35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Powiem szczerze, ze mialam o Tobie napisac ale stwierdzilam, ze obie doskonale wiemy, ze zycie pisze inne scenariusze niz My zamierzalysmy w tym wzgledzie.... tyle, ze u Ciebie jest nadzieja a u mnie juz tego nie ma nawet....
Ale wierze, ze Tobie sie uda
Z reszta wszystkim Wam sie uda
A ja bede miala gdzie jezdzic i zostane forumowa Ciotka
Uda się albo i się nie uda, a żyć trzeba. Dusza zawyje a poza tym nic się nie zmieni.
Będzie dobrze Mała.Sabina, Mala79, kkisia, Aasiula, gosia7122, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała
mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko, Wam ciężko, że musicie się pogodzić z tą decyzją. Ale Ty twarda babka jesteś. Dasz sobie radę i z tym... i nadal będziesz szczęśliwa i spełniona
Ściskam i tulęMala79, Aasiula, malgos741, kapturnica, SolarPolar, Krakonka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja sobie teorię wymyśliłam. A co
Stwierdziłam, że moja córka idealnie się nadaje na starszą siostręMądre toto i bystre i wrażliwie strasznie
Dlatego wiem, że uszczelę jej tego brata albo siostrę. Ona chce brata, trza się będzie przyłożyć
Ja chciałam drugą córę, ale będzie co Bóg da, bo wiadomo - człowiek szczela, ale Pan Bóg kule nosi
W ten oto sposób poprawiam sobie ostatnio humor i próbuję wlać w siebie nadziejęBo naprawdę coraz częściej dopadają mnie myśli, że gówno u mnie z tego wszystkiego będzie
macduska, Mala79, malgos741, kkisia, gosia7122, kapturnica, Parka, SolarPolar, Mega, moremi, BISCA, paszczakin, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mała
mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko, Wam ciężko, że musicie się pogodzić z tą decyzją. Ale Ty twarda babka jesteś. Dasz sobie radę i z tym... i nadal będziesz szczęśliwa i spełniona
Ściskam i tulę
Staram się ...Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:A po co spac sobota jest trza pograndzic
A jak robisz szyszki?
20 dag masla lub margaryny
20 dag cukru pudru
30 dag platkow kukurydzianych
8 łyzek plynnego miodu
8 lyzek kakao
Ja zamoas 30 dak platkow daje 15 a pozostałe 15 daje zmielone orzechy wloskie
Wgarnku rozuszczam maslo z cukrem pudrem,miodemi kakao.Podgrzewam na malum ogniu az skladniki sie połacza.
Zdejmuje z ognia dodaje platki kukurydziane i orzechy bardzo dokladnie mieszam
Na blasze wylozonej papierem do pieczenia ukladam niewielkie szyszeczki .
Szyski wychosdza tak: biore niewielka mase i ukladam w dloni i tak druga reka ukladam w kształt szyszki,one wygladaja jak prawdziwe szyszki
Puszne to jest;DWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:48
Mala79, Sabina, malgos741, gosia7122, kapturnica, Mango, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Uda się albo i się nie uda, a żyć trzeba. Dusza zawyje a poza tym nic się nie zmieni.
Będzie dobrze Mała.
u Ciebie skonczy sie na duszy...- ale tego Ci nie zycze bron Boze!
A u mnie cialo, tez moze odmowic posluszenstwa i nie znam dnia ani godziny.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:u Ciebie skonczy sie na duszy...- ale tego Ci nie zycze bron Boze!
A u mnie cialo, tez moze odmowic posluszenstwa i nie znam dnia ani godziny....
A tego Mała nikt nie wie, nie wiadomo komu z brzega....
Przykro mi z Twojego powodu.
A to o wyciu duszy było a propo starań a nie okoliczności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 21:17
SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny