35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Wlasnie mialam tylko zapytac o temp piekarnika i ile minut maja siedziec?
kapturnica, Mala79, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wypadlam troche z obiegu... Jakies ciezarowki na Porodowke do wpisania??
- - (córka 19)
Magda* - - 41 lat - - term @ - 16.02.- - (dziecko 11 lat )
agp- - 37 lat - - termin@ - 26.02 - -(córka 6 lat)
Moremi - - 37 lat - - termin@ - 28.02 - -( jedno poronienie, dwie ciąże biochemiczne)
kapturnica, Aasiula, kkisia, Mango, macduska, malgos741, Mala79, caffe, Magda*, moremi, ComeToMeBaby, megan8, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mała słońce oć pytule do pokaznej piersi..
Trudne to wszystko a zwł jeszcze trudniej kiedy na drodze stoi choroba.Żadne słowa pocieszenia nie pomoga ale Ty silna dziołcha dasz rade i ja to wiem..I nie znikaj tylko częściej pisz co u CIE
Asiula za jutro zaciskam sie cała cobys para dla Morci była.A i za te smaki na szyszke masz wprdziel..Kto mi zrobi narobilas smaczora.???Aasiula, macduska, malgos741, gosia7122, Mala79, moremi, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Nie piecze sie ich tak jak przygotujesz ulozysz na tym papierze to tylko po to by ewentualny tluszcz obciekł ,Po ok 30 -60 min jak zrobisz mozna jesc :)chodzi o to aby ta masa zastygla
No to tym bardziej juz je robie
Alem glupia i nie pomyslala,ze to bez piekarnika <wstyd mi>Aasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mała słońce oć pytule do pokaznej piersi..
Trudne to wszystko a zwł jeszcze trudniej kiedy na drodze stoi choroba.Żadne słowa pocieszenia nie pomoga ale Ty silna dziołcha dasz rade i ja to wiem..I nie znikaj tylko częściej pisz co u CIE
Asiula za jutro zaciskam sie cała cobys para dla Morci była.A i za te smaki na szyszke masz wprdziel..Kto mi zrobi narobilas smaczora.???kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Stymulacja jest nie tylko po to, by wywołać owulację, ale też po to, by poprawić jej jakość. Moim zdaniem nie ma co eksperymentować, tylko od razu próbować stymulacji.
malgos741, Mala79, moremi, Bozia3, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mała słońce oć pytule do pokaznej piersi..
Asiula za jutro zaciskam sie cała cobys para dla Morci była.A i za te smaki na szyszke masz wprdziel..Kto mi zrobi narobilas smaczora.???
Normalnie Kapta ide sie tulic
No wiem, wiem napisalam,ze bede sie pojawiac a zrobilam co innego,
nawiewalam gdzie pieprz rosnie....
ale to bylo silniejsze ode mnie - tym razem nie dawalam rady....
Teraz mozesz mi sprzedac pieprzonego porzadnego opra ale zlamalam sie i zapalilam papierosa z tego wszystkiego
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Normalnie Kapta ide sie tulic
No wiem, wiem napisalam,ze bede sie pojawiac a zrobilam co innego,
nawiewalam gdzie pieprz rosnie....
ale to bylo silniejsze ode mnie - tym razem nie dawalam rady....
Teraz mozesz mi sprzedac pieprzonego porzadnego opra ale zlamalam sie i zapalilam papierosa z tego wszystkiego
Ps.jak zapalisz znow to masz kopala w dupalamoremi, Bozia3, SolarPolar, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość