X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj no! na ch*j mi śnieg!
    jadę na weekend do spa do Kazimierza i myślałam, że sobie też pospaceruję
    zawsze coś! zawsze coś!
    gretka wrote:
    tych forumowych tez dotyczy?
    nie chce was martwic, ale w weekend pewnie znowu bedzie w pl snieg- bo u mnie znowu, a poprzednio padało pt- sob i poszło na wsch....
    żeby choć pogoda nie miała wpływu na samopoczucie, a tak jak to przetrwac z nieustajacym bólem głowy???

kapturnica, moremi, Aasiula, Zofia8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    gdzie jest Bursztyn?! kiedy wraca?! bo będę miała depresję jak się nie pojawi

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f13e1ca8b631.jpg

Podobno u Bozi była...podobno tylko na kawie... a jak ją Bozia u siebie do tej pory przetrzymuje... jako darmową opiekunkę dla Kajtka ;-)

inessa, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się właśnie tego boję
    po kawie człowiek wraca do domu
    a tu taka cisza
    tyle się teraz słyszy
    mamatrojki80 wrote:
    Podobno u Bozi była...podobno tylko na kawie... a jak ją Bozia u siebie do tej pory przetrzymuje... jako darmową opiekunkę dla Kajtka ;-)

mamatrojki80, kapturnica, inessa, moremi, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, masz nam coś do powiedzenia? ;-)

ComeToMeBaby, inessa, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ,że u Was ruch jak w ulu.Przypominam ,że 8mio tysiecznik juz za rogiem i fdo zdobycia także sprężac sie kobitki..Peppka zazdroszcze lepszego samopoczucia.U mnie od rana kolejna akcja.Ledwo dałam rade pozałatwiac sprawyw mieście.A teraz se Was podczytuje i leżaczkuje.Co se bede żałowac 8)

moremi, Aasiula, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo, witam sie przelotem.. zaczelam nie wyrabiac z praca w polowie czasu bo oczywiscie obowiazki mi sie nie zmniejszyly..
    wpadlam powedziec, ze kegle za Dorbi i za Mege spiete ;)
    wczorraj bylam u endo-diabetologa i odstawiam piguly na gruczolaka- jak mi zacznie z ccyckow leciec przed porodem to padne.. w piatek mam za to spotkanie z cukro-pigula i bedzie mnie uczyc co jesc i jak sie glukometrem badac, hehe.. ;)
    Ciekawe, co ona mi nowego powie, bo ja tam ide po instrukcje gdzie w Belgii dostane chleb pelnoziarnisty bez cukru ;)

Cos mialam jeszcze, ale zapomialam..
    A, mialam Was podenerwowac- u nas w weekend ma byc 14 stopni, zapowiadaja slonce, wiec moze uda mi sie caly Simbodrom na spacera do nas wyciagnac ;) Ha!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:55

Magda*, Reni, gretka, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kometa - to jestem ciekawa wyników. Bo u nas suplementacja ostra skończyła się ciążą, ale po 7 miesiącach i nie powtarzaliśmy wyników. Jestem ciekawa właśnie - na ile rzeczywiście te suplementy mają wpływ. No to się okaże jak u Was to wygląda - choć sam Androvit to takie bardzo delikatne działanie - nie po całości...
    no mi się też tak zdaje, ze to taka podstawa ten Androvit, nic mocnego. A to dlatego ze ten androlog chyba na razie bada czy ten wynik to taka chwilówka czy wartość stała. Już po miesiącu powinno być widać jakieś wachnięcie, jeśli to była chwilówka. Bo jeśli wartość stała to ten Androvit pewnie i tak niewiele pomoże. No zobaczymy.

Aasiula lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta,nie ty jedna cierpisz,mi wystarczy poysleć o jakim jedzeniu to juz mi sie w gardle zbiera na wymoity
    ale mam szczęscie bo jest mi tylko niedobrze ale nie zygam :) a pozaty to sie budze w srodku nocy i spac nie moge.
    Ale co tam lece na lodowisko,troche se pojezdze na łyzwach ,a co niedługo koniec sezonu :)

moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    halo, witam sie przelotem.. zaczelam nie wyrabiac z praca w polowie czasu bo oczywiscie obowiazki mi sie nie zmniejszyly..
    wpadlam powedziec, ze kegle za Dorbi i za Mege spiete ;)
    wczorraj bylam u endo-diabetologa i odstawiam piguly na gruczolaka- jak mi zacznie z ccyckow leciec przed porodem to padne.. w piatek mam za to spotkanie z cukro-pigula i bedzie mnie uczyc co jesc i jak sie glukometrem badac, hehe.. ;)
    Ciekawe, co ona mi nowego powie, bo ja tam ide po instrukcje gdzie w Belgii dostane chleb pelnoziarnisty bez cukru ;)

Cos mialam jeszcze, ale zapomialam..
    A, mialam Was podenerwowac- u nas w weekend ma byc 14 stopni, zapowiadaja slonce, wiec moze uda mi sie caly Simbodrom na spacera do nas wyciagnac ;) Ha!

to licze na relacje ze spotkania z ichniejszym diabetologiem, ja jutro ide do domowego i ma mnie wysłac własniie do diabetologa- a ja sobie zrobilam rozeznanie- i uwaga1 na 2 kantony jest 6 a ntowaqnia mają raczej kiepskie ( w ocenach na 5 gwiazdek 1 ma 3 reszta 2)obawiam sie ze beda to pieniądze wyrzucone w błoto....

paszczakin lubi tę wiadomość

gretka
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiu, fiu 14 stopni ;) wiosna ciągnie z zachodu to tylko patrzeć jak przyjdzie. Juz trochę ponad 2 tyg i bedzie. Mnie coś na drzemkę ciągnie, wieczorami nowe seriale oglądamy :) tylko czy sie położyć czy jednak kawę zapodać...

kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Kapta,nie ty jedna cierpisz,mi wystarczy poysleć o jakim jedzeniu to juz mi sie w gardle zbiera na wymoity
    ale mam szczęscie bo jest mi tylko niedobrze ale nie zygam :) a pozaty to sie budze w srodku nocy i spac nie moge.
    Ale co tam lece na lodowisko,troche se pojezdze na łyzwach ,a co niedługo koniec sezonu :)
    Poczekaj poczekaj mi sie porzadnie zaczelo jak skonczylam 7my tydzien heheh to kilka tyg przed toba 8)

moremi, Aasiula, peppapig, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiem wiem miałam to wstawić hahaha

Moremi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f883f9eda3b.jpg dla Ciebie za czujność z groszkami

sie witam
    Jej... wqrwsłońce dostałam :-D spać nie będę mogła z tych emocji ;-)

kapturnica, Aasiula, Reni, macduska, paszczakin, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ha ha a słyszałyście w worku maszynowym??

dzieci w podstawówce tak opisują czasami rysunek męskich narządów płciowych :-)
    No to mi się kawał przypomniał jak przychodzi face do lekarza i mówi
    Worek mi urwało.
    Mosznowy?
    Nie mom.

gretka, gosia7122, kkisia, Reni, BISCA, macduska, Parka, paszczakin, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek jak samopoczucie u Cie??? Czujesz sie ciążowo??

moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Morek jak samopoczucie u Cie??? Czujesz sie ciążowo??
    Nichuchu. Tylko mnie cycki bolą jak po schodach biegam, albo przed snem. No. Czasami się odzywają. A tak to nic. Aaaaa no czasami mam jakieś uderzenia goraca, czy pocę się nieadekwatnie do sytuacji, ale to takie drobiazgi.

kkisia, Aasiula, macduska, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nichuchu. Tylko mnie cycki bolą jak po schodach biegam, albo przed snem. No. Czasami się odzywają. A tak to nic. Aaaaa no czasami mam jakieś uderzenia goraca, czy pocę się nieadekwatnie do sytuacji, ale to takie drobiazgi.
    Powoli sie wszystko nasili 8) Ja na poczatku tylko cycki czułam a każdy dzien praktycznie przynosi nowe objawy 8) Zobaczysz za tydzien lub dwa jakie bedziesz miała cycuchy XD

Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powoli sie wszystko nasili 8) Ja na poczatku tylko cycki czułam a każdy dzien praktycznie przynosi nowe objawy 8) Zobaczysz za tydzien lub dwa jakie bedziesz miała cycuchy XD
    Tfu. Teraz mam ładne i okrągłe i to mi wystarczy. Poza tym własnie noszę po kolei te sukienki i inne ciuchy, które zakupiłam w przeddzień zrobienia testu. Większość da radę nosić nawet z brzuszkiem, ale jak cycki urosną, to nie ma bata. A takie śliczne są :-)

Aasiula, kkisia, mamatrojki80, Zofia8, macduska, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tfu. Teraz mam ładne i okrągłe i to mi wystarczy. Poza tym własnie noszę po kolei te sukienki i inne ciuchy, które zakupiłam w przeddzień zrobienia testu. Większość da radę nosić nawet z brzuszkiem, ale jak cycki urosną, to nie ma bata. A takie śliczne są :-)
    No urosnąc urosną napewno.Ja zmieniłam o 2rozmiary miseczke 8) Ale nawet większe są dalej okrągłe iładne bo biust w ciąży jest twardy i jedrny .A sukienki nawet jak nie będa pasowac to po urodzeniu sie tez przydadza .

Aasiula, kkisia, gosia7122, moremi, Zofia8, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja w ciazy nie miałam większych persi, trochę pełniejsze o tyle, w ogóle nie musiałam kupować nowej bielizny

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziały niusa??Inessa ma pozytywa 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:01

dorbie, kkisia, moremi, Reni, BISCA, gretka, Aasiula, Mango, anna maria, caffe, peppapig, gosia7122, macduska, Parka, paszczakin, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7853 7854 7855 7856 7857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ