35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni- super wieści. I dla Piesa i dla Ciebie.
Aśka- to co? czekamy?
Aaaaa..... wczoraj poszłam na seans filmowy z m, no nie? Wiecie co mi puścił? 50 twarzy Greya...malgos741, Reni, paszczakin, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, inessa, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
taaaaak
w sobotę moja siostra zadzwoniła do swojego dentystyi jutro mam na nfz wizytę u chirurga i ten wyznaczy mi termin usunięcia zęba. Podobno czeka się dwa tyg!
nie będzie trzeba na wioskę jechać
Bozia3 wrote:Renisławo - wszystko się składa - to dobry znakmamatrojki80, Bozia3, Aasiula, macduska, gosia7122, Sabina, kkisia, Mega, inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
Biorę ile dająBozia3 wrote:Reńka - a co będzie, jeśli zostaną Wam mrozaki....przerabialiście już temat? Za jakiś cas kolejna ciąża?
Bozia3, macduska, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Reni- super wieści. I dla Piesa i dla Ciebie.
Aśka- to co? czekamy?
Aaaaa..... wczoraj poszłam na seans filmowy z m, no nie? Wiecie co mi puścił? 50 twarzy Greya...
Witam, dzień dobry
Jakie wrażenia po Greyu?Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Ja po okropnej, "dzieciowej" nocy. Obie jesteśmy chore, Małgośka nam się wtarabaniła do łózka i do 4 rano dyskotekę urządzała. Za to spałyśmy prawie do 9
Gratuluję, Reni. Trzymam kciuki za betę, Morka.
Asiula, jakbyś dała radę, to odpuść, bo każdy kolejny dzień nakręcania się, to większe rozczarowanie w przypadku @. Aczkolwiek życzę Ci z całego serca, żebyś odpuściła i za tydzień sobie przypomniała, że ci już daawno minął temin @, a potem żeby wyszedł dwupakReni, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Wrzucam Kajtola na prośbę Polarmisia:
-Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:30
Reni, Aasiula, mamatrojki80, Zofia8, anna maria, gretka, macduska, Heretyczka, Krakonka, Mala79, megan8, caffe, peppapig, gosia7122, Sabina, kkisia, inessa, Mega, Dorka.1979, Iwone, SolarPolar, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
slodziak piekny Bozia.. No i wiekszy juz od koty
jak Reni bedzie miec swoje twixy i brak czasu na nastepne to ja sie pisze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:32
Reni, Bozia3, Sabina, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a Wy jak sobie radzicie z zimnym mlekiem? może cycka do piekarnika?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9eb1862467b.png
BISCA, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, kkisia, inessa, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość