35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wstawiam moją córcię na chwilę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:00
Reni, kapturnica, caffe, Zofia8, gretka, mamatrojki80, Elfik, Niuta, Heretyczka, inessa, kkisia, mysza1975, Aasiula, Mega, agp, macduska, peppapig, Dorka.1979, Sabina, Iwone, SolarPolar, anna maria, Margolcia88, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
Asiulek to czekamy i na Twoja bete.
Widze ,ze Morek sie nie odzywa ,może bete bedzie miała popołudniu lub wieczorkiem dopiero i dlatego .
Peppka u mnie moj endo polecił mi od poczatku zebym brała vitaminer prenatal ze wzgl na jod A od drugiego trymetru polecil witaminer prenatal + dha wiec juz zamowilam w necie Koszt miesieczny to okolo18 zeta na miesiac .
Renek zajebistoza ,że wracasz do gry .Może po takim poście szybko zaskoczy.
Mysza Wojtek bajera wcina jabłuszko.Słodziak z niegoReni, kkisia, Aasiula, Mega, peppapig, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Żeby grzmieć????
Nie.
Podgrzewać cycki? Toż to trzeba nie mieć żadnego nawet minimalnego pojęcia o fizjologii żeby wpaść na taki pomyśł.
OZM (odpieluszkowe zapalenie mózgu)jak nic.tam już go nie ma
Reni super informacja, wracasz to boju, kwiecień jest twójciesze sie ze pieslaw ok
Bozia mały śliczny
A ja dzisiaj z siorka zrobiłyśmy rajd po lumpkach, fajne bluzeczki kupiłam dla siebie - wiec humor mi sie poprawił, oglądałam śliczne małe bodziaki, wiec wiem gdzie uderzyć na zakupy jakby cono i na koniec zostałam zaproszona na rozmowę w sprawie pracy
wiec mimo ze godzina jeszcze wczesna, mogę stwierdzić, ze dzien był udany
kkisia, Bozia3, gosia7122, Aasiula, gretka, Reni, inessa, macduska, Sabina, BISCA, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mysza - musi pyszności dostał...
ja juz nie mogę się doczekac na pierwszą cytrynę u mojego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 16:01
megan8, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
beta 204,6, progesteron 25,56
Według kalkulatora:
HCG podwaja się co 1 dni 0 godzin (24 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 193 mlU/ml (293.9%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.gosia7122, Magda*, kapturnica, Aasiula, Sabina, Iwone, Niuta, mamatrojki80, Reni, SolarPolar, gretka, anna maria, Dorka.1979, Krakonka, paszczakin, inessa, Zofia8, peppapig, Heretyczka, kkisia, Mega, BISCA, caffe, malgos741, Parka, macduska, ComeToMeBaby, ania.g, Bozia3, dorbie, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:beta 204,6, progesteron 25,56
Według kalkulatora:
HCG podwaja się co 1 dni 0 godzin (24 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 193 mlU/ml (293.9%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.Aasiula, moremi, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny:)
a ja mam jakąś gastrofazę chyba :)wczoraj curry a dziś musi być kapusta kiszona duszona z ziemniakami-to raczejnormalnie nie jest mój smak,ale dziś to normalnie muszę.tO DO POTEM,teraz zasuwam po kapuste do sklepugosia7122, moremi, paszczakin, inessa, peppapig, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dziewczyny, mam pytanie:
Czy któraś z Was zaraz po owulacji lub (jeśli nie ma owulacji) w połowie cyklu czuje bóle macicy tak jak przez miesiączką? Mnie się to zdarza co cykl. Pytałam gina, ale bez odp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 17:11
-
nick nieaktualny