka szkoda że dopiero mówisz bo ja już rozliczyłam pity.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale wstyd sie przyznac to moje pierwsze kroki - oprocz ew malowania rzes, kresek czy ust.Krakonka wrote:Daj znać, jak wrócisz, co Ci poradziła. Jestem ciekawa, bo sama kiedyś się tym interesowałam.
No i z racji zmiany zainteresowań dawno wypadłam z obiegu urodowego, może sama coś podłapię
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydopiero teraz utworzyli mu subkonto w fundacji...długo czekalismygosia7122 wrote:u mnie zawsze w granicach 150 było a jest kobitka to nie wiem czy to się sprawdza
Moremi gratulacje ,trzymam kciuki.
Heretyczka szkoda że dopiero mówisz bo ja już rozliczyłam pity.
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość