35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę Magda że pierwsze zachcianki masz,ja w pierwszych tygodniach też kapuchą się zajadałam.Magda* wrote:hej dziewczyny:)
a ja mam jakąś gastrofazę chyba :)wczoraj curry a dziś musi być kapusta kiszona duszona z ziemniakami-to raczejnormalnie nie jest mój smak,ale dziś to normalnie muszę.tO DO POTEM,teraz zasuwam po kapuste do sklepu
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się poryczalam. Byłam nastawiona na gorsze wieści. Jakos nie mogę w to uwierzyć.Sabina wrote:Moremi
piękne wieści
aż mi się gęba haha 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Natka_79, anna maria, Dorka.1979, gosia7122, paszczakin, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, BISCA, caffe, Parka, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Haa hormonki juz dzialaja..przy becie tysiac zobaczysz juz na usg pecherzyk ciazowymoremi wrote:Ja się poryczalam. Byłam nastawiona na gorsze wieści. Jakos nie mogę w to uwierzyć.

Strasznie sie ciesze Ty wypchaj sie
nick nieaktualny, moremi, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie. Teraz czekam na wizytę. Pierwsza dopiero za dwa tygodnie. Jeszcze nie umówiłam, ale tak mi przekazała pielęgniarka. Powiedziała, że mamy się cieszyć, bo wszystko jest dobrze.kapturnica wrote:Morcia to co??Lekki oddech??? Bedziesz jeszcze bete robic???
Powiedziałam też, że w takim razie nie będę się zachowywać jak poprzednio, to może i ciąża będzie inna
nadal chodzę na basen i jedynie dentystę odwołałam, bo nie chcę tłumaczyć, że jestem w 5 tygodniu ciąży. Poza tym on przyjaźni się z moja koleżanką z pracy. Na razie oprócz męża i Was nikt nie wie. Absolutnie nikt. Jak dobrze pójdzie, to powiemy pod koniec kwietnia. Może.
nick nieaktualny, kapturnica, gosia7122, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, BISCA, caffe, malgos741, Parka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przesunie się. Tak jak u mnieSabina wrote:I weź powiedz jak Cię dogonić, jak nam owulka wypadnie w czwartek. Nie mamy szans

podejrzewam, że u mnie jednak była trochę później niż 14.
kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMam owulke około 12 dnia, a to wypadnie w czwartekkapturnica wrote:Sabbcia moze sie przesunie cykl ??
Wiadomo, nie złożymy broni. Mamy żel od Niuty
Pytaniie czy ginka już nam pozwoli, bo ja si szykuje a tu może być dupa
Niuta, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobrze bedzie.Zobaczysz . Teraz ciesz sie ,że jesteś w ciąży ,Nie forsuj sie i duzo odpoczywajmoremi wrote:Nie. Teraz czekam na wizytę. Pierwsza dopiero za dwa tygodnie. Jeszcze nie umówiłam, ale tak mi przekazała pielęgniarka. Powiedziała, że mamy się cieszyć, bo wszystko jest dobrze.
Powiedziałam też, że w takim razie nie będę się zachowywać jak poprzednio, to może i ciąża będzie inna
nadal chodzę na basen i jedynie dentystę odwołałam, bo nie chcę tłumaczyć, że jestem w 5 tygodniu ciąży. Poza tym on przyjaźni się z moja koleżanką z pracy. Na razie oprócz męża i Was nikt nie wie. Absolutnie nikt. Jak dobrze pójdzie, to powiemy pod koniec kwietnia. Może.
A ja sie juz nie moge doczekać na hau hauka
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość