35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miłych snów
Wacia dobrze że [poszłaś do lekarza oby było dobrze
Asiula widzę walka zaczęta i kciuki zaciśnięte.macduska, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:a wszystko hehehehe
jak stosujesz, jak wyglądają rzęsy - czyt. kiedy pierwsze efekty, czy jakieś skutki uboczne, jak jest z tym wypadaniem nadmiernym rzęs, itd.
Napisałas, ze Tobie nie wypadły i dlatego zamówiłam. Będzie na Ciebieale wczesniej poproszę dane kto Ty i gdzie Ciebie szukać? hehehehe
Ok. Ale jak zobaczysz efekty i będzie wszystko super to stawiasz kawę i lody (czyt. wiadro lodów;-)
Stosowałam odżywkę na noc - jednym pociągnięciem "malowałam" kreskę na górnej (i jeśli chcesz na dolnej też) powiece - zaraz tam gdzie zaczynają się rzęsy. Efekt zauważyłam już po 2 - 2,5 tyg. Nie zrażaj się tym, że powieki mogą cię swędzieć, bo to normalny efekt. Każda z moich koleżanek uskarżała się na to na początku. Moja mama także. Ja mam swoje czarne i dość gęste rzęsy, ale nie jakieś super. Natomiast po tej odżywce były mega po wytuszowaniu. W końcu nie tuszowałam ich tak mocno, bo wydawało mi się, że wyglądam groteskowo. Niemniej jednak moje rzęsy wzbudzały zachwyt wszystkich - także mężczyznNie znam żadnej dziewczyny, która nie zachwalałaby tego produktu. Obecnie zrobiłam sobie przerwę w używaniu (wcześniej używałam przed Sylwestrem). Moje rzęsy powróciły do stanu wyjściowego, ale są w komplecie i nie wypadały garściami;-) Zacznę znowu używać gdzieś w maju lub czerwcu - żeby były na wakacje, bo nie będzie mi się chciało malować na wczasach.
Mam nadzieję, że mój wywód zadowolił Cię i znalazłaś odp. na wszystkie nurtujące Cię pytaniaA jeśli nie to pytaj...
moremi, megan8, BISCA, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Urodzil sie w Polsce i mieszkamy w Polsce ale jak Maly mial rok wyjechalismy i wrocilismy 1,5 roku temu gdy juz mial 8. Poszedl do 2 klasy a w szkole brytyjskiej bylby w 4 - bardzo to przezyl i nie lubi polskiej szkoly.
Solar, jeśli Twój synuś nie mówi po polsku dostatecznie dobrze, to należą mu się w szkole 2 lekcje indywidualnej nauki j.polskiego. Może ma kłopoty komunikacyjne i dlatego nie lubi szkoły... -
Luna76 wrote:Solar, jeśli Twój synuś nie mówi po polsku dostatecznie dobrze, to należą mu się w szkole 2 lekcje indywidualnej nauki j.polskiego. Może ma kłopoty komunikacyjne i dlatego nie lubi szkoły...
Mega, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana. Budze sie w nocy bo nie chce mi sie spac a rano zaczynaja sie klopoty ze wstaniem . Schodzac na dol do kuchni by zrobic sobie kawe natknelam sie na kupe i kałuzę pozostawiona przez suke D. Ani juz ona sie nie nauczy trzymac ani kurwa moj maz ze nalezy jej klapke na ogrod zostawiac otwarta. Tak raz na tydzien mam niespodzianke. Gowniany poranek a tu jeszcze tyle zajec przedemna: prysznic, mycie glowy - smarowanie mazidlami, makijaz : serum, krem, podklad, korektor, brazer, rozswietlacz, lekki cien, maskara. I jeszcze dziecko wyszykowac do szkoly . Chce mi sie spac.
Sabina, BISCA, caffe, kapturnica, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, macduska, Reni, malgos741, Bozia3, Magda*, Zofia8, peppapig, Luna76, anna maria, dorbie, paszczakin, Parka, gosia7122, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry,
Chetnie wrocilabym do mojego cieplego lozka i chlopa. Moglabym spac do 11h ...
Nic mi sie nie chce i mam humor do dupy ( ja, wieczna optymistka). Oby ten stan przestal trwac
Wacia, kurka, trzymaj sie. Oby wszystko bylo ok. Mam nadzieje, ze los Ci wynagrodzi w postaci szybkiej i zdrowej ciazy
Udanego dnia wszystkimkkisia, Aasiula, Mega, mamatrojki80, moremi, macduska, peppapig, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień bry paniom. Soalr to miałas gówniany prezent na dzien dobry
Macduska kurde nie wesoło monitoruj sie bo cholera zapalenie przydatków to powazna sprawa.Tule
Miłego dzionka babykkisia, Aasiula, Mega, mamatrojki80, moremi, macduska, dorbie, peppapig, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miłego dnia babeczki, ja zaraz ruszam na podbój swiata
tzn do gina
a potem na rozmowę. Kciuki poproszę
Aasiula, mamatrojki80, moremi, macduska, malgos741, caffe, Bozia3, kkisia, Sabina, Arwena, ComeToMeBaby, paszczakin, Parka, gosia7122, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry ,a ja nie ide na badania ,siedzie z mlodym z goraczka
Musze przelozyc na jutro kurde no.
Milego dnia
ale jutro dopiero 3 dc wiec jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 07:54
macduska, malgos741, kkisia, Zofia8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny