35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydla zainteresowanych, tak tylko chciałam wyjasnic że na wypłate środków musze mieć faktury i zakup obejmuje, leki i przedmioty związane z rehabilitacją małego ewentualnie turnusy rehabilitacyjne, żeby któras nie myslała że sobie będe za to kupować tusz do rzęs, po wysłaniu faktur dopiero otrzymuje zwrot..
Sabina, kkisia, Bozia3, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ale wstyd sie przyznac to moje pierwsze kroki - oprocz ew malowania rzes, kresek czy ust.
Czemu wstyd? Nadszedł czas, masz chęć na makijaż i tyle. Nie ma obowiązku malowania się. Ja nie raz przekonywałam do lekkiego upiększenia się kobiałki dużo, dużo od ciebie starsze:)macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Heretyczka wrote:dla zainteresowanych, tak tylko chciałam wyjasnic że na wypłate środków musze mieć faktury i zakup obejmuje, leki i przedmioty związane z rehabilitacją małego ewentualnie turnusy rehabilitacyjne, żeby któras nie myslała że sobie będe za to kupować tusz do rzęs, po wysłaniu faktur dopiero otrzymuje zwrot..
Jak dla mnie to możesz sobie i tusz kupić, jeśli Ci to polepszy humor i będziesz miała dzięki temu lżej
Każdy wie, że niełatwo jest prosić o pomoc i nie sądzę, żebyś musiała się tłumaczyć. Nie powinnaś się też z tym czuć źle. Jestem tu krótko, ale dziewczyny na forum wydają się normalne, dobre i mądre. Pewnie każda zwróciłaby się tu o pomoc, gdyby jej potrzebowała. Zresztą przeciez wszystkie to robimy w różnych zakresach:)
Heretyczka, macduska, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122, SolarPolar, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bry, nadrobiłam
Moremi
Sabina słyszysz? Szykujesz sie już?
Iwcia ale laska z ciebie
Ewa jak już będziesz miała wszystkie dane do 1% to wrzucajAasiula, Sabina, macduska, Heretyczka, kkisia, gosia7122, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Jak dla mnie to możesz sobie i tusz kupić, jeśli Ci to polepszy humor i będziesz miała dzięki temu lżej
Każdy wie, że niełatwo jest prosić o pomoc i nie sądzę, żebyś musiała się tłumaczyć. Nie powinnaś się też z tym czuć źle. Jestem tu krótko, ale dziewczyny na forum wydają się normalne, dobre i mądre. Pewnie każda zwróciłaby się tu o pomoc, gdyby jej potrzebowała. Zresztą przeciez wszystkie to robimy w różnych zakresach:)Aasiula, macduska, kkisia, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dziewczyny, czy mogłabym Was prosic o przekazanie 1% podatku na moje dziecko?
no chyba że ktos juz przeznacza na inne dziecko...
szczegóły podam zainteresowanymHeretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek wiem ile przeszłaś i rozumiem Twój dystans i spokój, choć pewnie w skrytości ducha srasz żarem
. Cieszę się, ale fanfary będą po serduchu
Trzymam za Was mocno kciuki
Tak czułam, że jednak coś zmajstrowaliście, jak schowałaś wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 16:31
Mega, Magda*, kkisia, macduska, Aasiula, malgos741, kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry, nadrobiłam
Moremi
Sabina słyszysz? Szykujesz sie już?
Ja dziś dostałam @Co mnie cieszy
Ale jednocześnie nie daje nam szans w kolejnym cyklu, bo kompletnie miniemy się z dniami płodnymi, kompletnie
Ale nic. Ja już szykuję się na upojne święta
Mega, kkisia, gosia7122, malgos741, Aasiula, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja myślałam, że sobie w tym cyklu odpocznę od nerwów, bo ginka powiedziała, że nic z tego nie będzie. Ale wczoraj miałam wyraźne kłucia, tak, jak na owulację. I teraz się denerwuję, że przegapiłam jednak dobry cykl:/ A w sumie od dwóch niczego nie czułam.
Kurcze no, ja chyba ze sobą kiedyś oszalejęMam niezwykły talent do wyszukiwania sobie powodów do stresu...
Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
No i po mimo fantastycznych niwelujacych wszystko i wtapiajacych sie w skore podkladow , korektorow, pudrow, rozow w chuj to widac - od razu rzuca sie w oczy. Rzesy przesadzone . Nie iestem jednak przyzwyczyjona. Jedyny raz mi sie podobal profesjonalnie zrobiony makijaz - slubny w studio Jagi Hupało. Na kilka prob tylko raz mi sie podobalo. Teraz wygladam jak pisanka choc cieni na oczach nie mam.
Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:No i po mimo fantastycznych niwelujacych wszystko i wtapiajacych sie w skore podkladow , korektorow, pudrow, rozow w chuj to widac - od razu rzuca sie w oczy. Rzesy przesadzone . Nie iestem jednak przyzwyczyjona. Jedyny raz mi sie podobal profesjonalnie zrobiony makijaz - slubny w studio Jagi Hupało. Na kilka prob tylko raz mi sie podobalo. Teraz wygladam jak pisanka choc cieni na oczach nie mam.
dawaj fotkę !!!!Sabina, Aasiula, moremi, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dziewczyny, czy mogłabym Was prosic o przekazanie 1% podatku na moje dziecko?
no chyba że ktos juz przeznacza na inne dziecko...
szczegóły podam zainteresowanym
Ps. Ewa jak któraś wpiszę KRS dla Tomaszka niech poda Ci kwotę jaka pójdzie, bo z tego co mi wiadomo, sama musisz przypilnować czy skarbówka przelała na Wasze subkonto całą kwotę i od każdej osoby.Sabina, Aasiula, Mega, peppapig, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:E no, dawaj. Jak ie warto chodzić na takie rzeczy, to chcemy zobaczyć, że naprawdę nie warto
W domu meza poprosze i jesli z daleka bedzie ok to dam przed i po.Sabina, Aasiula, macduska, malgos741, kkisia, moremi, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość