X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No dupy mi nie urwało... nudy, mam fajniejszego faceta w domu.
    a mój chyba był zawiedziony że mi się nei podobało. pytał czemu.
    a ja mu mówię ze to taka naciągana baja. ona biedna, szara myszka spotyka bogatego księcia z bajki i się w nim zakochuje. do tego jeszcze to naciągane że ona jako dziewica idzie w ten cały czerwony pokój. a końcówka to już wogóle mi się nie podobała.

Dzisiaj na polsacie leci Slumdog. Ne oglądałam to sobie obejrzę.
    To na pewno film o dużo większej wartości.

moremi, SolarPolar, Luna76 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też
    w podstawówce na dywaniku wylądowałam (wychowawca, dyrektorka i psycholog) dlaczego walczę z dentystką ;-)
    tamta za każdym razem jak przylazła na lekcję i mnie wołała, mówiłam, że mnie nie ma
    raz mnie wzięła z zaskoczenia.. mieliśmy roczny przegląd i jak już miała mnie na fotlu chciała mnie przyatakować..pytam sie czy ma znieczulenie a ta, że w głowie mi sie przewraca..to w takim razie nawet mnie nie obejrzy i uciekłam ;-)

no i po tej rozmowie musiałam przynieść wielkiej inkwizycji dentystycznej zaświadczenie od prywatnego
    potem miałam z nią spokój
    ona miała jeszcze stary sprzęt wiertło na taki pedał
    okropne
    SolarPolar wrote:
    Wolnoobrotowych - o matko - tylko raz sie nieswiadomie temu poddalam - potem chodzilam do prywatnej - w bloku miala gabinet i dawala znieczulenia.

Sabina, moremi, SolarPolar, inessa, kapturnica, kkisia, Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no właśnie , z tego co kojarzę to taka informacja (na życzenie wydawana ubezpieczonemu co miesiąc, bez życzenia raz do roku) jest zamiennikiem RMUA.

bo tak mi oczyska wyszły na wierzch jak to zobaczyłam... myślę sobie- co to za dziwny pit i szukam info że to pit, a to nie pit. no czy ja zawsze ze wszystkimi muszę jakieś wojny toczyć?....
    dzięki dziewczyny. czyli nie zwariowałam i powinnam się domagać PITa.
    Pracodawca ma obowiązek do 28 lutego wydać Ci PIT. Mógł go nadać też pocztą listem poleconym, więc na dniach powinnaś dostać.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Można tez pchać, jest dwuosobowa, więc wiesz ;)

I chcesz się z tym mordować pchając to? wiesz jaki to ma gabaryt... Sabina umordujesz się, a jak Twoja córa 24 kg wazy+ plus waga tego ustrojstwa...

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dobre jakościowo i bezpieczne są bardzo drogie moim zdaniem, sprawdź do ilu kg można tym dziecko transportować, a to nie jest do roweru? ;-)
    Domyślam się, że te najlepsze są bardzo drogie, przeglądałam je. Jednakowoż ich cena mnie przerasta

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do pchania taka sobie, bo one są spore
    Sabina wrote:

mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    I chcesz się z tym mordować pchając to? wiesz jaki to ma gabaryt... Sabina umordujesz się, a jak Twoja córa 24 kg wazy+ plus waga tego ustrojstwa...
    Nie ja - mąż ;)
    Myśleliśmy nad tym w kontekście urlopów/wycieczek w okresie letnim

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie wiem skąd one te gołe placki miały. Kiedys się nad tym zastanawiałam i doszłam do wniosku, że to mogły być wpisy konkurencji ;-)
    albo jakas podróba

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to juz lepiej kupcie kucyka ;-)
    Sabina wrote:
    Nie ja - mąż ;)
    Myśleliśmy nad tym w kontekście urlopów/wycieczek w okresie letnim

Sabina, moremi, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozwaliłyście mnie :)
    Szkoda, że w okolicy nie mam ich jak obejrzeć, bo nigdzie nie ma. Ale może zdarzy się okazja, gdzieś tam, w większym mieście ;) :) Choć widzę, że dupy nie urywają ;) Dzięki dziewczyny :D

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ,wozilam mojego wnuka w tym,a wczesniej pieski:-)
    Sabina wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was używała kiesyś takiej przyczepki?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ba1820fa075.jpg

Zastanawiamy się nad takim zakupem. Moja Mała już na wózek za duża, a na dłuższe chodzenie za mała, a nosić ją to można przez 20m, a nie godzinę... Tylko nie wiem jak to się sprawuje

Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Rozwaliłyście mnie :)
    Szkoda, że w okolicy nie mam ich jak obejrzeć, bo nigdzie nie ma. Ale może zdarzy się okazja, gdzieś tam, w większym mieście ;) :) Choć widzę, że dupy nie urywają ;) Dzięki dziewczyny :D

Ja byłam mistrzem kompulsywnych zakupów, wyleczyłam się z tego ;-) uwierz mi szkoda kasy :-) też nad tym myślałam i mąż mi to z głowy wybił.

SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pracodawca ma obowiązek do 28 lutego wydać Ci PIT. Mógł go nadać też pocztą listem poleconym, więc na dniach powinnaś dostać.
    no no, tylko bardziej się spodziewałam, ze wyśle w TEJ kopercie...
    no nic, poczekam chwilę zanim pójdę na wojnę :)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To fakt. Warto pomyslec!

anna maria, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, a Twoja córa jeździ już na 2 kółkach na rowerku?

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja byłam mistrzem kompulsywnych zakupów, wyleczyłam się z tego ;-) uwierz mi szkoda kasy :-) też nad tym myślałam i mąż mi to z głowy wybił.
    Ja raczej tak nie kupuję, po prostu szukamy sposobu na ułatwienie sobie życia, żeby móc z Małą więcej gdzieś polazić. Do lata jeszcze duzo czasu. Bardzo dużo. Będziemy myśleć dalej )

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli sie czesto rowerem jezdzi to to jest dobre,bede tez pozniej Helene w tym wozic:-)
    mamatrojki80 wrote:

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Sabina, a Twoja córa jeździ już na 2 kółkach na rowerku?
    Ma rowerek dwukołowy z dwoma kółkami tymi po bokach, jeździ, ale bez szału, Przejedzie kilkanaście metrów i jest zmęczona ;)

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CAFFE I kOMETKA odpowiem na priva jutro rano bo dziś na mordę podam dosłownie .
    dzięki za priva <3

ComeToMeBaby, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jezeli sie czesto rowerem jezdzi to to jest dobre,bede tez pozniej Helene w tym wozic:-)

Ja syna wozę w Hamaxie, a jak dopuszczalna wagę przekroczy to niech na swój rower wskakuje, Hamaxy są do 22 kg. A Helena już śmiga sama, a jak coś do Hamaxa do taty się jeszcze z waga łapie ;-)

anna maria lubi tę wiadomość

‹‹ 7843 7844 7845 7846 7847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ