X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla zainteresowanych, tak tylko chciałam wyjasnic że na wypłate środków musze mieć faktury i zakup obejmuje, leki i przedmioty związane z rehabilitacją małego ewentualnie turnusy rehabilitacyjne, żeby któras nie myslała że sobie będe za to kupować tusz do rzęs, po wysłaniu faktur dopiero otrzymuje zwrot..

Sabina, kkisia, Bozia3, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa mi wyślij :-)

Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ewa mi wyślij :-)
    dzięki :)

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale wstyd sie przyznac to moje pierwsze kroki - oprocz ew malowania rzes, kresek czy ust.

Czemu wstyd? Nadszedł czas, masz chęć na makijaż i tyle. Nie ma obowiązku malowania się. Ja nie raz przekonywałam do lekkiego upiększenia się kobiałki dużo, dużo od ciebie starsze:)

macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dla zainteresowanych, tak tylko chciałam wyjasnic że na wypłate środków musze mieć faktury i zakup obejmuje, leki i przedmioty związane z rehabilitacją małego ewentualnie turnusy rehabilitacyjne, żeby któras nie myslała że sobie będe za to kupować tusz do rzęs, po wysłaniu faktur dopiero otrzymuje zwrot..

Jak dla mnie to możesz sobie i tusz kupić, jeśli Ci to polepszy humor i będziesz miała dzięki temu lżej :)
    Każdy wie, że niełatwo jest prosić o pomoc i nie sądzę, żebyś musiała się tłumaczyć. Nie powinnaś się też z tym czuć źle. Jestem tu krótko, ale dziewczyny na forum wydają się normalne, dobre i mądre. Pewnie każda zwróciłaby się tu o pomoc, gdyby jej potrzebowała. Zresztą przeciez wszystkie to robimy w różnych zakresach:)

Heretyczka, macduska, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122, SolarPolar, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, nadrobiłam :)
    Moremi <3
    Sabina słyszysz? Szykujesz sie już? ;)
    Iwcia ale laska z ciebie :)
    Ewa jak już będziesz miała wszystkie dane do 1% to wrzucaj :)

Aasiula, Sabina, macduska, Heretyczka, kkisia, gosia7122, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jak dla mnie to możesz sobie i tusz kupić, jeśli Ci to polepszy humor i będziesz miała dzięki temu lżej :)
    Każdy wie, że niełatwo jest prosić o pomoc i nie sądzę, żebyś musiała się tłumaczyć. Nie powinnaś się też z tym czuć źle. Jestem tu krótko, ale dziewczyny na forum wydają się normalne, dobre i mądre. Pewnie każda zwróciłaby się tu o pomoc, gdyby jej potrzebowała. Zresztą przeciez wszystkie to robimy w różnych zakresach:)
    Dobrze prawisz koleżanko :)

Aasiula, macduska, kkisia, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dziewczyny, czy mogłabym Was prosic o przekazanie 1% podatku na moje dziecko?
    no chyba że ktos juz przeznacza na inne dziecko...

szczegóły podam zainteresowanym
    Teraz dopiero gadasz? Ja się już rozliczylam, oj Ewcia :-(

Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa wyslalam ci zaproszenie
    Wysli I mi prosze ;)

Heretyczka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek wiem ile przeszłaś i rozumiem Twój dystans i spokój, choć pewnie w skrytości ducha srasz żarem ;). Cieszę się, ale fanfary będą po serduchu :) Trzymam za Was mocno kciuki divers2285.gif

Tak czułam, że jednak coś zmajstrowaliście, jak schowałaś wykres :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 16:31

Mega, Magda*, kkisia, macduska, Aasiula, malgos741, kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry, nadrobiłam :)
    Moremi <3
    Sabina słyszysz? Szykujesz sie już? ;)

Ja dziś dostałam @ :) Co mnie cieszy :) Ale jednocześnie nie daje nam szans w kolejnym cyklu, bo kompletnie miniemy się z dniami płodnymi, kompletnie :( Ale nic. Ja już szykuję się na upojne święta :D

Mega, kkisia, gosia7122, malgos741, Aasiula, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam, że sobie w tym cyklu odpocznę od nerwów, bo ginka powiedziała, że nic z tego nie będzie. Ale wczoraj miałam wyraźne kłucia, tak, jak na owulację. I teraz się denerwuję, że przegapiłam jednak dobry cykl:/ A w sumie od dwóch niczego nie czułam.
    Kurcze no, ja chyba ze sobą kiedyś oszaleję:) Mam niezwykły talent do wyszukiwania sobie powodów do stresu...

Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po mimo fantastycznych niwelujacych wszystko i wtapiajacych sie w skore podkladow , korektorow, pudrow, rozow w chuj to widac - od razu rzuca sie w oczy. Rzesy przesadzone . Nie iestem jednak przyzwyczyjona. Jedyny raz mi sie podobal profesjonalnie zrobiony makijaz - slubny w studio Jagi Hupało. Na kilka prob tylko raz mi sie podobalo. Teraz wygladam jak pisanka choc cieni na oczach nie mam.

Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No i po mimo fantastycznych niwelujacych wszystko i wtapiajacych sie w skore podkladow , korektorow, pudrow, rozow w chuj to widac - od razu rzuca sie w oczy. Rzesy przesadzone . Nie iestem jednak przyzwyczyjona. Jedyny raz mi sie podobal profesjonalnie zrobiony makijaz - slubny w studio Jagi Hupało. Na kilka prob tylko raz mi sie podobalo. Teraz wygladam jak pisanka choc cieni na oczach nie mam.

dawaj fotkę !!!!

Sabina, Aasiula, moremi, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dziewczyny, czy mogłabym Was prosic o przekazanie 1% podatku na moje dziecko?
    no chyba że ktos juz przeznacza na inne dziecko...

szczegóły podam zainteresowanym
    Ewa ja jakbym czuła, że PIT-a mam jeszcze nie wysyłać. Bardzo chętnie przekażemy 1% dla Tomusia. Poza mną wyślę dla niego jeszcze % od brata i znajomych.

Ps. Ewa jak któraś wpiszę KRS dla Tomaszka niech poda Ci kwotę jaka pójdzie, bo z tego co mi wiadomo, sama musisz przypilnować czy skarbówka przelała na Wasze subkonto całą kwotę i od każdej osoby.

Sabina, Aasiula, Mega, peppapig, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dawaj fotkę !!!!
    A daj spokoj.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A daj spokoj.
    E no, dawaj. Jak ie warto chodzić na takie rzeczy, to chcemy zobaczyć, że naprawdę nie warto ;)

Aasiula, Mega, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    E no, dawaj. Jak ie warto chodzić na takie rzeczy, to chcemy zobaczyć, że naprawdę nie warto ;)
    No wlasnie nie warto.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No wlasnie nie warto.

Myślę, ze jesteś wobec siebie zbyt krytyczna.

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zbyt negatywne nastawienie. Zrobilam zdjecie z reki i sie przerazilam.
    W domu meza poprosze i jesli z daleka bedzie ok to dam przed i po.

Sabina, Aasiula, macduska, malgos741, kkisia, moremi, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7783 7784 7785 7786 7787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ