35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Sprawdzilam, ze jest tam jeszcze 3 ginow, w tym 2 specjalistow od leczenia nieplodnosci. Troszke sie uspokoilam. Przed rozpoczeciem stymulacji zadzwonie do niego i jeszcze sie upewnie, czy zapewnia mi odpowiedni monitoring.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zofia8 wrote:Sprawdzilam, ze jest tam jeszcze 3 ginow, w tym 2 specjalistow od leczenia nieplodnosci. Troszke sie uspokoilam. Przed rozpoczeciem stymulacji zadzwonie do niego i jeszcze sie upewnie, czy zapewnia mi odpowiedni monitoring.
Zosia ja miałam stymulacje clo bez monitoringu jakoś nic się nie wydarzyło ,nie taki diabeł straszny jak go malują nie wiem może ryzykowałam ale nie żałuje....Sabina, anna maria, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:no duzo tego
FHS
LH
ESTRADIOL
TESTOSTERON
PROLAKTYNA
FSH
TSH
FT3
FT4
AT,TPO
AMH
DHEA
to ci się uzbierało...Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:dziewczyny jak się wkleja zdjęcie z netu?,co trzeba skopiowiać?ja skopiowałam adres URL ale zdjęcie się nie pojawiło
Po lewej stronie masz na zielonym tle rozne zakladki miedzy innymi zakladke "na forum" - klikasz
Obok tych zielonych zakladek po ich prawej stronie masz zakladki pt Wybierz pliki, które chcesz dodać na serwer:
Klikasz - wybierz plik! Zapyta cie o lokalizacje zdjecia, podajesz, zatwierdzasz i wybiersz rozmiar zdjecia - najlepiej 200x 200 i klikasz "zapodaj" . Przerzuci cie na kolejna strone gdzie musisz skopiowac linki BBCode. I ten link wrzucssz na forum.Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Zoska a od kiedy bierzesz menopur? masz przed braniem monitoring?
Mam dopiero zaczac. Ostatni mialam 19 dc. (dowiedzialam sie, ze byla owulacja i pecherzyk pekl) i ze endometrium bylo ok.
Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b99ce7eb41a1.jpg
Cos dla Reni na mily poranek za to ze byla dzielna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 21:50
gosia7122, kkisia, Zofia8, Sabina, mamatrojki80, moremi, Aasiula, iwcia77, caffe, Reni, macduska, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Zosia ja miałam stymulacje clo bez monitoringu jakoś nic się nie wydarzyło ,nie taki diabeł straszny jak go malują nie wiem może ryzykowałam ale nie żałuje....
co znaczy, ze nic sie nie wydarzylo? Ze branie leku nie przynioslo efektu??? czy, ze nie stalo sie nic zlego???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 21:52
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:co znaczy, ze nic sie nie wydarzylo? Ze branie leku nie przynioslo efektu???
gosia7122, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:widzę ze gadam sama do siebie
oki ide juz sobie póżno sie robiło
Sabina, Heretyczka, megan8, Magda*, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:co znaczy, ze nic sie nie wydarzylo? Ze branie leku nie przynioslo efektu??? czy, ze nie stalo sie nic zlego???
Sabina, moremi, kkisia, malgos741, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:co znaczy, ze nic sie nie wydarzylo? Ze branie leku nie przynioslo efektu??? czy, ze nie stalo sie nic zlego???
moremi, malgos741 lubią tę wiadomość