35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wacia jak samopoczucie ?
Wczoraj było gorzej. Brzuch bolał a ja się bałam, że gin mnie nazwie histeryczką co mu zawraca niepotrzebnie tyłek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:19
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Witam się kawką, spadł u mnie śnieg a już czułam wiosnę.
Mega zaciśniętę i to podwójnieAasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:A dziękuję, nienajgorsze póki co.
Wczoraj było gorzej. Brzuch bolał a ja się bałam, że gin mnie nazwie histeryczką co mu zawraca niepotrzebnie tyłek...macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam się kawką, spadł u mnie śnieg a już czułam wiosnę.
Małgoś wczoraj w drodze do lekarza wjechaliśmy dosłownie w chmurę, taki tabun pełen śniegu i wiatru. Okropne to było- wycie wiatru, zero widoczności i spadająca gwałtownie temperatura. Jak w jakimś horrorze....brrrrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:24
malgos741, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Mega, trzymam kciuki za zdobycie świata
Dusia, za Ciebie trzymam kciuki, kciugi i jeszcze kegla. Dorzucam też mentalnego orzecha między posladkami. Będzie dobrzeAasiula, macduska, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kometa - doczytałam wczoraj, że wysyłasz chłopa na kolejne badania. Zalecił tak lekarz? Bo to trochę za szybko. Suplementacja powinna trwać około 3 miesiące - dopiero po tym czasie mogą być widoczne zmiany - no chyba, że bardzo chcecie kontrolować to częściej - to nawet ciekawe, jakie wyniki będą....
mamatrojki80, anna maria, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Skąd ja tyle kciuków wezmę?
Zapomniałam, że dzisiaj jeszcze Dorbie walczy. Trzymam kciuki
Matka, a Ty pozbywasz się migdalków? To też kciukiAasiula, malgos741, mamatrojki80, peppapig, dorbie, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Skąd ja tyle kciuków wezmę?
Matka, a Ty pozbywasz się migdalków? To też kciuki
Moremi przyłączam się do wszystkich kciuków itp. ehh i jak tu pracować?moremi, Aasiula, peppapig, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ale Ty z nia po polsku?
Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Skąd ja tyle kciuków wezmę?
Matka, a Ty pozbywasz się migdalków? To też kciuki
Si, w piątek, jakiś spokój mnie ogarnąło 12 się mam w klinice meldować, a rano jeszcze muszę szwy z dziąsła zdjąć.
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny i ja sie melduje u nas mały szpital ezu ma grype ja angine
tylko młody sie dzielnie jeszcze trzyma miałam problem z kompem a ztel nie chce mi sie pisac bo za małe litrki:)
Aasiula, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
morka - nie wiem, jak to wygląda u innych na monitorze, ale u mnie od kiedy wstawiłaś suwa, to pod spodem z cytatu widać tylko pierwszą linijkę - "-Jack - jestem w ciąży"
Dobrze to wygląda...moremi, mamatrojki80, Reni, macduska, caffe, kkisia, Arwena, kapturnica, gosia7122, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
niewie y uda mi sie was nadrobic ale chociaz sie postaram tego o juz widze to wielkie gratulacje Moremi masz groszka w brzuszku
iwcia77 lubi tę wiadomość