X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula <3 naprawdę miałam nadzieję <3

Aasiula lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No ja niestety nie dołącze do grona zielonych kropek :(
    Tez sie poryczalam tylko z innego powodu
    Muszę trochę odetchnąć nabrać sił do walki dalej bo jak na razie to bym sie zamknęła w szafie ;,(
    Moja beta to chuj nie beta
    Mam dość :(

No to sie odezwalas:-( Teraz oby @ szybko przyszla. A tak szczerze, to mysle, ze przydaloby Ci sie wyciszenie i tak jak napisalas oddech. Wole walki to Ty masz i to wielka, tylko bardzo sie nakrecasz i moze to Cie troszke spala.

moremi, BISCA, Aasiula, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula <3 szkoda no... Ale myśle ze ta wiosna bedzie twoja!

hGXkp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No ja niestety nie dołącze do grona zielonych kropek :(
    Tez sie poryczalam tylko z innego powodu
    Muszę trochę odetchnąć nabrać sił do walki dalej bo jak na razie to bym sie zamknęła w szafie ;,(
    Moja beta to chuj nie beta
    Mam dość :(
    Asiula predzej czy pozniej dolaczysz,napewno.

Magda*, moremi, Aasiula, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula jak nie ten wykres to inny, wiosna sie nawet jeszcze nie zaczęła ;)

Magda*, moremi, BISCA, Aasiula, Mega, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula <3
    A co to znaczy że nie beta? Znaczy ile?

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zamykaj się, Asiula. Rozczarowanie jest bolesne, trzeba odetchnąć, ale z kolejnym cyklem nowa nadzieja.
    Lepiej pobądź tu, gdzie każda Cię zrozumie. I twój gorszy nastrój.
    Jak dla mnie możesz nawet pobiadolić :)
    Jeszcze mamy czas, mamy szanse, poudaje się nam :)

Magda*, BISCA, caffe, Mango, Bozia3, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiul bedzie dobrze!!!! Musi. Tulle Cie mocno.

kapturnica, Mega, Bozia3, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek szkoda..Co by nie napisac to domyślam sie ,że humor masz chujowy.Ale padłeś? To powstan.Zrób plan co i jak działania.Może ten monitoring owulacji bedzie dobrym pomysłem

Nie wiem czy widziałyscie ale była mowa w tv o dziewczynie co matka w wieku 16lat oddala ja na zarobek sutenerowi.Dzis miala byc rozprawa bo ta corka nie wytrzymala jak znalazla ogloszenie mlodszej siostry.Rozprawa zostala przerwana bo...
    Bo 55letnia matka piokrzywdzonej jest kurwa w 9tej ciąży 8my miesiac!!Rozumiecie naturalna ciąża w wieku pisiont pinć lat ??? o.O

Heretyczka, moremi, BISCA, Mega, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta kiedy masz kolejne USG?

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Asiek szkoda..Co by nie napisac to domyślam sie ,że humor masz chujowy.Ale padłeś? To powstan.Zrób plan co i jak działania.Może ten monitoring owulacji bedzie dobrym pomysłem

Nie wiem czy widziałyscie ale była mowa w tv o dziewczynie co matka w wieku 16lat oddala ja na zarobek sutenerowi.Dzis miala byc rozprawa bo ta corka nie wytrzymala jak znalazla ogloszenie mlodszej siostry.Rozprawa zostala przerwana bo...
    Bo 55letnia matka piokrzywdzonej jest kurwa w 9tej ciąży 8my miesiac!!Rozumiecie naturalna ciąża w wieku pisiont pinć lat ??? o.O
    O zesz kurwa co za kurwa , chuj nie matka i w nagrode w ciąży!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica,gadasz,historia straszna...ale jak ta babka 55lat moze,to czemu my nie?
    a coś nie sądzę by ta kobita prowadziła zdrowy styl życia

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni tak mnie te dzieciak rozkojarzyły,że zapomniałam ucieszyć się wraz z Tobą zdrowiem Piesława.!!!!

Reni, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapta kiedy masz kolejne USG?
    kolejne tym razem prenatalne 9tego u gina na nfz a 12tego u gina prywatnego..Robie tylko usg genetyczne..Zaczal mi juz prenatalne robic ostatnio w sobote ale z racji ,ze mlode ułozylo sie glowa w dol i zaledwie 5cm to dal rade tylko spr przeplywy w zastawce trojdzielnej i te akurat sa w porzadku.Jestem dobrej mysli i mam nadzieje ,ze wszystko jest git 8)

macduska, Sabina, kkisia, Magda*, Aasiula, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula jutro znowu jest dzień, słońce wstanie i życie potoczy się dalej.
    Tak jak Kapta napisała, zacznij może robić jakiś przegląd podwozia. Jakby co to im szybciej coś się wykryje tym lepiej.

Tulam.

kapturnica, SolarPolar, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ,przykro mi...ale moze warto zrelaksować się ,zapomnieć o tym że się chce to wtedy przyjdzie.W sumie to ja tak miałam,jak poszlismy wreszcie do lekarza z tym problemem,to tak jakby odpuściłam,tzn powiedziałam sobie;teraz jestem w dobrych rękach i predzej czy później to się stanie.Jak nie naturalnie to invitro.

Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Od jakiegos czasu na tydzien przed mam bole miesiaczkowe- a faze owulacyjna mam zazwyczaj 10-dniowa wiec dosc szybko zaczynaja sie. Bede u gina zapytam. Teorii duzo.

Dziękuję SolarPolar. Ja też mam bóle ok. tyg. przed miesiączką. Ale dlaczego mam je 2 tyg. przed? To mnie niepokoi.

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak szukałam odpowiedniego forum cyklowo-ciązowo-dzieciowego, to na którymś przeczytałam wątek sprzed kilku lat, parę tysięcy postów, o dziewczynie, młodej, wtedy miała 25 lat, 5 dzieci i szóste w drodze. Każde nieplanowane, "zabezpieczali" się naturalnymi metodami. Oboje bezrobotni, biedni, jak myszy kościelne. Z dzieci się cieszyli, jasne, opiekowali się nimi dobrze (z tego, co czytałam), ale czytałam tamten wątek przez trójkę ostatnich dzieciaków - starali się żeby NIE zajśc w ciążę.
    Wiem, młodzi, ale i tak, jaka płodność :)
    Aczkolwiek ta 55latka to chyba ewenement.

Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, tulam..

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Dziękuję SolarPolar. Ja też mam bóle ok. tyg. przed miesiączką. Ale dlaczego mam je 2 tyg. przed? To mnie niepokoi.

Ja mam od połowy cyklu, ale myślę, że to cysty. Mam tak od paru cykli, może w kazdym miałam cystę... Wiem o dwóch, bo od dwóch mam monitoring. I teraz to samo, od 3 dni mnie pobolewa.

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 7822 7823 7824 7825 7826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ