35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
My w -DE 4 lata ,moj syn (24lata)mial w czesniej w szkole niemiecki ale tak naprawde gowno z tego wyniosl,dopiero tu jak zacza prace to sie nauczyl gadac:-)Magda* wrote:to czesto wyglada tak;ona do mnie po holendersku a ja do niej po polsku,ale spoko potrafi jak musi po polsku rozmawiac?Atwoj syn,jak z mówieniem?i długo w niemczech siedzicie?
kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś trochę spóźniona sie witam, ale kupę pracy mam.
Dane na porodówkę podaneAssiula to trzymam kciuki za ten cykl; Reni dziwnie to zabrzmi, ale co do dentysty to ja bratnia dusza z Tobą jestem - nie miałam łatwego porodu z Natalką - ale i tak stomatolog nie przebije nikogo i niczego
Wszystkim Wam życzę miłegowracam do pracy.
anna maria, Aasiula, gretka, Sabina, gosia7122, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dorbie, nie chcę Cię denerwować, ale to jest jakiś żart
ile Ty masz czekać...
mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przecież masz wszystkie odpowiedzi w necie
peppapig wrote:A ją jestem w pracy próbuje rozwiązać zadanie z matmy..
Korzystając że w wzoru √2a do kwadratu,oblicz długość przekątnej kwadratu o polu..8,16,25,17..
Biorę się bo nie pamiętam tego a chciałam synowi wytłumaczyćpeppapig, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie mogłam się powstrzymać. Która ma wargi skroniowe?
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11029540_906717356027406_4043404323826354855_n.png?oh=f0e48d6fa76f0afe37b8ce0408277453&oe=55933677
Ha ha a słyszałyście w worku maszynowym??
dzieci w podstawówce tak opisują czasami rysunek męskich narządów płciowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:15
Reni, Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny