35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:a ja miałam byc z Toba w parze
gratulujęAasiula, macduska, Heretyczka, caffe, kkisia, Sabina, malgos741, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A poważnie - podchodzę do tego z dużą rezerwą. Wiecie... Czekamy na poniedziałek i później na serducho. Dopiero wtedy robię imprezę
Aasiula, macduska, kapturnica, caffe, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, Zofia8, iwcia77, anna maria, ComeToMeBaby, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja po wizycie młodziezy ma juz 5cm stało se na głowie i za hu hu nie dało sie obrócic Wstepnie zrobił mi prenatalne ale z racji ułozenia sie nie mogł zrobic rpzeziernosci..Ledwo udało sie zastawke trojdzielna i inne przepływy.Młode juz jak dzieć wygląda Jak sie moj aparat odbrazi i da naładowac to wrzuce fote.
moremi, Aasiula, Heretyczka, macduska, Krakonka, caffe, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A poważnie - podchodzę do tego z dużą rezerwą. Wiecie... Czekamy na poniedziałek i później na serducho. Dopiero wtedy robię imprezę
Ps. a ja trzymiem kciukasy caly czasAasiula, moremi, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie żartuję tym razem.
Wydałam kilka stów na ciuchy, które niedługo (mam nadzieję) będą na mnie za ciasne. To trzeba mieć szczęścieAasiula, moremi, Krakonka, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A poważnie - podchodzę do tego z dużą rezerwą. Wiecie... Czekamy na poniedziałek i później na serducho. Dopiero wtedy robię imprezę
Wiem, wiemy ale każda zielona kropka jest na wagę złota.
Kegle zaciśnięte.moremi, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Fantastycznie:) Wlewasz nadzieję w moje serce:) Gratuluję i cieszę się, że zmarnowałaś tyle kasy na za małe niedługo ciuchy:)
Mam nadzieję, że zacviążone nie przenoszą się stąd? Dobrze mieć na miejscu babeczki, którym się udało:) To dodaje sił do starań.kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Gratuluje- ciazy na ciuchy jeszcze nie bylo - na zapas podpasek i owszem.
SolarPolar, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, hehe połapać sie z tobą trudno
ale jakoś nie do końca uwierzyłam ze wtedy to byl żart z ta fota
trzymam kciuki za ciebie, tym razem musi być dobrze!
Kapta, ale ci dzieciak rośniefajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 14:06
kapturnica, macduska, Aasiula, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wiem, wiemy ale każda zielona kropka jest na wagę złota.
Kegle zaciśnięte.No ale pieknie sie łikendzik zapowiedział Morka robiłas dzis bete??Czy łejtasz do poniedzialku?
moremi, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Białego złota
No ale pieknie sie łikendzik zapowiedział Morka robiłas dzis bete??Czy łejtasz do poniedzialku?
kapturnica, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Robiłam, ale późno się z łóżka zwlekłam, więc wynik będzie jutro. W poniedziałek powtórzę. Całe szczęście mam szkolenie na miejscu, to się wyrwę na pięć minut
Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Moremi, hehe połapać sie z tobą trudno
ale jakoś nie do końca uwierzyłam ze wtedy to byl żart z ta fota
trzymam kciuki za ciebie, tym razem musi być dobrze!
Kapta, ale ci dzieciak rośniefajnie
Heretyczka, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tamta fota to był żart. Wczoraj dopiero mi wyszła druga krecha.
Wiem, ale pamietam twój wynik progesteronu i sobie pomyslałam ze coś z tego może byćtakie przeczucie mnie złapało i proszę
no i fajnie ze kolejka sie ruszyła
Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość