35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:macduska wyobraź sobie najgorszą z możliwych wersji - i potem sobie powiedz, że i z tym sobie poradzisz.....a potem sobie wyobraź, że nic złego się nie wydarzy i że niedługo będziesz wygojona i zdrowa. I tego drugiego wyobrażenia trzymaj się cały czas...
Takie afirmowanie dobrego zakończenia, z jednoczesnym pogodzeniem się z ewentualną porażką - pomaga przebrnąć bez schiz.....
Dobre! Tego nie znałam.
macduska, moremi, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja to nawet mam hobby i to rozległe i sobie uświadomiłam, że zarzuciłam je na jakieś trzy lata...
Z braku czasu.
Ale wiesz, czasem hobby przestaje Cię interesować, zarzucasz, zmieniasz się przez czas przerwy, a potem jak wracasz, to już nie jest to. I pojawia się nowe:)
A jakie miałaś, jeśli to nie sekret?
macduska lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Wiem ,teraz tez jest nie najgorzej,duzo nie chce schudnac .Dam rade twarda jestem;-)macduska wrote:Kciukam za efekt.
Jak wytrzymasz jeszcze z tydzień to już nie będzie Ci się chciało tak jeść. Wiem po sobie.macduska, Krakonka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ale wiesz, czasem hobby przestaje Cię interesować, zarzucasz, zmieniasz się przez czas przerwy, a potem jak wracasz, to już nie jest to. I pojawia się nowe:)
A jakie miałaś, jeśli to nie sekret?
Robiłam różne rzeczy techniką decoupage i scrapbooking i inne takie tam.
anna maria, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muszę logistycznie zaplanować przyszły tydzień. Mam poniedziałek i wtorek na zakupy i przygotowanie jedzenia dla siebie i tych, co zostają w domu. I moje i ichniejsze żarelko musi wymagać NAJWYŻEJ odgrzania w mikrofali. Moje dlatego, że jadę pracować, a nie pichcić, a poza tym na wsi mam wiecznie przepełniające się szambo i najchętniej zabrałabym porcje w pudełkach jednorazowych, żeby nie zmywać
Na razie mam w planie pierogi - zamrożę im, i naleśniki - przez dwa dni wytrzymają w lodówce. Moi faceci są cholernie wybredni i leniwi, jeśli chodzi o jedzenie. Jakbym im na przykład zostawila sos do spaghetti to albo by go nie zjedli, bo trzeba ugotować makaron, albo by zjedli go w formie zupy.
Moglabym jeszcze zrobić panierowane piersi kurze, bo to zjedza nawet na zimno i bez chleba (który trzeba rozkroić).
Macie jeszcze jakieś pomysły?Mega, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:To uj Ale jedząc kebaba osiedla sie kolejnego araba
Ale sie musialam ustosunkowac
Powiedzenie corki mojego M:
Kupujac kebaba, wydajesz corke za Araba
Dobry wieczor? Dobranoc? Dzien dobry? (niepotrzebne skreslic)macduska, Mega, anna maria, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, SolarPolar, malgos741, kapturnica, Sabina, BISCA, Parka, gosia7122, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Czyli jednak artystyczno-manualne:)
Jedyne co mi pozostało to robienie ilustracji dotykowych do książek dla dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 23:33
anna maria, moremi, Krakonka, kkisia, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny