35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak sobie pacze i pacze na te badania i sperawdzam ceny fiu fiu kurwa 300 stowki jak nic pojda jutro
do tego gin 200 hmmmm
moja odzywka do rzes wlasnie pojdzie na badania hyhyhyhanna maria, malgos741, Sabina, Sabina, kkisia, moremi, caffe, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To fajnie ,do Helenki ja i moj syn mowimy po polsku ,a tata i reszta po niemiecku:-)ja sie ciesze ze bedzie dwujezyczna:-)SolarPolar wrote:On po polsku mowil bo w domu oprocz niani mowilismy po polsku, ale do tej pory wielu slow nie rozumie choc pisanie i czytanie nadrobil ( bo nie czytal i nie pisal po polsku) . Z jezykami jest jak z fala - w zaleznosci w jakim zyje srodowisku. Teraz w jego mysleniu dominuje polski.
mamatrojki80, Magda*, SolarPolar, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:No... ja w sumie mam jeszcze synka w niebie. Ciężko to przeżyć.
Nick zmienięa da radę?
raczej nie da sięmamatrojki80, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Tak sobie pacze i pacze na te badania i sperawdzam ceny fiu fiu kurwa 300 stowki jak nic pojda jutro
do tego gin 200 hmmmm
moja odzywka do rzes wlasnie pojdzie na badania hyhyhyh
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Asiula odzywka bedzie nastepnym razem:-)Aasiula wrote:Tak sobie pacze i pacze na te badania i sperawdzam ceny fiu fiu kurwa 300 stowki jak nic pojda jutro
do tego gin 200 hmmmm
moja odzywka do rzes wlasnie pojdzie na badania hyhyhyhAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Wszystkie się na ta odzywkę tu zmówiły czy co?
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziewczyny, ja ciagle mam pewne watpliwosci co do stymulacji. Juz tlumacze o co mi chodzi. Gin, ktory mi przepisal Menopur i Ovitrelle bywa w Anglii co 2 tygodnie. Jak zapytalam, czy zgramy sie terminami, to powiedzial, ze ocena pecherzykow to zadna filozofia i kazdy gin to potrafi a w tej klinice jest jeszcze dwoch. Wolalabym by robil to jeden gin. Taka stymulacja to w koncu powazna sprawa.Zofia8
-
Magda* wrote:Solar a gdzie wy mieszkacie?i gdzie syn sie urodził?
anna maria, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Tak sobie pacze i pacze na te badania i sperawdzam ceny fiu fiu kurwa 300 stowki jak nic pojda jutro
do tego gin 200 hmmmm
moja odzywka do rzes wlasnie pojdzie na badania hyhyhyhmalgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Urodzil sie w Polsce i mieszkamy w Polsce ale jak Maly mial rok wyjechalismy i wrocilismy 1,5 roku temu gdy juz mial 8. Poszedl do 2 klasy a w szkole brytyjskiej bylby w 4 - bardzo to przezyl i nie lubi polskiej szkoly.
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sprawdzilam, ze jest tam jeszcze 3 ginow, w tym 2 specjalistow od leczenia nieplodnosci. Troszke sie uspokoilam. Przed rozpoczeciem stymulacji zadzwonie do niego i jeszcze sie upewnie, czy zapewnia mi odpowiedni monitoring.
SolarPolar, moremi, macduska, Magda* lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny