35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:jade!! Daleko?
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zofia8 wrote:Solarze, ja nie badalam ale wiem, ze poprawia jakosc komrek jajowych.
Dziewczyny, prosze daradzcie mi, czy w nastepnym cyklu zaczac stymulacje Monopurem i Ovitrelle, czy lepiej chociaz m.in. jeden miesiac pobrac dhea. Bo jak wynika z dotychczasowych monitoringow, to mam owulacje i pekajacy pecherzyk, wiec problem lezy wg mnie po stronie komorek jajowych (ew.nasienia).malgos741, Aasiula, Parka, Sabina, macduska, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Moremi, gratuluję. Cieszę się, bo niedawno tu trafiłam a już widzę, że nadzieja jest i dla mnie.
Jak długo się starałaś i z jakimi lekami? Napisz mi, pleeeeease, wlej w moje serce więcej nadziei.
Niestety endometrium teraz było w granicach 7 mm, więc trochę się boję.
Zofia, tak pamiętam że pisałaś o tym, że pewnie na rejs popłynę w ciąży. Zobaczymy.Parka, macduska, malgos741, kkisia, Sabina, kapturnica, megan8, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Wiesz ze ja tez bylam
Jak tak patrze to moze ewentualnie tez cos wysikam
hmmm @ jeszcze nie przyszla
moremi, Parka, macduska, Mala79, malgos741, SolarPolar, kkisia, Sabina, gosia7122, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:A widziałaś, że Morce dopiero 13 dpo wyszedł pozytyw? Może spróbuj jeszcze jutro obsikać?
Aasiula, Parka, kkisia, Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tak prosto to u mnie nie ma. Antykoncepcję odstawiłam we wrześniu 2012 i mniej więcej od wtedy się staramy. Do grudnia 2013 starania były utrudnione, bo widzieliśmy się mniej więcej raz na dwa, trzy tygodnie. Rok temu łyżeczkowanie, jeszcze dwie ciąże biochemiczne. Byłam na clo, ale bardzo mi upośledziło endometrium. Teraz był pierwszy cykl z letrozolem. Suplementów nawet nie wymieniam, bo chyba każda tu bierze inofolic czy inofem i inne witaminki.
Niestety endometrium teraz było w granicach 7 mm, więc trochę się boję.
Zofia, tak pamiętam że pisałaś o tym, że pewnie na rejs popłynę w ciąży. Zobaczymy.Parka, macduska, moremi, kkisia, Sabina, gosia7122, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Tak cieplo na sercu sie robi jak sie to widzi,ja sobie chyba tez juro sikne
Jak tak patrze to moze ewentualnie tez cos wysikam
hmmm @ jeszcze nie przyszla
No, tak pomyślałam, znowu parka ciążowa by się trafiła, jak ostatniokkisia, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mała, wiem że to trudne. Jeżeli tylko będziesz potrzebowała pomocy, to daj znać.
Dziekowac Kochana Kobietko
Poki co staram sie cieszyc wszystkim co mam do tej pory .....malgos741, SolarPolar, moremi, kkisia, Aasiula, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość