35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za podpowiedź
Szczupła nie jestem ale nie jem słodyczy, codziennie musli własnej roboty właśnie z żurawiną,orzechami,jabłko,banan,krwi,nie ma dnia bez warzyw,sałat i wyciskanego soku
Będę robić morfologie i czekam na sygnały ciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:32
caffe, Bozia3, Sabina, gosia7122, kkisia, Zofia8, Mega, Aasiula, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ja im kurde felek powyrywam....a do lasu - chaszcze se wyrwać będą mogli pójść...
ale wiesz, jak już wybierzesz działkę, to zwróć uwagę, żeby bezpośrednio przed oknami nie mieć drzew, bo jak będziesz za nimi wyglądała czy już wracają, to chaszcze Ci będą widoki zasłaniały, a w nocy przed dom wychodziła przeciez sama nie będziesz hehehehehegretka, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja mam jedną wielką słabość do czekolady. Działa na mnie jak narkotyk. Spróbuje dwie kostki-zjem całą. Próbują już kupować ta gorzka o zawartości kakao powyżej 70%- żeby chociaż jakaś korzyść z tego była jak zjem całą
Bozia3, Aasiula, gosia7122, kkisia, inessa, SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a to już wiem skąd ten pomysł odseparowania ich do lasu hehehehe
ale wiesz, jak już wybierzesz działkę, to zwróć uwagę, żeby bezpośrednio przed oknami nie mieć drzew, bo jak będziesz za nimi wyglądała czy już wracają, to chaszcze Ci będą widoki zasłaniały, a w nocy przed dom wychodziła przeciez sama nie będziesz hehehehehe
caffe - a Ty masz też towarzystwo niczego sobie w domu..w całym przekroju wiekowym....jak odpędzasz laski - kadzisz okna lampą z tykwy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:45
megan8, caffe, gosia7122, kkisia, Aasiula, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Lama poczekaj jeszcze 2 dni z testem albo idź na betę
ComeToMeBaby, gretka, anna maria, Sabina, caffe, peppapig, Reni, gosia7122, kkisia, BISCA, paszczakin, Zofia8, inessa, Mega, Dorka.1979, SolarPolar, Mango, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wezmę kija, stanę przed drzwiami i będę lać po gołych tyłkach...czy wyjdą z lasu, czy z knajpy....
caffe - a Ty masz też towarzystwo niczego sobie w domu..w całym przekroju wiekowym....jak odpędzasz laski - kadzisz okna lampą z tykwy?Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Zarejestrowałam Wojtka na jutro do lekarza, bo dalej chrumka i pokasłuje, a tu filmik z jego udziałem.
edit: tu był link do filmu pt. Wojtek i jego pierwsze jabłuszko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:24
ComeToMeBaby, gretka, caffe, gosia7122, Niuta, megan8, kkisia, BISCA, kapturnica, Zofia8, inessa, Iwone, Sabina, anna maria, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiema
Chcialam sie odniesc do czegos co przeczytalam i nie pamietam
A Bozia Kajtek slodziak
O juz wiem Reni zajebiste wiesci
Moze u was bedzie tak ze sie uda przed samym in vitroWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 13:46
gosia7122, Bozia3, Reni, inessa, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam się.
Aasiula czekam z Tobą na wyniki.
Caffe Twoje rękodzieła cudne.
Peppka ja też nie brałam żadnych witamin tylko żelazo jak wyniki były słabe i magnez bo skurcze miałam straszne.
Mysza mały super ma minę u mnie też taka była na początku .Marysia lubi teraz wszystko, ostatnio przetestowałam musy kubusia jak dla mnie super sprawa,są nawet z kaszką ryżową i fajnie smakują starsze dzieciaki zawsze jej wyjadają .
Pozdrawiam wszystkie i dla wszystkich miłego dnia.
Wiedziałam że czegoś nie napisałam Reni jak dobrze że wieści pomyślne ,teraz musi wszystko się udać ,trzymam wszystko co się da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 13:53
Bozia3, caffe, Reni, kapturnica, inessa, kkisia, Aasiula, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, mysza, chyba mu jakies super kwasne podalas
zdziwiony troche
Słodkie jabłuszko ze słoiczka, ale to zupełnie nowy smak dla niego. Tak samo reagował jak mu pierwszy raz rumianek z butelki dawałam. Był zdziwiony, że zamiast mleka leci coś innego.
caffe, gosia7122, gretka, kkisia, Aasiula, inessa, peppapig, anna maria, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość