35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękny facet, Bozia:)
Tez bym takiego chciała:) Chyba jednak faceci są łatwiejsi w obsłudze. Aczkolwiek jakby mi się druga laska trafiła, to miałabym większe pole do szycia sukieneczek
Jej, chciałabym już ten nowy cykl... Może po kolejnym, jak już będzie sensowny, ginka się zlituje i da mi jakiś przyspieszaczBozia3, macduska, megan8, anna maria, Sabina, kkisia, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyWitam sie w prawie poludniowy poniedzialek
Caffe - lampy cudne! - zdolna jestes
Macduska - Twoje kartki tez sa sliczne!
Asiula - wspieram - w sumie to cholera wie co mam napisac
Reni - ekstra,ze z pieskiem juz ok - no i powodzenia w sprawach lozeczkowych
Morek - jak tam beta?
Kapta - koniec juz haftow, niech se ida w diably...
U mnie wietrznie od samego rana - a ja wstalam jak nacpana i czuje sie fatalnie...Mam nadzieje, ze to chwilowe ...
Reni, kapturnica, peppapig, gosia7122, Sabina, kkisia, Mega, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry witam w dobrym humorze
Doczekałam się lepsiejszych dni,mniej rzygania nic nie boli
Trzymam kciuki dziewczyny za plusy i bety wysokie bliźniakoweReni super wieści Gretka
wszystkie Ściskamy wirtualnie
laseczki
Ps Kapta a Ty jak? u mnie poprawa o pincet procent!gretka, Reni, ComeToMeBaby, macduska, Krakonka, gosia7122, anna maria, Aasiula, kkisia, BISCA, inessa, Mega, Mango, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No Bozia, synuś przystojniacha hehehehehe
Z ojcem będą laski wyrywali, że hohopeppapig, caffe, kkisia, inessa, Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
albo pod miedzę chwasty
Bozia wie co robi, że dom na odludziu kupuje
Bozia3 wrote:ja im kurde felek powyrywam....a do lasu - chaszcze se wyrwać będą mogli pójść...Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula ja bym kupiła bardziej czuły test ciążowy są 2 rodzaje 25mlU/ml lub bardziej czuły 10mlU/ml. Ja kupuje na allegro, bo tam sa 10 razy tańsze, a zdaża mi się testować i ze 3 razy w cyklu, zobacz np. ta aukcja:
http://allegro.pl/20szt-5-test-ciazowy-testy-owulacyjne-owulacyjny-i4951172432.htmlAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Myślisz, że tak od razu są wyniki?
paszczakin, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie wiem - ja miałam po 3 godzinach. Napisałaby coś - że była, zrobiła, czeka, pokłuli ją czy coś tam... a taka cisza nie jest dobra tfu tfu tfu....
oj tam, Morus z tych co nie lubia podkrecania atmosfery i przyjdzie po prostu z gotowym 3-cyfrowym wynikiem zapowiadajacym blizniakimacduska, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, kkisia, BISCA, kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bardzo bym prosiła o polecenie dobrego suplementu ciążowego. Jem dużo warzyw i owoce ale czy to wystarcza?
Przez miesiąc nic nie brałam tylko kwas foliowy. Z góry dziękuję
Ja zawsze bałam się stosowania suplementów w ciąży. Nigdy nie wiemy czy nam jakiś witamin i mikroelementów brakuje , a nadmiar tez szkodzi. Nadmiar witamin pozyskiwanych sztucznie nie jest wydalany z organizmu tylko magazynowy. Ja takie rzeczy uzupełniam inaczej, taj jak napisałaś duża ilość warzyw i owoców, dodatkowo pestki dynii, orzechy-brazylijskie najbardziej wartościowe oraz inne też-laskowe, nerkowce, pistacje, suszona zurawina i morele. Wszystko przepyszne, staram się to jeść zamiast słodyczy.Bozia3, peppapig, gosia7122, kkisia, Aasiula, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppa - jeśli jesz dużo owoców i warzyw, zdrowo się odżywiasz - to ewentualnie jakieś witaminy dla ciężarnych - pełno tego....ja nie zażywałam nic dodatkowo - ale teorie są różne. Ja czekałam na objawy z ciała - tak mi zaleciła ginka - a nie bez sensu ładować całe zestawy chemii czy trzeba czy nie...i w ten oto sposób okazało się, że potrzebny był mi magnez i potas (skurcze) oraz żelazo (stan jak anemia) - wyszło to w swoim czasie - chyba w 5-6 miesiącu. Kupowałam pojedyncze preparaty i zażywałam to, czego potrzebował organizm....
peppapig, gosia7122, ola_35, caffe, kkisia, Aasiula, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj tam, Morus z tych co nie lubia podkrecania atmosfery i przyjdzie po prostu z gotowym 3-cyfrowym wynikiem zapowiadajacym blizniaki
wstawiając lewe testy....
gosia7122, caffe, kkisia, Mega, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość