35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:a Kurcze sie nam ciążowo znów robi na wątku
podoba mi się to
kapturnica, anna maria, macduska, gretka, Sabina, peppapig, paszczakin, Magda*, kkisia, Mega, dorbie, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Mam owulke około 12 dnia, a to wypadnie w czwartek
Wiadomo, nie złożymy broni. Mamy żel od Niuty
Pytaniie czy ginka już nam pozwoli, bo ja si szykuje a tu może być dupaNo i wyniki sa dobre .Gon Morke !!
moremi, Sabina, Magda*, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mam owulke około 12 dnia, a to wypadnie w czwartek
Wiadomo, nie złożymy broni. Mamy żel od Niuty
Pytaniie czy ginka już nam pozwoli, bo ja si szykuje a tu może być dupakapturnica, Sabina, gosia7122, macduska, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:beta 204,6, progesteron 25,56
Według kalkulatora:
HCG podwaja się co 1 dni 0 godzin (24 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 193 mlU/ml (293.9%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
jeeee, blizniakiSabina, macduska, peppapig, kkisia, moremi, Mega, BISCA, caffe, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nie. Teraz czekam na wizytę. Pierwsza dopiero za dwa tygodnie. Jeszcze nie umówiłam, ale tak mi przekazała pielęgniarka. Powiedziała, że mamy się cieszyć, bo wszystko jest dobrze.
Powiedziałam też, że w takim razie nie będę się zachowywać jak poprzednio, to może i ciąża będzie innanadal chodzę na basen i jedynie dentystę odwołałam, bo nie chcę tłumaczyć, że jestem w 5 tygodniu ciąży. Poza tym on przyjaźni się z moja koleżanką z pracy. Na razie oprócz męża i Was nikt nie wie. Absolutnie nikt. Jak dobrze pójdzie, to powiemy pod koniec kwietnia. Może.
Morus- tym razem ode mnie dla Ciebie, bo Twoje miski rozbawialy mnie na pulpicie lapka przez tygodnie:
moremi, Mega, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina, mi tez sie zdaje ze juz by można. Jak rozmawiałam z moim ordynatorem to powiedzial ze po zabiegu to 2 miesiące na odpoczynek, nie cykle.
Ach, chciałabym sie załapać na zielona fale, ale kto wie co to bedzie, co mi gin powie, czy w końcu da coś stymulującego owu. Inofem plus choroba niezle mi namieszał. Płodne mialam przez 8 dni, dzis juz tak niewyraźnie ale za to przypadkiem odkryłam szczyt lh, co mnie totalnie zdziwiłotakze mamy robotę wieczorem choc w jajnikach totalna cisza...
Ciekawe co bedzie u AsiuliSabina, peppapig, kapturnica, Magda*, kkisia, moremi, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde czemu ma wam dalej zakazywac???Juz minelo duzo czasu a chyba najwazniejsze jest nastawienie..Mysle ,ze Ty juz jestes na to gotowa
No i wyniki sa dobre .Gon Morke !!
kapturnica, Magda*, kkisia, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny