35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ejj no! na ch*j mi śnieg!
jadę na weekend do spa do Kazimierza i myślałam, że sobie też pospaceruję
zawsze coś! zawsze coś!
gretka wrote:tych forumowych tez dotyczy?
nie chce was martwic, ale w weekend pewnie znowu bedzie w pl snieg- bo u mnie znowu, a poprzednio padało pt- sob i poszło na wsch....
żeby choć pogoda nie miała wpływu na samopoczucie, a tak jak to przetrwac z nieustajacym bólem głowy???kapturnica, moremi, Aasiula, Zofia8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:gdzie jest Bursztyn?! kiedy wraca?! bo będę miała depresję jak się nie pojawi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f13e1ca8b631.jpg
Podobno u Bozi była...podobno tylko na kawie... a jak ją Bozia u siebie do tej pory przetrzymuje... jako darmową opiekunkę dla Kajtka
inessa, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja się właśnie tego boję
po kawie człowiek wraca do domu
a tu taka cisza
tyle się teraz słyszymamatrojki80 wrote:Podobno u Bozi była...podobno tylko na kawie... a jak ją Bozia u siebie do tej pory przetrzymuje... jako darmową opiekunkę dla Kajtkamamatrojki80, kapturnica, inessa, moremi, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widze ,że u Was ruch jak w ulu.Przypominam ,że 8mio tysiecznik juz za rogiem i fdo zdobycia także sprężac sie kobitki..Peppka zazdroszcze lepszego samopoczucia.U mnie od rana kolejna akcja.Ledwo dałam rade pozałatwiac sprawyw mieście.A teraz se Was podczytuje i leżaczkuje.Co se bede żałowac
moremi, Aasiula, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
halo, witam sie przelotem.. zaczelam nie wyrabiac z praca w polowie czasu bo oczywiscie obowiazki mi sie nie zmniejszyly..
wpadlam powedziec, ze kegle za Dorbi i za Mege spiete
wczorraj bylam u endo-diabetologa i odstawiam piguly na gruczolaka- jak mi zacznie z ccyckow leciec przed porodem to padne.. w piatek mam za to spotkanie z cukro-pigula i bedzie mnie uczyc co jesc i jak sie glukometrem badac, hehe..
Ciekawe, co ona mi nowego powie, bo ja tam ide po instrukcje gdzie w Belgii dostane chleb pelnoziarnisty bez cukru
Cos mialam jeszcze, ale zapomialam..
A, mialam Was podenerwowac- u nas w weekend ma byc 14 stopni, zapowiadaja slonce, wiec moze uda mi sie caly Simbodrom na spacera do nas wyciagnacHa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:55
Magda*, Reni, gretka, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kometa - to jestem ciekawa wyników. Bo u nas suplementacja ostra skończyła się ciążą, ale po 7 miesiącach i nie powtarzaliśmy wyników. Jestem ciekawa właśnie - na ile rzeczywiście te suplementy mają wpływ. No to się okaże jak u Was to wygląda - choć sam Androvit to takie bardzo delikatne działanie - nie po całości...
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta,nie ty jedna cierpisz,mi wystarczy poysleć o jakim jedzeniu to juz mi sie w gardle zbiera na wymoity
ale mam szczęscie bo jest mi tylko niedobrze ale nie zygama pozaty to sie budze w srodku nocy i spac nie moge.
Ale co tam lece na lodowisko,troche se pojezdze na łyzwach ,a co niedługo koniec sezonumoremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:halo, witam sie przelotem.. zaczelam nie wyrabiac z praca w polowie czasu bo oczywiscie obowiazki mi sie nie zmniejszyly..
wpadlam powedziec, ze kegle za Dorbi i za Mege spiete
wczorraj bylam u endo-diabetologa i odstawiam piguly na gruczolaka- jak mi zacznie z ccyckow leciec przed porodem to padne.. w piatek mam za to spotkanie z cukro-pigula i bedzie mnie uczyc co jesc i jak sie glukometrem badac, hehe..
Ciekawe, co ona mi nowego powie, bo ja tam ide po instrukcje gdzie w Belgii dostane chleb pelnoziarnisty bez cukru
Cos mialam jeszcze, ale zapomialam..
A, mialam Was podenerwowac- u nas w weekend ma byc 14 stopni, zapowiadaja slonce, wiec moze uda mi sie caly Simbodrom na spacera do nas wyciagnacHa!
to licze na relacje ze spotkania z ichniejszym diabetologiem, ja jutro ide do domowego i ma mnie wysłac własniie do diabetologa- a ja sobie zrobilam rozeznanie- i uwaga1 na 2 kantony jest 6 a ntowaqnia mają raczej kiepskie ( w ocenach na 5 gwiazdek 1 ma 3 reszta 2)obawiam sie ze beda to pieniądze wyrzucone w błoto....paszczakin lubi tę wiadomość
gretka -
Fiu, fiu 14 stopni
wiosna ciągnie z zachodu to tylko patrzeć jak przyjdzie. Juz trochę ponad 2 tyg i bedzie. Mnie coś na drzemkę ciągnie, wieczorami nowe seriale oglądamy
tylko czy sie położyć czy jednak kawę zapodać...
kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Kapta,nie ty jedna cierpisz,mi wystarczy poysleć o jakim jedzeniu to juz mi sie w gardle zbiera na wymoity
ale mam szczęscie bo jest mi tylko niedobrze ale nie zygama pozaty to sie budze w srodku nocy i spac nie moge.
Ale co tam lece na lodowisko,troche se pojezdze na łyzwach ,a co niedługo koniec sezonumoremi, Aasiula, peppapig, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiem wiem miałam to wstawić hahaha
Moremi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f883f9eda3b.jpg dla Ciebie za czujność z groszkami
sie witamspać nie będę mogła z tych emocji
kapturnica, Aasiula, Reni, macduska, paszczakin, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Ha ha a słyszałyście w worku maszynowym??
dzieci w podstawówce tak opisują czasami rysunek męskich narządów płciowych
Worek mi urwało.
Mosznowy?
Nie mom.gretka, gosia7122, kkisia, Reni, BISCA, macduska, Parka, paszczakin, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Morek jak samopoczucie u Cie??? Czujesz sie ciążowo??
kkisia, Aasiula, macduska, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nichuchu. Tylko mnie cycki bolą jak po schodach biegam, albo przed snem. No. Czasami się odzywają. A tak to nic. Aaaaa no czasami mam jakieś uderzenia goraca, czy pocę się nieadekwatnie do sytuacji, ale to takie drobiazgi.
Ja na poczatku tylko cycki czułam a każdy dzien praktycznie przynosi nowe objawy
Zobaczysz za tydzien lub dwa jakie bedziesz miała cycuchy
Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Powoli sie wszystko nasili
Ja na poczatku tylko cycki czułam a każdy dzien praktycznie przynosi nowe objawy
Zobaczysz za tydzien lub dwa jakie bedziesz miała cycuchy
Aasiula, kkisia, mamatrojki80, Zofia8, macduska, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tfu. Teraz mam ładne i okrągłe i to mi wystarczy. Poza tym własnie noszę po kolei te sukienki i inne ciuchy, które zakupiłam w przeddzień zrobienia testu. Większość da radę nosić nawet z brzuszkiem, ale jak cycki urosną, to nie ma bata. A takie śliczne są
Ale nawet większe są dalej okrągłe iładne bo biust w ciąży jest twardy i jedrny .A sukienki nawet jak nie będa pasowac to po urodzeniu sie tez przydadza .
Aasiula, kkisia, gosia7122, moremi, Zofia8, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Widziały niusa??Inessa ma pozytywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:01
dorbie, kkisia, moremi, Reni, BISCA, gretka, Aasiula, Mango, anna maria, caffe, peppapig, gosia7122, macduska, Parka, paszczakin, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość