35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pije sobie czerwone,maz w terenie,Helka spi ,syn przez Internet nawija makaron na uszy jkiejs malolacie:-)jest bosko
Aasiula, macduska, malgos741, Parka, kapturnica, Heretyczka, gosia7122, Bozia3, kkisia, SolarPolar, Sabina, BISCA, Mala79, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dziewczyny, nie biorę żadnych dodatkowych suplementów pomocnych w zajściu w ciążę. Czy możecie polecić mi coś, co Waszym zdaniem jest dobre?
Ja Ci powiem, że parę dni temu ginki o to pytałam i mnie wyśmiała, małpa. A pytałam o ziółka, witaminki, suplemenciki, żele odżywcze dla plemników (tu to miała naprawdę ucieszną minę). Stwierdziła że spoko, mąż może brać. Cokolwiek. Bo mu nie zaszkodzi. Mnie nie pozwoliła, bo biorę już różne leki i że lepiej nie mieszac w to nawet suplementów. Ja oprócz hormonów biorę tylko kwas foliowy, witaminę b6, b12, dużo magnezu i żelaza. Ale te dwa ostatnie ze względu na anemię, stres i migreny (wyczytałam, że duże dawki magnezu - tylko bez przesady, bo nerki - mogą pomóc przy migrenach). W sumie tylko ten kwas foliowy ze względu na planowaną ciążęAle to nie pomaga w zajściu.
anna maria, caffe, Aasiula, malgos741, kkisia, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:Podpowiedziałam koledze metodę rzucania palenia z tabsami. Włašnie mi napisał, że nie pali od 16 dni.
Ja rzucałam metodą powolnego odstawiania. Na początku przyjęłam, że moge zapalić tylko co kwadrans. (Przy pracy paliłam jednego za drugim). Po dwóch dniach co pół godziny. Ale warunek był taki, że jak zapomnę albo czymś innym się zajmę, to papieros przepada i czekać trzeba na kolejny "punkt zapalny". Potem było co godzinę, co dwie, a potem jakoś coraz częściej mi mijały terminy palenia. Do tego uparcie słuchałam hipnozy na rzucenie palenia. No i byłam ogólnie w potwornym dole psychicznym i to rzucanie było dla mnie strasznie ważne, bo chciałam sprostać wyzwaniu, żeby mieć jakiś punkt zaczepienia i wyjść z tego doła.
Przez dziesięć miesięcy miałam objawy odstawienia - bóle głowy, kaszel, fatalne samopoczucie i inne takie. Dopiero potem zaczęłam się czuć lepiej.
Ale przyznam, że choć minęły już 4 lata, to bardzo, bardzo często mam ochotę zapalić. Chyba juz do końca życia bedę nałogowcem na odwyku. Cóż, takie są konsekwencje głupoty:)anna maria, Magda*, macduska, caffe, kkisia, SolarPolar, Mala79 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Jestem ale ide spac,przedemna pewnie pusta noc bo Maryska zabkuje a chlop chrapie i mnie wykancza,budze go co chwile to mnie wyzywa a ja mam juz wkurwa na maksa.
anna maria, caffe, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Moj tez chrapie na maxsa i tez go co chwile budze:-)gosia7122 wrote:Jestem ale ide spac,przedemna pewnie pusta noc bo Maryska zabkuje a chlop chrapie i mnie wykancza,budze go co chwile to mnie wyzywa a ja mam juz wkurwa na maksa.
Bozia3, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
miałam wrzucić fotkę, ale się z tym namęczyłam
z wczoraj nawet nie próbuję, bo mi na żadnej fotce zbyt wyraźnie nie wyszła druga krecha. w sumie na tych z dzisiaj na zdjęciach też nie widać. na żywo sa wyraźne.
nic, same zobaczcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43c8204a9218.jpganna maria, macduska, caffe, ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, Aasiula, Iwone, megan8, Mega, kkisia, Niuta, SolarPolar, Sabina, Parka, gosia7122, Mala79, iwcia77, Simba, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jak nie widac na wszystkich trzech sa dwie krechy:-)tak sie ciesze ze Ci sie udalo.moremi wrote:miałam wrzucić fotkę, ale się z tym namęczyłam
z wczoraj nawet nie próbuję, bo mi na żadnej fotce zbyt wyraźnie nie wyszła druga krecha. w sumie na tych z dzisiaj na zdjęciach też nie widać. na żywo sa wyraźne.
nic, same zobaczcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43c8204a9218.jpgmoremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:A Ty jak sie czujesz?
Tak sobie- puki działa Ketonal jest dobrze jak przestaje.... to boli.
Cały czas mam schiza, ze ta wkładka przewędruje gdzieś i przebije mi macicę.
Mam nadzieję, że się trochę polepszy z czasem, mam jeszcze tydzień niby zwolnienia ale i tak trochę będę pracować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 22:53
anna maria, Mega, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no- nadgoniłam wreszcie.
Morka- ty sobie te dwie krechy wywróżyłaś tym żartem z fotką nie twojego testagratuluję i czekamy na wyniki bety. Super super. Już zacznij szukać porad jak nie mieć mdłości na falujących wodach podczas rejsu
Małaprzykro mi. masz tu wsparcie, nie uciekaj.
moremi, Mega, kkisia, gosia7122, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość