35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ładna zielona fala idziekapturnica wrote:a Kurcze sie nam ciążowo znów robi na wątku

podoba mi się to
kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kurde czemu ma wam dalej zakazywac???Juz minelo duzo czasu a chyba najwazniejsze jest nastawienie..Mysle ,ze Ty juz jestes na to gotowaSabina wrote:Mam owulke około 12 dnia, a to wypadnie w czwartek
Wiadomo, nie złożymy broni. Mamy żel od Niuty
Pytaniie czy ginka już nam pozwoli, bo ja si szykuje a tu może być dupa
No i wyniki sa dobre .Gon Morke !!
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
jakaś dziwna ta Twoja ginka. wszystkie badania macie ok, to dlaczego miałaby nie pozwolić? no nie kumam.Sabina wrote:Mam owulke około 12 dnia, a to wypadnie w czwartek
Wiadomo, nie złożymy broni. Mamy żel od Niuty
Pytaniie czy ginka już nam pozwoli, bo ja si szykuje a tu może być dupa
kapturnica, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ha mi równiez Marzy mi sie że całe nasze towarzystwo będzie zielone Takie wieści napawaja optymizmem .Super!!!moremi wrote:ładna zielona fala idzie
podoba mi się to 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
moremi wrote:beta 204,6, progesteron 25,56
Według kalkulatora:
HCG podwaja się co 1 dni 0 godzin (24 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 193 mlU/ml (293.9%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
jeeee, blizniaki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, BISCA, caffe, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nie. Teraz czekam na wizytę. Pierwsza dopiero za dwa tygodnie. Jeszcze nie umówiłam, ale tak mi przekazała pielęgniarka. Powiedziała, że mamy się cieszyć, bo wszystko jest dobrze.
Powiedziałam też, że w takim razie nie będę się zachowywać jak poprzednio, to może i ciąża będzie inna
nadal chodzę na basen i jedynie dentystę odwołałam, bo nie chcę tłumaczyć, że jestem w 5 tygodniu ciąży. Poza tym on przyjaźni się z moja koleżanką z pracy. Na razie oprócz męża i Was nikt nie wie. Absolutnie nikt. Jak dobrze pójdzie, to powiemy pod koniec kwietnia. Może.
Morus- tym razem ode mnie dla Ciebie, bo Twoje miski rozbawialy mnie na pulpicie lapka przez tygodnie:
moremi, Mega, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina, mi tez sie zdaje ze juz by można. Jak rozmawiałam z moim ordynatorem to powiedzial ze po zabiegu to 2 miesiące na odpoczynek, nie cykle.
Ach, chciałabym sie załapać na zielona fale, ale kto wie co to bedzie, co mi gin powie, czy w końcu da coś stymulującego owu. Inofem plus choroba niezle mi namieszał. Płodne mialam przez 8 dni, dzis juz tak niewyraźnie ale za to przypadkiem odkryłam szczyt lh, co mnie totalnie zdziwiło
takze mamy robotę wieczorem choc w jajnikach totalna cisza...
Ciekawe co bedzie u Asiuli
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy już gotowikapturnica wrote:Kurde czemu ma wam dalej zakazywac???Juz minelo duzo czasu a chyba najwazniejsze jest nastawienie..Mysle ,ze Ty juz jestes na to gotowa
No i wyniki sa dobre .Gon Morke !!
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny