35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Rozmawialam z lekarzem i mowil, ze moge brac, ale nie dopytalam jaka dawke. Zastanawiam sie tylko, czy nie lepiej by bylo podreperowac jakosc komorek i dopiero poddac sie stymulacji.
Sabina, kkisia, Mala79, macduska, Parka, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Mala co sie dzieje ?
Ale mam ochote na jakiegos drinka albo piwokkisia, Mala79, Aasiula, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja tez mam ovulacje, amh -- dwa lata temu 0,098 (teraz juz nic nie powinno byc a cykle regularne - jeszcze i dwufazowe)- dwa miesiace stymulacji do inseminacji a w trzecim cyklu (naturalnym po nieudanych iui) zaszlam w ciaze . Nie masz czasu na suplementy . Dawaj z grubej rury. Pamietaj ze jajko dojrzewa ( przygotowuje sie do cyklu) trzy miesiace. Ją bym zawalczyla z tym monopurem i ovitrellka.
Dziekuje.
kkisia lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:No troche nierozsadne branie na wlasna reke bez monitoringu i badan hormonalnych- a jak wyhodujesz 8 jajek wszystkie pekna i zaplodnia - tego Twoj ukochany by nie przezyl, choc moglabys sie podzielic z forumowymi kolezankami ....
Mialam na mysli DHEA. Myslisz, ze branie DHEA daje az takie rezultaty, ze wymaga monitoringu?
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:
Ale mam ochote na jakiegos drinka albo piwo
Też bym się napiła. A nawet upiła raz na czas. Ale, kurcze, alkohol mi tak szkodzi, że juz nawet nie próbujęA tak lubiłam, w zasadzie wszystko oprócz piwa, z wyjątkiem mętnych, i wina, z wyjątkiem takich z ekologicznych winiarni.
Marzę o whiskey, jakimś cudacznym driniorze, nawet porządnej wódce saute... Mogłabym wypic martini albo wiśnióweczkę...
Ech, może kiedyś jeszcze nastawię się na cierpienia po i się upiję
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny