X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja się pytam GDZIE jest Marta ???

Nikt nie ma z nią kontaktu????
    Kilka dni temu pisalam z nia a wlasciwie of powiedziala no na wiadomosc
    Ale nic nie mowila niepokojcego ale Kurde Ja nie pytalam

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    4 dorsze i ze 30 śledzi....
    ma chopla na punkcie smażonych śledzi.
    dorsza to szybko zrobi ale te sledzie masakra pieprzenia od cholery ale jak lubi ;)

macduska, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Wacia oby leki pomogly,trzymaj sie

Mam nadzieję, że pomogą bo gin mówił, że jak się przyplacze zapalenie przydatków to mam przewalone.

gosia7122 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    dorsza to szybko zrobi ale te sledzie masakra pieprzenia od cholery ale jak lubi ;)

No właśnie- chciał to ma. :-)

Już mu usmażyłam z 5- zadowolony... :-)

Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Asiula czytałam, że już Ci lepiej.
    Powodzenia w planie badawczym. :-)
    Ano troszke lepiej już nie becze ;)
    Jutro pewnie bedzie jeszcze lepiej
    ;D

macduska, malgos741, Mega, moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mam nadzieję, że pomogą bo gin mówił, że jak się przyplacze zapalenie przydatków to mam przewalone.
    O kurde uwazaj na siebie Wacia .

macduska, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam
    Dobranoc :) :) :)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłych snów :)
    Wacia dobrze że [poszłaś do lekarza oby było dobrze <3
    Asiula widzę walka zaczęta i kciuki zaciśnięte. ;)

macduska, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a wszystko hehehehe

jak stosujesz, jak wyglądają rzęsy - czyt. kiedy pierwsze efekty, czy jakieś skutki uboczne, jak jest z tym wypadaniem nadmiernym rzęs, itd.

Napisałas, ze Tobie nie wypadły i dlatego zamówiłam. Będzie na Ciebie ;) ale wczesniej poproszę dane kto Ty i gdzie Ciebie szukać? hehehehe

Ok. Ale jak zobaczysz efekty i będzie wszystko super to stawiasz kawę i lody (czyt. wiadro lodów;-)
    Stosowałam odżywkę na noc - jednym pociągnięciem "malowałam" kreskę na górnej (i jeśli chcesz na dolnej też) powiece - zaraz tam gdzie zaczynają się rzęsy. Efekt zauważyłam już po 2 - 2,5 tyg. Nie zrażaj się tym, że powieki mogą cię swędzieć, bo to normalny efekt. Każda z moich koleżanek uskarżała się na to na początku. Moja mama także. Ja mam swoje czarne i dość gęste rzęsy, ale nie jakieś super. Natomiast po tej odżywce były mega po wytuszowaniu. W końcu nie tuszowałam ich tak mocno, bo wydawało mi się, że wyglądam groteskowo. Niemniej jednak moje rzęsy wzbudzały zachwyt wszystkich - także mężczyzn :-) Nie znam żadnej dziewczyny, która nie zachwalałaby tego produktu. Obecnie zrobiłam sobie przerwę w używaniu (wcześniej używałam przed Sylwestrem). Moje rzęsy powróciły do stanu wyjściowego, ale są w komplecie i nie wypadały garściami;-) Zacznę znowu używać gdzieś w maju lub czerwcu - żeby były na wakacje, bo nie będzie mi się chciało malować na wczasach.
    Mam nadzieję, że mój wywód zadowolił Cię i znalazłaś odp. na wszystkie nurtujące Cię pytania ;-) A jeśli nie to pytaj...

moremi, megan8, BISCA, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Urodzil sie w Polsce i mieszkamy w Polsce ale jak Maly mial rok wyjechalismy i wrocilismy 1,5 roku temu gdy juz mial 8. Poszedl do 2 klasy a w szkole brytyjskiej bylby w 4 - bardzo to przezyl i nie lubi polskiej szkoly.

Solar, jeśli Twój synuś nie mówi po polsku dostatecznie dobrze, to należą mu się w szkole 2 lekcje indywidualnej nauki j.polskiego. Może ma kłopoty komunikacyjne i dlatego nie lubi szkoły...

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Solar, jeśli Twój synuś nie mówi po polsku dostatecznie dobrze, to należą mu się w szkole 2 lekcje indywidualnej nauki j.polskiego. Może ma kłopoty komunikacyjne i dlatego nie lubi szkoły...
    Mowil i mowi po polsku, choc wielu slow mu brakowalo i jeszcze brakuje bo nie wychowywal sie wsrod rowiesnikow - nie czytal i nie pisal po polsku ale nadrobil. Ma bardzo dobre oceny ale jak mozna lubic szkole polska bedac wczesniej np w szkole zachodniej. Dyskusja na ten temat byla rownie goraca jak o karmieniu publicznymy cycem. Nic nie zrobisz ja nie lubi- ja mu sie nie dziwie. Zapytalam go czy chce wyjechac za granice ale nie chce . No to musi sie meczyc.

Mega, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana. Budze sie w nocy bo nie chce mi sie spac a rano zaczynaja sie klopoty ze wstaniem . Schodzac na dol do kuchni by zrobic sobie kawe natknelam sie na kupe i kałuzę pozostawiona przez suke D. Ani juz ona sie nie nauczy trzymac ani kurwa moj maz ze nalezy jej klapke na ogrod zostawiac otwarta. Tak raz na tydzien mam niespodzianke. Gowniany poranek a tu jeszcze tyle zajec przedemna: prysznic, mycie glowy - smarowanie mazidlami, makijaz : serum, krem, podklad, korektor, brazer, rozswietlacz, lekki cien, maskara. I jeszcze dziecko wyszykowac do szkoly . Chce mi sie spac.

Sabina, BISCA, caffe, kapturnica, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, macduska, Reni, malgos741, Bozia3, Magda*, Zofia8, peppapig, Luna76, anna maria, dorbie, paszczakin, Parka, gosia7122, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Chetnie wrocilabym do mojego cieplego lozka i chlopa. Moglabym spac do 11h ...
    Nic mi sie nie chce i mam humor do dupy ( ja, wieczna optymistka). Oby ten stan przestal trwac

Wacia, kurka, trzymaj sie. Oby wszystko bylo ok. Mam nadzieje, ze los Ci wynagrodzi w postaci szybkiej i zdrowej ciazy ;-)

Udanego dnia wszystkim

kkisia, Aasiula, Mega, mamatrojki80, moremi, macduska, peppapig, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry paniom. Soalr to miałas gówniany prezent na dzien dobry ;) Macduska kurde nie wesoło monitoruj sie bo cholera zapalenie przydatków to powazna sprawa.Tule <3
    Miłego dzionka baby :)

kkisia, Aasiula, Mega, mamatrojki80, moremi, macduska, dorbie, peppapig, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Milego dnia laski
    Wacia uwazaj na siebie

Aasiula, Mega, mamatrojki80, macduska, dorbie, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia babeczki, ja zaraz ruszam na podbój swiata ;) tzn do gina :) a potem na rozmowę. Kciuki poproszę ;)

Aasiula, mamatrojki80, moremi, macduska, malgos741, caffe, Bozia3, kkisia, Sabina, Arwena, ComeToMeBaby, paszczakin, Parka, gosia7122, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ,a ja nie ide na badania ,siedzie z mlodym z goraczka :(
    Musze przelozyc na jutro kurde no.
    Milego dnia :)

ale jutro dopiero 3 dc wiec jest dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 07:54

macduska, malgos741, kkisia, Zofia8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega trzymam kciuki i kegle :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Miłego dnia babeczki, ja zaraz ruszam na podbój swiata ;) tzn do gina :) a potem na rozmowę. Kciuki poproszę ;)

Zaciśnięte. :-)

Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w pochmurną i zimną środę.

Aasiula, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 7848 7849 7850 7851 7852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ