WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie Problem masz:-(wkurwiam sie czasam bo nie chce ciagle chodzic w adiasach :-(
    Iwone wrote:
    Anna Maria pociesz się, ja też mam problemy z kupnem butów. Urodziłam się ze stopą końsko-szptawą. Rodzice nie chcieli w tamtym czasie narażać mnie na powikłania po operacji i chodzili ze mną 3 lata na rehabilitację i na jakiś czas miałam zakładany gips, w wyniku czego stopa rosła wolniej. Mam różnicę w długości o 1cm. i stopa ta jest troszkę grubsza.
    Niestety przez to wszystko od zawsze miałam problemy z butami. Nie mogły być za bardzo wycięte, bo jeden mi "klapał-wyskakiwał" Czasami mojej mamie udawało się kupić buty w dwóch rozmiarach, ale w tej chwili już się tak nie da. Musiałabym szyć buty na zamówienie :(

Bozia3, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No nie musisz o tym jedzonku ,przeciez wiesz ze cierpie:-)

Hi hi hi ;-)

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria a próbowałaś buty firmy Rieker?

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Musiałabym szyć buty na zamówienie :(

A nie masz gdzie? U nas są szewcy, którzy nadal szyją buty na zamówienie. Dużo starszych ludzi z tego korzysta. Podobno rewelacja, jeśli chodzi o wygodę, no i można sobie wymyślić fason, w pewnych granicach. Cena, z tego, co czytałam, też nie zabija.
    Obiecałam sobie, że kiedyś się szarpnę:)

macduska, anna maria, caffe, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I urosły? Bo mi same małe, ale ze mnie ogrodniczka do dupy....
    tak, urosły bardzo duże i dużo ich było

macduska, anna maria, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Moi faceci są cholernie wybredni i leniwi, jeśli chodzi o jedzenie. Jakbym im na przykład zostawila sos do spaghetti to albo by go nie zjedli, bo trzeba ugotować makaron, albo by zjedli go w formie zupy.
    Moglabym jeszcze zrobić panierowane piersi kurze, bo to zjedza nawet na zimno i bez chleba (który trzeba rozkroić).

o maj gasz... no bez przesady.
    jakbym widziała własnego ojca (na szczeście już się zmienił). do sklepu naprzeciwko bloku nie wyszedł zrobić zakupy, bo to przecież niemęskie. czekał cały dzień w domu na matkę, która miała przyjść, zrobić zakupy i ugotować. potrafił siedzieć cały dzień w domu na głodnego a potem jeszcze mieć pretensje. jak już umierał z głodu to włożył wysiłek w podejście do lodówki i wyciągnięcie z niej pęta kiełbasy.
    mam alergię na takie zachowania.

Krakonka, Luna76, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz u mnie ciagle wieje ja juz sama nie wiem od kiedy,i mam naprawde tego dosyc,w nocy jest fajnie bo mnie to usypia ale za dnia mnie wkurwia, bo czesto tak wieje ze nie moge wozka upchac:-(
    Krakonka wrote:
    Ja to jeszcze nie chwytam tutejszej grypsery... To znaczy, że wiatr wieje, wieje czymś beznadziejnym ogólnie, czy "może kiedyś zrozumiesz, Krakonka" ?
    ;)

caffe, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    tak, urosły bardzo duże i dużo ich było

:-\ mi 2 malutkie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 23:50

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja to jeszcze nie chwytam tutejszej grypsery... To znaczy, że wiatr wieje, wieje czymś beznadziejnym ogólnie, czy "może kiedyś zrozumiesz, Krakonka" ?
    ;)
    tu akurat to sama czysta prawda...anna maria to nasza pogodynka - lubi zajmować się pogodą, a że mieszka na wygwizdowie - to często jej wiatr działa na nerwy...:) na pocieszenie ten wiatr robi jej chyba prąd - no zawsze cos..:)

macduska, caffe, anna maria, kkisia, SolarPolar, kapturnica, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ,rowniez ecco i geox,jeszcze do takiego duzego Centrum musze zajzec moe cos sie uda znalesc
    macduska wrote:
    Anna Maria a próbowałaś buty firmy Rieker?

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś, jeśli dostanę jeszcze szansę, znaczy się stworze ją sobie po części, i będę mogła miec dom, to bardzo bym chciała wiatrak i solary.

macduska, anna maria, Bozia3, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tak ,rowniez ecco i geox,jeszcze do takiego duzego Centrum musze zajzec moe cos sie uda znalesc
    Znajdziesz.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amen Boza:-)
    Bozia3 wrote:
    tu akurat to sama czysta prawda...anna maria to nasza pogodynka - lubi zajmować się pogodą, a że mieszka na wygwizdowie - to często jej wiatr działa na nerwy...:) na pocieszenie ten wiatr robi jej chyba prąd - no zawsze cos..:)

Bozia3, Krakonka, kkisia, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Kiedyś, jeśli dostanę jeszcze szansę, znaczy się stworze ją sobie po części, i będę mogła miec dom, to bardzo bym chciała wiatrak i solary.
    Solary to zajebista sprawa. :-)
    Od wiatraka lepsze są ogniwa fotovoltaniczne czy jakoś tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 23:56

anna maria, Krakonka, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No to faktycznie Problem masz:-(wkurwiam sie czasam bo nie chce ciagle chodzic w adiasach :-(
    ja w adidasach albo jeśli już potrzebuję butów do spódnicy czy sukienki,to muszę kupować z paseczkiem, bo inaczej zgubiłabym buta :D

anna maria, megan8, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Martwi mnie tylko świadomość, że syn ma 13 lat i już niedługo ze mną pomieszka - 5 czy 6 lat minie jak z bicza... i zostanę sama.

Ja od pewnego czasu mimochodem rzucam w rozmowach z synem, że dobrze jest mieć dzieci w miarę młodo. I że dwójka to wcale nie tak wiele. I że jakby co, to ja mu bardzo pomogę z dziećmi:) On jest w fazie totalnego zaprzeczenia, jeśli chodzi o dzieci i jego znajomi też - taki wiek. Ale mam nadzieję, że jak widzi Małgośkę i to, że nie ma z nią żadnych kłopotów, to mu przejdzie ta faza. Przed 25rż oby.
    Tak, wiem, bije mi już tak, że nawet o byciu babcią myślę:)

macduska, anna maria, caffe, kkisia, SolarPolar, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiatrak sa oplacalne (w kazdym razie tu w DE mamy inestycje w 2)ale solary na dzien dzisiejszy nie bardzo,moj chcial montowac ale kolega co sie tym zajmuje odradzil.Nie znam dokladnie przyczyn nie na moja glowe takie akcje:-)
    Krakonka wrote:

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A nie masz gdzie? U nas są szewcy, którzy nadal szyją buty na zamówienie. Dużo starszych ludzi z tego korzysta. Podobno rewelacja, jeśli chodzi o wygodę, no i można sobie wymyślić fason, w pewnych granicach. Cena, z tego, co czytałam, też nie zabija.
    Obiecałam sobie, że kiedyś się szarpnę:)
    nigdy nie szyłam ale coraz częściej o tym myślę.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz od 4 lat babcia jestem :-)
    Krakonka wrote:
    Ja od pewnego czasu mimochodem rzucam w rozmowach z synem, że dobrze jest mieć dzieci w miarę młodo. I że dwójka to wcale nie tak wiele. I że jakby co, to ja mu bardzo pomogę z dziećmi:) On jest w fazie totalnego zaprzeczenia, jeśli chodzi o dzieci i jego znajomi też - taki wiek. Ale mam nadzieję, że jak widzi Małgośkę i to, że nie ma z nią żadnych kłopotów, to mu przejdzie ta faza. Przed 25rż oby.

macduska, Iwone, Krakonka, caffe, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:

Moi synowie z kolei mają już plany prokreacyjne. Obydwaj zapowiedzieli, ze chcą mieć dużo dzieci.

moremi, kapturnica, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7795 7796 7797 7798 7799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ