WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała - smutne to - kiedy trzeba zrezygnować z marzeń - tym bardziej z powodu choroby. Życzę CI, żebyś odnalazła jakiś inny cel - i spełniła się na maksa...:)

Mega, caffe, kkisia, Sabina, Mala79, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to twoja schiza czy takie cos moze sie stac?
    macduska wrote:
    Tak sobie- puki działa Ketonal jest dobrze jak przestaje.... to boli.

Cały czas mam schiza, ze ta wkładka przewędruje gdzieś i przebije mi macicę. :-/
    Mam nadzieję, że się trochę polepszy z czasem, mam jeszcze tydzień niby zwolnienia ale i tak trochę będę pracować.

macduska lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no- nadgoniłam wreszcie.

Morka- ty sobie te dwie krechy wywróżyłaś tym żartem z fotką nie twojego testa :) gratuluję i czekamy na wyniki bety. Super super. Już zacznij szukać porad jak nie mieć mdłości na falujących wodach podczas rejsu ;)

Mała <3 przykro mi. masz tu wsparcie, nie uciekaj.
    a wiesz, że cos może być na rzeczy...podobnie zrobiła kiedyś dawno caffe - dla jaj zaznaczyła sobie na wykresie zieloną kropę...i była za chwilę naprawdę..:)

ComeToMeBaby, macduska, anna maria, moremi, caffe, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ide zaraz spac,chcialm sobie dzisiaj buty kupic i chuj wielki nie ma dla mnie butow :-(
    Masz takie wymagania fasonowe czy problem z rozmiarem?

Ja juz nawet nie jadę specjalnie po buty- czatuję na sytuacje kiedy rzuca mi się w oczy jakieś, sa potrzebne i dobre na mnie wtedy kupuję. mniej stresu.

anna maria lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ide zaraz spac,chcialm sobie dzisiaj buty kupic i chuj wielki nie ma dla mnie butow :-(
    mam ten sam odwieczny problem. nie ma dla mnie butów...
    ja to wchodzę do sklepu, zatrzymuję się w drzwiach najczęściej, rzucam wzrokiem po półkach, stwierdzam: wychodzimy i wychodzę. procedurę powtarzam.
    za sukces uważam chęc wzięcia buta do ręki aby mu się przyjrzeć. za cud- chęć założenia. chęć zakupu wymyka sie wszelkim klasyfikacjom.

anna maria, SolarPolar, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ale to twoja schiza czy takie cos moze sie stac?

Niby mało prawdopodobne ale mozliwe zwłaszcza że przy zakładaniu był juz problem a ja i tak mam tam miejsce po urazie więc prawdopodobieństwo rośnie, a że troche przy tym schizuję to fakt.

Serdecznie proszę szcowne forum o ustawienie mnie lekko do pionu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 23:13

anna maria, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu nie możecie kupić butów?

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu jak sie nie uspokoisz z tymi schizami to Ci sama wkładke przestawie 8) I nie te w macicy ale w głowie XD

anna maria, macduska, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Wacia, przestań pierdolić.

P.S1. sama chciałaś :P
    P.S2. przecież ci lekarz poprawił, więc masz ok.

macduska, Mega, moremi, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam za duzych wymagan ,ja ma Problem ze stopa lewej nogi,scieraja mi sie kosci od pala i to mnie kurewsko boli ,musze miec buty o sztywnej podeszwie,do tego specjalne wkladki :-(jak na wyjscie zaloze jakies fajne panofelki to potem bardzo cierpie.
    macduska wrote:
    Masz takie wymagania fasonowe czy problem z rozmiarem?

Ja juz nawet nie jadę specjalnie po buty- czatuję na sytuacje kiedy rzuca mi się w oczy jakieś, sa potrzebne i dobre na mnie wtedy kupuję. mniej stresu.

macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Czemu nie możecie kupić butów?
    nie wim jak kto inny, ale ja mam czasem zbyt konkretne oczekiwania i zbyt wygórowane kryteria, również te dotyczące gustu.

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Niby mało prawdopodobne ale mozliwe zwłaszcza że przy zakładaniu był juz problem a ja i tak mam tam miejsce po urazie więc prawdopodobieństwo rożnie, a że troche przy tym schizuję to fakt.

No to możesz co jakiś czas, jak juz nie będziesz mogła wytrzymać z niepokoju, iść na usg. W zasadzie to masz chyba świadomość, że możesz iśc w każdej chwili?
    Możesz też zacząć oglądac jakiś bardzo długi serial, żeby o tym myśleć. Przyschnie i będzie mogła przestać oglądać.
    No i możesz się też zająć czymś nowym, może masz jakieś niespełnione, niewielkie marzenie? Ja znalazłam w moim mieście warsztaty różne. Byłam na szyciu, na robieniu na drutach, na szydełku. Ale są różne, niekoniecznie manualne. Jeśli jest coś, co zawsze chciałaś zrobić, a nie miałaś czasu, to teraz jest odpowiedni na to czas:)

macduska, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie ze wszystko moze sie wydarzyc ,ale jak cos bedzie nie tak to bedziesz miala jakies obijawy,a teraz nic nie masz,wiec napewno nic sie zlego nie dzieje.
    macduska wrote:
    Niby mało prawdopodobne ale mozliwe zwłaszcza że przy zakładaniu był juz problem a ja i tak mam tam miejsce po urazie więc prawdopodobieństwo rożnie, a że troche przy tym schizuję to fakt.

macduska lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech tak bym chciala miec Taki Problem:-)
    ComeToMeBaby wrote:
    nie wim jak kto inny, ale ja mam czasem zbyt konkretne oczekiwania i zbyt wygórowane kryteria, również te dotyczące gustu.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem glodnA ;jestem od tygodnia na diecie :-)

megan8, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ech tak bym chciala miec Taki Problem:-)
    ja rozumiem twój i nie zazdroszczę...
    ale mojego też nie ma co pożądać ;)

anna maria lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wyobraź sobie najgorszą z możliwych wersji - i potem sobie powiedz, że i z tym sobie poradzisz.....a potem sobie wyobraź, że nic złego się nie wydarzy i że niedługo będziesz wygojona i zdrowa. I tego drugiego wyobrażenia trzymaj się cały czas...:) Takie afirmowanie dobrego zakończenia, z jednoczesnym pogodzeniem się z ewentualną porażką - pomaga przebrnąć bez schiz.....:)

macduska, Krakonka, dorbie, moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, Parka, BISCA, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jestem glodnA ;jestem od tygodnia na diecie :-)
    zjedz jabłuszko...
    kilogram jabłuszka :)

anna maria, macduska, Mega, moremi, kkisia, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:22

anna maria, Mega, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No to możesz co jakiś czas, jak juz nie będziesz mogła wytrzymać z niepokoju, iść na usg. W zasadzie to masz chyba świadomość, że możesz iśc w każdej chwili?
    Możesz też zacząć oglądac jakiś bardzo długi serial, żeby o tym myśleć. Przyschnie i będzie mogła przestać oglądać.
    No i możesz się też zająć czymś nowym, może masz jakieś niespełnione, niewielkie marzenie? Ja znalazłam w moim mieście warsztaty różne. Byłam na szyciu, na robieniu na drutach, na szydełku. Ale są różne, niekoniecznie manualne. Jeśli jest coś, co zawsze chciałaś zrobić, a nie miałaś czasu, to teraz jest odpowiedni na to czas:)
    Ja to nawet mam hobby i to rozległe i sobie uświadomiłam, że zarzuciłam je na jakieś trzy lata...
    Z braku czasu.

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 7792 7793 7794 7795 7796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ