X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    W razie pytan jestem do dyspozycji ;D

Wlasnie mialam tylko zapytac o temp piekarnika i ile minut maja siedziec?

Aasiula lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie biorę żadnych dodatkowych suplementów pomocnych w zajściu w ciążę. Czy możecie polecić mi coś, co Waszym zdaniem jest dobre?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A tego Mała nikt nie wie, nie wiadomo komu z brzega....
    Przykro mi z Twojego powodu. :-(

A to o wyciu dyszy było a propo starań a nie okoliczności.

Mnie tez jest przykro,ale tak jak pisalas wczesniej zycie toczy sie dalej....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie doczyałas??? Morka obwieściła dwie kreski!!!!!
    O zesz w morde!!Gdzie Morek!!! KOngratulejszyn!!!

kapturnica, Parka, macduska, malgos741, gosia7122, Mala79, Mega, moremi, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Wlasnie mialam tylko zapytac o temp piekarnika i ile minut maja siedziec?
    Nie piecze sie ich tak jak przygotujesz ulozysz na tym papierze to tylko po to by ewentualny tluszcz obciekł ,Po ok 30 -60 min jak zrobisz mozna jesc :)chodzi o to aby ta masa zastygla :)

kapturnica, Mala79, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wyslalam ci zaproszenie to bedzie łatwiej sie kontaktowac,gdybys miala pytania ;D

Dziekuje za zaproszenie oczywiscie zem przyjela....

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wypadlam troche z obiegu... Jakies ciezarowki na Porodowke do wpisania??
    AsiaPoli - - 39 lat - - term @ - 16.02.1552899ssweppvrr9.gif - - (córka 19)
    Magda* - - 41 lat - - term @ - 16.02.1552899ssweppvrr9.gif - - (dziecko 11 lat )
    agp- - 37 lat - - termin@ - 26.02 - -1552899ssweppvrr9.gif (córka 6 lat)
    Moremi - - 37 lat - - termin@ - 28.02 - -1552899ssweppvrr9.gif ( jedno poronienie, dwie ciąże biochemiczne)

kapturnica, Aasiula, kkisia, Mango, macduska, malgos741, Mala79, caffe, Magda*, moremi, ComeToMeBaby, megan8, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała słońce oć pytule do pokaznej piersi.. <3 Trudne to wszystko a zwł jeszcze trudniej kiedy na drodze stoi choroba.Żadne słowa pocieszenia nie pomoga ale Ty silna dziołcha dasz rade i ja to wiem..I nie znikaj tylko częściej pisz co u CIE
    Asiula za jutro zaciskam sie cała cobys para dla Morci była.A i za te smaki na szyszke masz wprdziel..Kto mi zrobi narobilas smaczora.???

Aasiula, macduska, malgos741, gosia7122, Mala79, moremi, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nie piecze sie ich tak jak przygotujesz ulozysz na tym papierze to tylko po to by ewentualny tluszcz obciekł ,Po ok 30 -60 min jak zrobisz mozna jesc :)chodzi o to aby ta masa zastygla :)

No to tym bardziej juz je robie :-)
    Alem glupia i nie pomyslala,ze to bez piekarnika <wstyd mi>

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No to tym bardziej juz je robie :-)
    Alem glupia i nie pomyslala,ze to bez piekarnika <wstyd mi>
    spoko ja jak dostalam przepis to tez zapytalam jak je upiec hyhyhyh ;D

Mala79, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mała słońce oć pytule do pokaznej piersi.. <3 Trudne to wszystko a zwł jeszcze trudniej kiedy na drodze stoi choroba.Żadne słowa pocieszenia nie pomoga ale Ty silna dziołcha dasz rade i ja to wiem..I nie znikaj tylko częściej pisz co u CIE
    Asiula za jutro zaciskam sie cała cobys para dla Morci była.A i za te smaki na szyszke masz wprdziel..Kto mi zrobi narobilas smaczora.???
    Nastepnym razem jak bede robila to zrobie troche wiecej i ci wysle ;D

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Stymulacja jest nie tylko po to, by wywołać owulację, ale też po to, by poprawić jej jakość. Moim zdaniem nie ma co eksperymentować, tylko od razu próbować stymulacji.
    Zosia u mnie jak po 1,5 roku po poronieniu nic nie wychodziło to gin. zaproponowała clo.Nie robiłam żadnych badań i cyklu też nie monitorowałam bo gin uważała że przy takiej dawce i w moim wieku nie ma potrzeby ,trochę poszłam na żywioł i w drugim cyklu z lekiem się udało.Pewnie jak bym badania zrobila to bym się zdołowała a tak mi sie udało i może Tobie wyjdzie po stymulacji.

malgos741, Mala79, moremi, Bozia3, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Normalnie Kapta ide sie tulic
    No wiem, wiem napisalam,ze bede sie pojawiac a zrobilam co innego,
    nawiewalam gdzie pieprz rosnie....
    ale to bylo silniejsze ode mnie - tym razem nie dawalam rady....

Teraz mozesz mi sprzedac pieprzonego porzadnego opra ale zlamalam sie i zapalilam papierosa z tego wszystkiego :-(

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała przytulam <3

Mala79 lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    spoko ja jak dostalam przepis to tez zapytalam jak je upiec hyhyhyh ;D

Hehe to nie jestem sama - juz mi lepiej :-P

• anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi -kapitanie tak sie ciesze,gratulacje:-) (dopiero doczytalam)

Aasiula, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpowiedziałam koledze metodę rzucania palenia z tabsami. Włašnie mi napisał, że nie pali od 16 dni. :-D

malgos741, Aasiula, kapturnica, kkisia, Krakonka, moremi, gosia7122, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety chwilowo musze Was opuscic bo piesek chce isc na dwor i sama mam ochote na maly spacerek - dobrze to zrobi mojej stonodze

kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, moremi, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Normalnie Kapta ide sie tulic
    No wiem, wiem napisalam,ze bede sie pojawiac a zrobilam co innego,
    nawiewalam gdzie pieprz rosnie....
    ale to bylo silniejsze ode mnie - tym razem nie dawalam rady....

Teraz mozesz mi sprzedac pieprzonego porzadnego opra ale zlamalam sie i zapalilam papierosa z tego wszystkiego :-(
    Chyba tez bym zapaliła.Jednego wybacze ale wiecej sie nie truj.Oki??Kiedys myslalamm o tobie i o tym co wtedy napisalas. Tule , tule mocno Nie nawiewaj wiecej.Widzisz wiele dziewczyn rpzechodzi ciezkie chwile..I razem łatwiej Bo jak nie opierdol to przytulas.Cos sie zawsze trafi
    Ps.jak zapalisz znow to masz kopala w dupala ;)

moremi, Bozia3, SolarPolar, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala wiadomosc
    Mala79 wrote:
    Niestety chwilowo musze Was opuscic bo piesek chce isc na dwor i sama mam ochote na maly spacerek - dobrze to zrobi mojej stonodze

201407014965.png
‹‹ 7790 7791 7792 7793 7794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ