35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:hej dziewczyny:)
a ja mam jakąś gastrofazę chyba :)wczoraj curry a dziś musi być kapusta kiszona duszona z ziemniakami-to raczejnormalnie nie jest mój smak,ale dziś to normalnie muszę.tO DO POTEM,teraz zasuwam po kapuste do sklepuMagda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Moremi
piękne wieści
aż mi się gęba haha
Sabina, macduska, Natka_79, anna maria, Dorka.1979, gosia7122, paszczakin, Zofia8, peppapig, Magda*, kkisia, Mega, BISCA, caffe, Parka, ComeToMeBaby, Bozia3, dorbie, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ja się poryczalam. Byłam nastawiona na gorsze wieści. Jakos nie mogę w to uwierzyć.
Strasznie sie ciesze Ty wypchaj sieSabina, moremi, paszczakin, kkisia, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Morcia to co??Lekki oddech??? Bedziesz jeszcze bete robic???
Powiedziałam też, że w takim razie nie będę się zachowywać jak poprzednio, to może i ciąża będzie innanadal chodzę na basen i jedynie dentystę odwołałam, bo nie chcę tłumaczyć, że jestem w 5 tygodniu ciąży. Poza tym on przyjaźni się z moja koleżanką z pracy. Na razie oprócz męża i Was nikt nie wie. Absolutnie nikt. Jak dobrze pójdzie, to powiemy pod koniec kwietnia. Może.
Sabina, kapturnica, gosia7122, macduska, gretka, peppapig, inessa, Zofia8, Heretyczka, Magda*, kkisia, Mega, BISCA, caffe, malgos741, Parka, ComeToMeBaby, dorbie, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:I weź powiedz jak Cię dogonić, jak nam owulka wypadnie w czwartek. Nie mamy szans
podejrzewam, że u mnie jednak była trochę później niż 14.
kapturnica, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia moze sie przesunie cykl ??
Wiadomo, nie złożymy broni. Mamy żel od Niuty
Pytaniie czy ginka już nam pozwoli, bo ja si szykuje a tu może być dupaNiuta, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie. Teraz czekam na wizytę. Pierwsza dopiero za dwa tygodnie. Jeszcze nie umówiłam, ale tak mi przekazała pielęgniarka. Powiedziała, że mamy się cieszyć, bo wszystko jest dobrze.
Powiedziałam też, że w takim razie nie będę się zachowywać jak poprzednio, to może i ciąża będzie innanadal chodzę na basen i jedynie dentystę odwołałam, bo nie chcę tłumaczyć, że jestem w 5 tygodniu ciąży. Poza tym on przyjaźni się z moja koleżanką z pracy. Na razie oprócz męża i Was nikt nie wie. Absolutnie nikt. Jak dobrze pójdzie, to powiemy pod koniec kwietnia. Może.
A ja sie juz nie moge doczekać na hau haukamoremi, macduska, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość