35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to akurat nie problem
bierzesz bromka i nie można pić
tyle
moremi wrote:Z tym to się akurat nie kapną, ale już kombinuję jak wytłumaczyć, że alko nie piję.ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a jaki sens jest robić laparo? skoro decydujecie się na IVF? czy po laparo trzeba odczekać?
Laparo jest tylko dla mnie czy przepchaja rury
Nie musze nic czekac po laparo od razu ide po rozpiske lekow i zaczynamymoremi, mamatrojki80, gretka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:super będzie jak utrzyma
Ja wierzę.kkisia, dorbie, Aasiula, gretka, inessa, Reni, peppapig, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:czyli nie wiesz jak się karmi małą
a z dużą zobacz jak łatwo dziecko możesz odłożyć z cyckiem na bok i w tym czasie prasować
albo zarzucić sobie na plecy i w tym czasie możesz ugniatać ciasto
luzik
Wiem, mam porównanie, co prawda nie z własnego doświadczenia... ale moim zdaniem z dużym jest gorzej. Ja co prawda korzystałam z wizyty doradcy laktacyjnego i to mi pomogło.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:O wow
no to trzymam kciuki za nią, mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej.
Moremi a spanie cię nie łapie? Bo u mnie to główny objaw, ok 15 to mogło sie palić a ja na pół godziny spałam twardoAasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dziś o 22:40 zapowiadają na TLC program Miasto Kobiet. I Wellmann pyta gościa: jak smakuje łożysko?...
hehehehe już wcześniej to widziałam i mówię mojemu, bo aż się żachnął czy dobrze usłyszał, że niektórzy zjadają. A on do mnie: nie martw się, możesz być pewna, że ja twojego nie zjem.
hahahaaamoremi, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
widze,ze widziałyscie juz wpis ale jakos nie mam euforii bo wiecie jakie mam problemy do tego teraz czas adopcji, do tego nie wiem od kiedy liczyc bo pozytyw miałam juz po ostatnim okresie który był tez dziwny bo słaby.
Biore leki juz a reszta no cóz zobaczymy !!!
Do Maciusia jedziemy juz w piatek rano i na cały weekend zostajemy
Pamietam o Was
ciesze sie z kazdej ciazy
wspieram kazda starajaca sie
na zabiegach,podczas leczenia sie
i mamusieComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, moremi, gretka, Arwena, Reni, dorbie, caffe, Zofia8, Bozia3, megan8, gosia7122, peppapig, macduska, anna maria, mysza1975, Parka, SolarPolar, paszczakin, BISCA, Sabina, Mega, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ziewam, ale zjazdu nie mam. U mnie tak i bez ciąży jest. Jedynie jestem lekko rozkojarzona.
Aasiula, moremi, kkisia, dorbie, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hejka
widze,ze widziałyscie juz wpis ale jakos nie mam euforii bo wiecie jakie mam problemy do tego teraz czas adopcji, do tego nie wiem od kiedy liczyc bo pozytyw miałam juz po ostatnim okresie który był tez dziwny bo słaby.
Biore leki juz a reszta no cóz zobaczymy !!!
Do Maciusia jedziemy juz w piatek rano i na cały weekend zostajemy
Pamietam o Was
ciesze sie z kazdej ciazy
wspieram kazda starajaca sie
na zabiegach,podczas leczenia sie
i mamusie
Bo jezeli jednak ostatni okres to nie okres, to z wizytą powinnas się zglosic przed 10 tygodniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:29
inessa, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bedziez jeszcze bardziej rozkojarzona.Budyń sie powoli rozlewa i kminienie bedzieduzo cięższe hehehe.A spanie wszystko zależy od osoby ja z młodym nie sypiałam wogóle a teraz od poczatku codziennie spie 1,2 drzemki
Poprzednio faktycznie spalam nawet na biurku w pracy. I żarłam. Teraz gdyby nie test, to nawet te cycki jakos nie zwróciły mojej szczególnej uwagi. A wszystko przez tą zmylkę z bólami cycek od owulacji.kkisia, kapturnica, macduska, anna maria, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to dobra wiadomość
do dzieła!
kkisia wrote:Laparo jest tylko dla mnie czy przepchaja rury
Nie musze nic czekac po laparo od razu ide po rozpiske lekow i zaczynamykkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość