WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    baaaardzo czytelny żart, tak jak i ten powyżej, pewnie się wszystkie uśmiały

Masz jakiś osobisty problem chyba :-) powiem wprost, odczep się.

To był taki przykład jak różne przypadłości mogą te same symptomy dawać i tylko tyle.

Nie zależy mi na niczyjej aprobacie, piszę to co myślę.

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hellol :)

Polar- ja w nocy strozuje na forum z Ivo , ktory ryczy badz marudzi , bo boli go brzuch :( a ze jeczy strasznie to nie moge spac :( i gonie was :D

Iwcia, a próbowałaś masażu albo delikatnego uciskania stópek? Niektórym dzieciom to pomaga na bóle brzucha. Małgosię, jak bardzo płakała, wkładałam do umywalki i puszczałam jej na brzuch ciepłą wodę, też działało. No i lekarka polecała mi viburcol. Homeopatyki czasem się sprawdzają - ja nie jestem wierząca, ale nawet na mnie jeden działa, a na Małgosię aż dwa:) Na bóle brzuszka dawałam też zioła, ale moje dzieci nie są na nic uczulone, więc mogłam poszaleć.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Masz jakiś osobisty problem chyba :-) powiem wprost, odczep się.

To był taki przykład jak różne przypadłości mogą te same symptomy dawać i tylko tyle.

Nie zależy mi na niczyjej aprobacie, piszę to co myślę.
    Noooooooo, saaaaaaame problemy mam, oczywiście te osobiste hahahahaha

Wiesz, ja jak miałam zaparcia to się przebadałałam i okazało się, ze w ciąży jestem, Idąc więc za Twoją radą wszystkie się powinny przebadać, Ty też. Bo jak nie ciąża, to pewnie coś innego. Lepiej w porę zareagować :)
    Ty się pierwsza do mnie przyczepiłaś, więc sama się odczep.

Sabina, malgos741, anna maria, megan8, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Noooooooo, saaaaaaame problemy mam, oczywiście te osobiste hahahahaha

Wiesz, ja jak miałam zaparcia to się przebadałałam i okazało się, ze w ciąży jestem, Idąc więc za Twoją radą wszystkie się powinny przebadać, Ty też. Bo jak nie ciąża, to pewnie coś innego. Lepiej w porę zareagować :)
    Ty się pierwsza do mnie przyczepiłaś, więc sama się odczep.

Nie mam żadnego wzdęcia.... to był ironiczny żart... kumasz ;-)

I to Ty na mnie wsiadłaś, ze 'uogólniam" :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:00

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    baaaardzo czytelny żart, tak jak i ten powyżej, pewnie się wszystkie uśmiały

Caffe, nie ma o co kruszyć kopii. Nie psuj sobie humoru na łikend.

caffe, Aasiula, malgos741, anna maria lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie mam żadnego wzdęcia.... to był ironiczny żart... kumasz ;-)
    to nie ironizuj mojego wzdęcia bo to nie był żart ;) kumasz?

mamatrojki80, Arwena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Caffe, nie ma o co kruszyć kopii. Nie psuj sobie humoru na łikend.
    tyż prowda ;)

peppapig, Arwena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Iwcia, a próbowałaś masażu albo delikatnego uciskania stópek? Niektórym dzieciom to pomaga na bóle brzucha. Małgosię, jak bardzo płakała, wkładałam do umywalki i puszczałam jej na brzuch ciepłą wodę, też działało. No i lekarka polecała mi viburcol. Homeopatyki czasem się sprawdzają - ja nie jestem wierząca, ale nawet na mnie jeden działa, a na Małgosię aż dwa:) Na bóle brzuszka dawałam też zioła, ale moje dzieci nie są na nic uczulone, więc mogłam poszaleć.
    można tez zastosować masaż uspokajający całego ciała (mój mały tak bardzo lubi), czyli otwartymi dłońmi poczynając od barków, zjeżdżam do samych stópek. Mały się wtedy wyciąga i odpręża. Polecam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:04

Mega, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Krakonka, tak jak mówisz - są plusy i minusy pracy w domu. Ja nie pracuję w domu, ale niestety czasami muszę przynieść pracę do domu, bo tu mogę się skupić i coś mądrzejszego wymyśleć :-)

A kim jesteś z zawodu?

Obrabiam teksty literackie. Całą pracę dostaję do domu. Ale w przeciweiństwie do Ciebie, muszę wyjechać z domu na wieś, żeby się skupić:) Zobaczysz sama za niedługo:) Czego Ci życzę z całego serca:)

Simba lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Tak, ty byłaś w ciąży... mi chodziło bardziej o to, żeby nie dopatrywać się we wszystkim ciąży... bo można na głowę dostać.

Nie wiedziałam, ze adwokata potrzebujesz ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

I jak to pisałam to nie wiedziałam, ze miałaś jakieś wzdęcie, nie pisałam tego personalnie.

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Tak, ty byłaś w ciąży... mi chodziło bardziej o to, żeby nie dopatrywać się we wszystkim ciąży... bo można na głowę dostać.

Nie wiedziałam, ze adwokata potrzebujesz ;-)
    czasami adwokat jest potrzebny i bardzo pomaga :) Widocznie Tobie go zabrakło, skoro z fochem poprzednim razem zlikwidowałaś konto.

i nigdzie nie napisałam, że zaparcia są symptomem ciąży i żeby się jej doszukiwać, weź Ty doczytaj jeszcze raz. Jaśniej nie potrafię tego wyrazić.

A z drugiej strony, jak ktoś chce sobie szukać symptomów ciąży, to niech sobie szuka, jego sprawa. Ja nikomu zabraniać nie będę, ani pouczać też nie. Bo jak się bardzo czegoś pragnie, to każdemu wolno robić co chce i ja doskonale takie kobiety rozumiem.

megan8, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno, mnie te wieczne biadolenie o wykresach, spadkach temperatury, wzdęciach, zgagach, zaparciach, plamieniach, które na bank są implantacyjne ;-) i innych tego typu denerwuje... mam do tego prawo ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia Kochane staraczki, nie testujcie beze mnie ;-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Trudno, mnie te wieczne biadolenie o wykresach, spadkach temperatury, wzdęciach, zgagach, zaparciach, plamieniach, które na bank są implantacyjne ;-) i innych tego typu denerwuje... mam do tego prawo ;-)
    masz do tego prawo, jak każdy, ale możesz też o tym nie czytać lub nie reagować. Ale ja rozumiem kobiety zdesperowane i nieradzące sobie ze swoim problemem, chodzi mi o kobiety, które walczą od dłuższego czasu o ciążę, a nie takie, które po pierwszym czy drugim "podejściu" robią tragedię...

Sabina, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To uj Ale jedząc kebaba osiedla sie kolejnego araba XD
    Turas to nie arab
    kebab był pyszny do tego weisbier, w lokalu kebabowym siedziało dwóch gejów i zaprzyjazniłam sie z nimi mówiąc po angielsku, okazało sie że tez uwielbiaja Londyn, jeden z nich bardzo przystojny, ....po drodze uchlałam sie z koleżanką w lokalnym pubie i zabładziłam odprowadzając ja do domu...zapytałam o droge jakąs pare-starszego faceta z laską ok lat 17stu, facet nie mogł sie dogadac po angielsku więc machnął reką i zaprosił mnie do auta, po drodze nie wiem dlaczego wpadło mi do głowy że to może jest jakas rumuńska niewolnica seksualna i sie ja o to zapytałam szeptem...dziwnie sie na mnie popatrzyła...
    domownicy czekali na kebaba 3godziny

mamatrojki80, Luna76, moremi, peppapig, SolarPolar, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Turas to nie arab
    kebab był pyszny do tego weisbier, w lokalu kebabowym siedziało dwóch gejów i zaprzyjazniłam sie z nimi mówiąc po angielsku, okazało sie że tez uwielbiaja Londyn, jeden z nich bardzo przystojny, ....po drodze uchlałam sie z koleżanką w lokalnym pubie i zabładziłam odprowadzając ja do domu...zapytałam o droge jakąs pare-starszego faceta z laską ok lat 17stu, facet nie mogł sie dogadac po angielsku więc machnął reką i zaprosił mnie do auta, po drodze nie wiem dlaczego wpadło mi do głowy że to może jest jakas rumuńska niewolnica seksualna i sie ja o to zapytałam szeptem...dziwnie sie na mnie popatrzyła...
    dzisiaj też idziesz po kebaby? :)

Heretyczka, peppapig, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Turas to nie arab

Oj Ewka Ewka...:-)

Heretyczka, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    masz do tego prawo, jak każdy, ale możesz też o tym nie czytać lub nie reagować. Ale ja rozumiem kobiety zdesperowane i nieradzące sobie ze swoim problemem, chodzi mi o kobiety, które walczą od dłuższego czasu o ciążę, a nie takie, które po pierwszym czy drugim "podejściu" robią tragedię...

Masz rację, ale zdrowy rozsądek nikomu nie zaszkodził, caffe nie chce się kłócić, zażartowałam w ten sposób, nie pierwszy raz zresztą. Kilka osob więcej mnie "znielubi" i tyle, piszę to co myślę. Pozdrawiam

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby nie spojrzeć, to forum chyba właśnie jest od takiego biadolenia. To prawdopodobnie jedno z niewielu miejsc, gdzie można sobie ponarzekać na coś, o czym zwykle w towarzystwie się nie rozmawia. I pewnie tez jedno z niewielu, gdzie można otrzymać szczere wsparcie osób, które dobrze rozumieją te problemy i emocje, jakie powodują.
    Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnych odczuć, ale takie prawo kończy się tam, gdzie zaczyna się naruszać prawa do odczuwania innego człowieka. Miło by było wziąć to po prostu pod uwagę i czasem zmilczeć, nawet, jeśli coś nas denerwuje.

macduska, Aasiula, caffe, gretka, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina, malgos741, Zofia8, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 7779 7780 7781 7782 7783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ