X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Sprawdzilam czy termometr sie nie rozwalił ale dziala o 8 temperat. 37,2,nie wiem o co chodzi z ta temperatura i brakiem @.Moze powinna badania hormonow zrobic ,co myslicie ?

edit: albo nie zrobie bete moze ?
    Wydaje mi sie ,ze owu mialas pozniej niz wyznaczyl program..Moze przez to sie wsio przesunelo..
    Obstawila bym na 18dzien cyklu..Ale to taka moja dywagacja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 08:19

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sie pogodzilam z faktem ze ciazy niet,tylko niech @ przyjdzie,bo czas ucieka :)
    A tak sie zacznie nowy cykl i nowe starania :)

Sabina, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Juz sie pogodzilam z faktem ze ciazy niet,tylko niech @ przyjdzie,bo czas ucieka :)
    A tak sie zacznie nowy cykl i nowe starania :)

Przyjdzie, przyjdzie. :-)

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj była u mnie sąsiadkokoleżanka, starsza odo mnie 11 lat ma 2 dorosłych dzieci. Wiedziała że miałam zabieg na zrosty i w ferworze rozmowy powiedziała, że w sumie to dobrze, bo nie będę się musiała martwić o przypadkową ciążę...i dawaj opowiadać jak to oni się starali pilnować i bóg ich ustrzegł od ciąży...:-\

KURWA

Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Heretyczka, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wczoraj była u mnie sąsiadkokoleżanka, starsza odo mnie 11 lat ma 2 dorosłych dzieci. Wiedziała że miałam zabieg na zrosty i w ferworze rozmowy powiedziała, że w sumie to dobrze, bo nie będę się musiała martwić o przypadkową ciążę...i dawaj opowiadać jak to oni się starali pilnować i bóg ich ustrzegł od ciąży...:-\

KURWA

Wacia bo te 11 lat róznicy wieku to inne myślenie.

macduska, Mega, Sabina, Aasiula, Mango, Zofia8, ComeToMeBaby, megan8, kkisia, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jaki mialam piekny sen :)
    Snil mi sie poranek i ze wysikalam takie piekne krechy,jak sie obudzilam to bylam taka szczesliwa,do momentu kiedy dotarlo ze musze dopiero sikac ech :(

Mega, Sabina, Magda*, Mango, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

KURWA

Wspolczuję. Skad ja to znam. Jak zajde to bede musiala wszystkim wokol wmawiac ze to wpadka, bo moje znajome tez juz raczej oczekuja M i chyba by zaniemowily gdybym sie zwierzyla, ze chcialabym jeszcze jedna ciaze...

macduska, Aasiula, Mango, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

KURWA
    No to sie mozna wkurwic to fakt :/

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula, jeszcze poczekaj z podsumowaniem, moze Ty dopiero 10 dpo jestes - jak mowi Kapta - i wysikasz druga kreche za pare dni:)

Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Wspolczuję. Skad ja to znam. Jak zajde to bede musiala wszystkim wokol wmawiac ze to wpadka, bo moje znajome tez juz raczej oczekuja M i chyba by zaniemowily gdybym sie zwierzyla, ze chcialabym jeszcze jedna ciaze...
    u mnie to samo ,ale ja im powiem ze planowalam i niech mnie w dupe cmokna :/
    Trudno najwyzej beda mialy temat przez nastepny rok do plotek.hyhyhy ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 08:52

macduska, Mega, Parka, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wydaje mi sie ,ze owu mialas pozniej niz wyznaczyl program..Moze przez to sie wsio przesunelo..
    Obstawila bym na 18dzien cyklu..Ale to taka moja dywagacja :)
    po czym wnosisz droga kolezanko ? ;D
    ja mysle ze to byl 17 dc czyli o dwa dni sie przesunelo ,czyli dzisiaj bylby 12 dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 08:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula na spokojnie :) poczekaj do jutra ,jak nie przyjdzie @ to kolejny test zrób,tym razem moze innej firmy :)
    caffe piekne lampy :)
    Zosia ,fajny artykuł :)

Aasiula, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padlam hhhyhyhyhy ;D ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/233177a71e1e.png

Mega, Sabina, Reni, Zofia8, kapturnica, anna maria, BISCA, gosia7122, kkisia, inessa, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Było słońce i sie schowało.....
    Załapałam sie tylko na kartki Waci i lampy Caffe - takie ręce to skarb....moje dwie lewe i zapał słomiany, napaliłam sie kiedys ze bede robiła sama kolczyki i branzoletki...szufladę mam tylko zajęta ;)
    Aasiula jeszcze nie wszystko stracone
    Wacia u mnie tez mało osób wie ze sie staramy, moja mam nie wie i tez ostatnio rzuciła jakimś głupim hasłem, olej to...
    Zaraz uciekam na miasto z siorka

Aasiula, macduska, kapturnica, anna maria, gosia7122, kkisia, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    padlam hhhyhyhyhy ;D ;D

To Leon od naszego Bursztynka ;)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To Leon od naszego Bursztynka ;)
    tez o tym pomyslałam hyhyhy ;D

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ,myślę twój sen dobrze ci wróży :)

Mega, Aasiula, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LEEEOOON!

witam się
    Aasiula wrote:
    padlam hhhyhyhyhy ;D ;D

Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie snil koszmar. Nawet wiem dlaczego, to przez clo - skutek uboczny. Zawsze tak mam

dorbie lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie porzadek w zdjeciach i znalazłam to heheheh ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:41

macduska, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 7813 7814 7815 7816 7817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ