35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWpadłam dzisiaj w szał kuchenny. Zrobiłam zawijańce z ciasta francuskiego z kurczakiem, gulasz i czekoladowe batoniki z płatków owsianych, a i wcześniej z mamą bułki drożdżowe.
Opadłam z sił.kkisia, Aasiula, Krakonka, Mala79, Zofia8, Sabina, gosia7122, kapturnica, Mega, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wpadłam dzisiaj w szał kuchenny. Zrobiłam zawijańce z ciasta francuskiego z kurczakiem, gulasz i czekoladowe batoniki z płatków owsianych, a i wcześniej z mamą bułki drożdżowe.
Opadłam z sił.kkisia, moremi, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jedna już jest- Magda* i Agp
Aasiula, malgos741, Parka, macduska, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mała
ale życie toczy się dalej... Coby się nie działo.
Duska - niby to wszystko sie wie i rozumie, ale gdy dopada konkretna osobe to kurewsko ciezki temat trza sie nauczyc z nim zyc...
Niby wczesniej zdawalam sobie z tego sprawe, (odkad sie dowiedzialam o chorobie) ale nikt mi wczesniej nie powiedzial tego wprost, ze nie mozemy sie starac tak jak teraz...
macduska, kapturnica, Krakonka, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Duska - niby to wszystko sie wie i rozumie, ale gdy dopada konkretna osobe to kurewsko ciezki temat trza sie nauczyc z nim zyc...
Niby wczesniej zdawalam sobie z tego sprawe, (odkad sie dowiedzialam o chorobie) ale nikt mi wczesniej nie powiedzial tego wprost, ze nie mozemy sie starac tak jak teraz...Mala79, Sabina, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja wiem, że teoria sobie a życie sobie ale u mnie też nie jest dobrze więc trochę wiem jak się możesz czuć. Tulę.
Powiem szczerze, ze mialam o Tobie napisac ale stwierdzilam, ze obie doskonale wiemy, ze zycie pisze inne scenariusze niz My zamierzalysmy w tym wzgledzie.... tyle, ze u Ciebie jest nadzieja a u mnie juz tego nie ma nawet....
Ale wierze, ze Tobie sie uda
Z reszta wszystkim Wam sie uda
A ja bede miala gdzie jezdzic i zostane forumowa CiotkaAasiula, macduska, Sabina, kkisia, Iwone, Zofia8, malgos741, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Asiula a co zrobisz jako konkurencyjne dania potrawy i slodkosci
?
Zrobie łososia w sosie cytrynowym na szpinaku z ryzem
i szyszki z platkow ale kukurydzianych
i mufinki mniam
Ale to jutro ,dzisiaj juz tylko marze o spaniu hyhyyh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:25
Mala79, Parka, macduska, Sabina, kkisia, Zofia8, malgos741, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:a wiec tak
i mufinki mniam
A po co spac sobota jest trza pograndzic
A jak robisz szyszki?Sabina, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:a wiec tak
i mufinki mniam
Może ta senność cosik oznacza? Jeszcze dość wcześnie jest ... hyhyhyMala79, Sabina, kkisia, Aasiula, Zofia8, malgos741 lubią tę wiadomość