35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdole "chyba za mocno pogrzelam"to nie mogla wczesniej sprawdzic,najlepiej niech da dziecku wrzatek.Reni wrote:a Wy jak sobie radzicie z zimnym mlekiem? może cycka do piekarnika?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9eb1862467b.pngSabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak prawie zawsze mnie tak mieli w brzuchu
Luna76 wrote:Dziewczyny, mam pytanie:
Czy któraś z Was zaraz po owulacji lub (jeśli nie ma owulacji) w połowie cyklu czuje bóle macicy tak jak przez miesiączką? Mnie się to zdarza co cykl. Pytałam gina, ale bez odp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:hahaha ale przyszłoby Ci to do głowy?
Nie.
Podgrzewać cycki? Toż to trzeba nie mieć żadnego nawet minimalnego pojęcia o fizjologii żeby wpaść na taki pomyśł.
OZM (odpieluszkowe zapalenie mózgu)jak nic.Sabina, inessa, Mega, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak urodziłam pierwszego syna to leżała wtedy też moja znajoma po cesarce. Miała wcześniaka z 35 tc, mały leżał na neonatologii w inkubatorze i ona była strasznie przygnębiona. Mówi do mnie, że mały leży pod tlenem i codziennie mu zmniejszają o 1 % stężenie tlenu, i że dzisiaj ma 22%.
To jej mówię, że to świetnie bo jeszcze dzień i już go odłączą. Ona na to zrobiła wielkie oczy i powiedziała, że ona myślała, że będą mu tak zmniejszać do zera....
Padłam ze śmiechu, dziewczynie się zrobiło od razu raźniej a ja w jej oczach do dzisiaj uchodzę za autorytet w sprawach leczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:16
ComeToMeBaby, Heretyczka, Reni, paszczakin, BISCA, peppapig, gosia7122, anna maria, Sabina, kkisia, Mega, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie mialam okazji pogratulowac Morkowi, wiec GRATULUJE i bardzo sie ciesze. Oby wszystko bylo ok !
Wacia, przesylka dotarla. Dzieki, dzieki, dzieki
Reni, super wiesci. Zajdz w nastepnym cyklu.... prosze
Bozia, fajny babel
Na raskamacduska, Reni, peppapig, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość