35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:No dupy mi nie urwało... nudy, mam fajniejszego faceta w domu.
a ja mu mówię ze to taka naciągana baja. ona biedna, szara myszka spotyka bogatego księcia z bajki i się w nim zakochuje. do tego jeszcze to naciągane że ona jako dziewica idzie w ten cały czerwony pokój. a końcówka to już wogóle mi się nie podobała.
Dzisiaj na polsacie leci Slumdog. Ne oglądałam to sobie obejrzę.
To na pewno film o dużo większej wartości.moremi, SolarPolar, Luna76 lubią tę wiadomość
-
ja też
w podstawówce na dywaniku wylądowałam (wychowawca, dyrektorka i psycholog) dlaczego walczę z dentystką
tamta za każdym razem jak przylazła na lekcję i mnie wołała, mówiłam, że mnie nie ma
raz mnie wzięła z zaskoczenia.. mieliśmy roczny przegląd i jak już miała mnie na fotlu chciała mnie przyatakować..pytam sie czy ma znieczulenie a ta, że w głowie mi sie przewraca..to w takim razie nawet mnie nie obejrzy i uciekłam
no i po tej rozmowie musiałam przynieść wielkiej inkwizycji dentystycznej zaświadczenie od prywatnego
potem miałam z nią spokój
ona miała jeszcze stary sprzęt wiertło na taki pedał
okropneSolarPolar wrote:Wolnoobrotowych - o matko - tylko raz sie nieswiadomie temu poddalam - potem chodzilam do prywatnej - w bloku miala gabinet i dawala znieczulenia.Sabina, moremi, SolarPolar, inessa, kapturnica, kkisia, Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no właśnie , z tego co kojarzę to taka informacja (na życzenie wydawana ubezpieczonemu co miesiąc, bez życzenia raz do roku) jest zamiennikiem RMUA.
bo tak mi oczyska wyszły na wierzch jak to zobaczyłam... myślę sobie- co to za dziwny pit i szukam info że to pit, a to nie pit. no czy ja zawsze ze wszystkimi muszę jakieś wojny toczyć?....
dzięki dziewczyny. czyli nie zwariowałam i powinnam się domagać PITa.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dobre jakościowo i bezpieczne są bardzo drogie moim zdaniem, sprawdź do ilu kg można tym dziecko transportować, a to nie jest do roweru?
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:I chcesz się z tym mordować pchając to? wiesz jaki to ma gabaryt... Sabina umordujesz się, a jak Twoja córa 24 kg wazy+ plus waga tego ustrojstwa...
Myśleliśmy nad tym w kontekście urlopów/wycieczek w okresie letnimiwcia77 lubi tę wiadomość
-
to juz lepiej kupcie kucykaSabina wrote:Nie ja - mąż
Myśleliśmy nad tym w kontekście urlopów/wycieczek w okresie letnimSabina, moremi, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam ,wozilam mojego wnuka w tym,a wczesniej pieski:-)Sabina wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was używała kiesyś takiej przyczepki?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ba1820fa075.jpg
Zastanawiamy się nad takim zakupem. Moja Mała już na wózek za duża, a na dłuższe chodzenie za mała, a nosić ją to można przez 20m, a nie godzinę... Tylko nie wiem jak to się sprawujeSabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Rozwaliłyście mnie
Szkoda, że w okolicy nie mam ich jak obejrzeć, bo nigdzie nie ma. Ale może zdarzy się okazja, gdzieś tam, w większym mieścieChoć widzę, że dupy nie urywają
Dzięki dziewczyny
Ja byłam mistrzem kompulsywnych zakupów, wyleczyłam się z tegouwierz mi szkoda kasy
też nad tym myślałam i mąż mi to z głowy wybił.
SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pracodawca ma obowiązek do 28 lutego wydać Ci PIT. Mógł go nadać też pocztą listem poleconym, więc na dniach powinnaś dostać.
no nic, poczekam chwilę zanim pójdę na wojnę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja byłam mistrzem kompulsywnych zakupów, wyleczyłam się z tego
uwierz mi szkoda kasy
anna maria lubi tę wiadomość
-
Jezeli sie czesto rowerem jezdzi to to jest dobre,bede tez pozniej Helene w tym wozic:-)mamatrojki80 wrote:Ja byłam mistrzem kompulsywnych zakupów, wyleczyłam się z tego
uwierz mi szkoda kasy
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Jezeli sie czesto rowerem jezdzi to to jest dobre,bede tez pozniej Helene w tym wozic:-)
Ja syna wozę w Hamaxie, a jak dopuszczalna wagę przekroczy to niech na swój rower wskakuje, Hamaxy są do 22 kg. A Helena już śmiga sama, a jak coś do Hamaxa do taty się jeszcze z waga łapieanna maria lubi tę wiadomość