35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Sprawdzilam czy termometr sie nie rozwalił ale dziala o 8 temperat. 37,2,nie wiem o co chodzi z ta temperatura i brakiem @.Moze powinna badania hormonow zrobic ,co myslicie ?
edit: albo nie zrobie bete moze ?
Obstawila bym na 18dzien cyklu..Ale to taka moja dywagacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 08:19
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj była u mnie sąsiadkokoleżanka, starsza odo mnie 11 lat ma 2 dorosłych dzieci. Wiedziała że miałam zabieg na zrosty i w ferworze rozmowy powiedziała, że w sumie to dobrze, bo nie będę się musiała martwić o przypadkową ciążę...i dawaj opowiadać jak to oni się starali pilnować i bóg ich ustrzegł od ciąży...
KURWA
Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Heretyczka, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wczoraj była u mnie sąsiadkokoleżanka, starsza odo mnie 11 lat ma 2 dorosłych dzieci. Wiedziała że miałam zabieg na zrosty i w ferworze rozmowy powiedziała, że w sumie to dobrze, bo nie będę się musiała martwić o przypadkową ciążę...i dawaj opowiadać jak to oni się starali pilnować i bóg ich ustrzegł od ciąży...
KURWA
Wacia bo te 11 lat róznicy wieku to inne myślenie.macduska, Mega, Sabina, Aasiula, Mango, Zofia8, ComeToMeBaby, megan8, kkisia, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A wiecie jaki mialam piekny sen
Snil mi sie poranek i ze wysikalam takie piekne krechy,jak sie obudzilam to bylam taka szczesliwa,do momentu kiedy dotarlo ze musze dopiero sikac echMega, Sabina, Magda*, Mango, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wczoraj była u mnie sąsiadkokoleżanka, starsza odo mnie 11 lat ma 2 dorosłych dzieci. Wiedziała że miałam zabieg na zrosty i w ferworze rozmowy powiedziała, że w sumie to dobrze, bo nie będę się musiała martwić o przypadkową ciążę...i dawaj opowiadać jak to oni się starali pilnować i bóg ich ustrzegł od ciąży...
KURWA
Wspolczuję. Skad ja to znam. Jak zajde to bede musiala wszystkim wokol wmawiac ze to wpadka, bo moje znajome tez juz raczej oczekuja M i chyba by zaniemowily gdybym sie zwierzyla, ze chcialabym jeszcze jedna ciaze...macduska, Aasiula, Mango, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
KURWAmacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Wspolczuję. Skad ja to znam. Jak zajde to bede musiala wszystkim wokol wmawiac ze to wpadka, bo moje znajome tez juz raczej oczekuja M i chyba by zaniemowily gdybym sie zwierzyla, ze chcialabym jeszcze jedna ciaze...
Trudno najwyzej beda mialy temat przez nastepny rok do plotek.hyhyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 08:52
macduska, Mega, Parka, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wydaje mi sie ,ze owu mialas pozniej niz wyznaczyl program..Moze przez to sie wsio przesunelo..
Obstawila bym na 18dzien cyklu..Ale to taka moja dywagacja
ja mysle ze to byl 17 dc czyli o dwa dni sie przesunelo ,czyli dzisiaj bylby 12 dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 08:52
-
nick nieaktualny
-
Bry
Było słońce i sie schowało.....
Załapałam sie tylko na kartki Waci i lampy Caffe - takie ręce to skarb....moje dwie lewe i zapał słomiany, napaliłam sie kiedys ze bede robiła sama kolczyki i branzoletki...szufladę mam tylko zajęta
Aasiula jeszcze nie wszystko stracone
Wacia u mnie tez mało osób wie ze sie staramy, moja mam nie wie i tez ostatnio rzuciła jakimś głupim hasłem, olej to...
Zaraz uciekam na miasto z siorkaAasiula, macduska, kapturnica, anna maria, gosia7122, kkisia, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:padlam hhhyhyhyhy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/233177a71e1e.pngAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny