35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:efekt jest i ma teraz pół roku ,zaszłam w drugim cyklu z lekiem ,efektów ubocznych nie miałam.
Sliczny ten efekt:-)
Polarze, to nie finansowy problem-po prostu gin tu tylko bywa ale postaram sie to jakos zorganizowac.
gosia7122 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Sliczny ten efekt:-)
Polarze, to nie finansowy problem-po prostu gin tu tylko bywa ale postaram sie to jakos zorganizowac.trzymam kciuki
malgos741, gosia7122, caffe, kapturnica, kkisia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikogo nie ma?
No dobra to sama do siebie się wygadam.
Byłam dzisiaj znowu u gina. Już wczoraj wieczorem zaczął boleć mnie trochę brzuch i jakieś takie dziwne plamienie....
Miałam nosa bo prawdopodobnie zaczyna się jakaś infekcja....
Mam leki i przykaz pokazania się w piątek po południu na oddziale. Gin chce mnie jeszcze dokładnie przebadać.
Wysiedziałam się w poczekalni ze dwie godziny bo jak zwykle miał poślizg a ja czekałam na koniec kolejki jako niezapisana, ale znowu nie wziął kasy.
Pozdrawiam.malgos741, Mega, moremi, kapturnica, kkisia, Zofia8, Arwena, ComeToMeBaby, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Nikogo nie ma?
No dobra to sama do siebie się wygadam.
Byłam dzisiaj znowu u gina. Już wczoraj wieczorem zaczął boleć mnie trochę brzuch i jakieś takie dziwne plamienie....
Miałam nosa bo prawdopodobnie zaczyna się jakaś infekcja....
Mam leki i przykaz pokazania się w piątek po południu na oddziale. Gin chce mnie jeszcze dokładnie przebadać.
Wysiedziałam się w poczekalni ze dwie godziny bo jak zwykle miał poślizg a ja czekałam na koniec kolejki jako niezapisana, ale znowu nie wziął kasy.
Pozdrawiam.
Oby leki pomogly
Wspierami trzymam kciuki
macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż zamówił sobie 4 kilogramy świezych morskich ryb i teraz po pracy i wyjeździe do lekarza zaczyna je patroszyć i filetować.
Normalnie mi go szkoda.Aasiula, gretka, gosia7122, Mega, moremi, kapturnica, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dobry chlop jest
A co to za rybska ?
4 dorsze i ze 30 śledzi....
ma hopla na punkcie smażonych śledzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 23:46
malgos741, moremi, SolarPolar, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość