35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ejj no! na ch*j mi śnieg!
jadę na weekend do spa do Kazimierza i myślałam, że sobie też pospaceruję
zawsze coś! zawsze coś!
gretka wrote:tych forumowych tez dotyczy?
nie chce was martwic, ale w weekend pewnie znowu bedzie w pl snieg- bo u mnie znowu, a poprzednio padało pt- sob i poszło na wsch....
żeby choć pogoda nie miała wpływu na samopoczucie, a tak jak to przetrwac z nieustajacym bólem głowy???
kapturnica, moremi, Aasiula, Zofia8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:gdzie jest Bursztyn?! kiedy wraca?! bo będę miała depresję jak się nie pojawi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f13e1ca8b631.jpg
Podobno u Bozi była...podobno tylko na kawie... a jak ją Bozia u siebie do tej pory przetrzymuje... jako darmową opiekunkę dla Kajtka
inessa, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja się właśnie tego boję
po kawie człowiek wraca do domu
a tu taka cisza
tyle się teraz słyszymamatrojki80 wrote:Podobno u Bozi była...podobno tylko na kawie... a jak ją Bozia u siebie do tej pory przetrzymuje... jako darmową opiekunkę dla Kajtka
mamatrojki80, kapturnica, inessa, moremi, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widze ,że u Was ruch jak w ulu.Przypominam ,że 8mio tysiecznik juz za rogiem i fdo zdobycia także sprężac sie kobitki..Peppka zazdroszcze lepszego samopoczucia.U mnie od rana kolejna akcja.Ledwo dałam rade pozałatwiac sprawyw mieście.A teraz se Was podczytuje i leżaczkuje.Co se bede żałowac
moremi, Aasiula, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
halo, witam sie przelotem.. zaczelam nie wyrabiac z praca w polowie czasu bo oczywiscie obowiazki mi sie nie zmniejszyly..
wpadlam powedziec, ze kegle za Dorbi i za Mege spiete
wczorraj bylam u endo-diabetologa i odstawiam piguly na gruczolaka- jak mi zacznie z ccyckow leciec przed porodem to padne.. w piatek mam za to spotkanie z cukro-pigula i bedzie mnie uczyc co jesc i jak sie glukometrem badac, hehe..
Ciekawe, co ona mi nowego powie, bo ja tam ide po instrukcje gdzie w Belgii dostane chleb pelnoziarnisty bez cukru
Cos mialam jeszcze, ale zapomialam..
A, mialam Was podenerwowac- u nas w weekend ma byc 14 stopni, zapowiadaja slonce, wiec moze uda mi sie caly Simbodrom na spacera do nas wyciagnac
Ha!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:55
Magda*, Reni, gretka, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no mi się też tak zdaje, ze to taka podstawa ten Androvit, nic mocnego. A to dlatego ze ten androlog chyba na razie bada czy ten wynik to taka chwilówka czy wartość stała. Już po miesiącu powinno być widać jakieś wachnięcie, jeśli to była chwilówka. Bo jeśli wartość stała to ten Androvit pewnie i tak niewiele pomoże. No zobaczymy.Bozia3 wrote:Kometa - to jestem ciekawa wyników. Bo u nas suplementacja ostra skończyła się ciążą, ale po 7 miesiącach i nie powtarzaliśmy wyników. Jestem ciekawa właśnie - na ile rzeczywiście te suplementy mają wpływ. No to się okaże jak u Was to wygląda - choć sam Androvit to takie bardzo delikatne działanie - nie po całości...
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta,nie ty jedna cierpisz,mi wystarczy poysleć o jakim jedzeniu to juz mi sie w gardle zbiera na wymoity
ale mam szczęscie bo jest mi tylko niedobrze ale nie zygam
a pozaty to sie budze w srodku nocy i spac nie moge.
Ale co tam lece na lodowisko,troche se pojezdze na łyzwach ,a co niedługo koniec sezonu
moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:halo, witam sie przelotem.. zaczelam nie wyrabiac z praca w polowie czasu bo oczywiscie obowiazki mi sie nie zmniejszyly..
wpadlam powedziec, ze kegle za Dorbi i za Mege spiete
wczorraj bylam u endo-diabetologa i odstawiam piguly na gruczolaka- jak mi zacznie z ccyckow leciec przed porodem to padne.. w piatek mam za to spotkanie z cukro-pigula i bedzie mnie uczyc co jesc i jak sie glukometrem badac, hehe..
Ciekawe, co ona mi nowego powie, bo ja tam ide po instrukcje gdzie w Belgii dostane chleb pelnoziarnisty bez cukru
Cos mialam jeszcze, ale zapomialam..
A, mialam Was podenerwowac- u nas w weekend ma byc 14 stopni, zapowiadaja slonce, wiec moze uda mi sie caly Simbodrom na spacera do nas wyciagnac
Ha!
to licze na relacje ze spotkania z ichniejszym diabetologiem, ja jutro ide do domowego i ma mnie wysłac własniie do diabetologa- a ja sobie zrobilam rozeznanie- i uwaga1 na 2 kantony jest 6 a ntowaqnia mają raczej kiepskie ( w ocenach na 5 gwiazdek 1 ma 3 reszta 2)obawiam sie ze beda to pieniądze wyrzucone w błoto....
paszczakin lubi tę wiadomość
gretka -
Fiu, fiu 14 stopni
wiosna ciągnie z zachodu to tylko patrzeć jak przyjdzie. Juz trochę ponad 2 tyg i bedzie. Mnie coś na drzemkę ciągnie, wieczorami nowe seriale oglądamy
tylko czy sie położyć czy jednak kawę zapodać...
kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Poczekaj poczekaj mi sie porzadnie zaczelo jak skonczylam 7my tydzien heheh to kilka tyg przed tobaMagda* wrote:Kapta,nie ty jedna cierpisz,mi wystarczy poysleć o jakim jedzeniu to juz mi sie w gardle zbiera na wymoity
ale mam szczęscie bo jest mi tylko niedobrze ale nie zygam
a pozaty to sie budze w srodku nocy i spac nie moge.
Ale co tam lece na lodowisko,troche se pojezdze na łyzwach ,a co niedługo koniec sezonu
moremi, Aasiula, peppapig, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

-
Jej... wqrwsłońce dostałamReni wrote:wiem wiem miałam to wstawić hahaha
Moremi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f883f9eda3b.jpg dla Ciebie za czujność z groszkami
sie witam
spać nie będę mogła z tych emocji
kapturnica, Aasiula, Reni, macduska, paszczakin, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No to mi się kawał przypomniał jak przychodzi face do lekarza i mówimacduska wrote:Ha ha a słyszałyście w worku maszynowym??
dzieci w podstawówce tak opisują czasami rysunek męskich narządów płciowych
Worek mi urwało.
Mosznowy?
Nie mom.
gretka, gosia7122, kkisia, Reni, BISCA, macduska, Parka, paszczakin, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nichuchu. Tylko mnie cycki bolą jak po schodach biegam, albo przed snem. No. Czasami się odzywają. A tak to nic. Aaaaa no czasami mam jakieś uderzenia goraca, czy pocę się nieadekwatnie do sytuacji, ale to takie drobiazgi.kapturnica wrote:Morek jak samopoczucie u Cie??? Czujesz sie ciążowo??
kkisia, Aasiula, macduska, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Powoli sie wszystko nasilimoremi wrote:Nichuchu. Tylko mnie cycki bolą jak po schodach biegam, albo przed snem. No. Czasami się odzywają. A tak to nic. Aaaaa no czasami mam jakieś uderzenia goraca, czy pocę się nieadekwatnie do sytuacji, ale to takie drobiazgi.
Ja na poczatku tylko cycki czułam a każdy dzien praktycznie przynosi nowe objawy
Zobaczysz za tydzien lub dwa jakie bedziesz miała cycuchy
Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Tfu. Teraz mam ładne i okrągłe i to mi wystarczy. Poza tym własnie noszę po kolei te sukienki i inne ciuchy, które zakupiłam w przeddzień zrobienia testu. Większość da radę nosić nawet z brzuszkiem, ale jak cycki urosną, to nie ma bata. A takie śliczne sąkapturnica wrote:Powoli sie wszystko nasili
Ja na poczatku tylko cycki czułam a każdy dzien praktycznie przynosi nowe objawy
Zobaczysz za tydzien lub dwa jakie bedziesz miała cycuchy 
Aasiula, kkisia, mamatrojki80, Zofia8, macduska, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No urosnąc urosną napewno.Ja zmieniłam o 2rozmiary miseczkemoremi wrote:Tfu. Teraz mam ładne i okrągłe i to mi wystarczy. Poza tym własnie noszę po kolei te sukienki i inne ciuchy, które zakupiłam w przeddzień zrobienia testu. Większość da radę nosić nawet z brzuszkiem, ale jak cycki urosną, to nie ma bata. A takie śliczne są

Ale nawet większe są dalej okrągłe iładne bo biust w ciąży jest twardy i jedrny .A sukienki nawet jak nie będa pasowac to po urodzeniu sie tez przydadza .
Aasiula, kkisia, gosia7122, moremi, Zofia8, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Widziały niusa??Inessa ma pozytywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:01
dorbie, kkisia, moremi, Reni, BISCA, gretka, Aasiula, Mango, anna maria, caffe, peppapig, gosia7122, macduska, Parka, paszczakin, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość